IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Lehet, hogy én másik világban élek, de két háztartást eltartva, kb 30-40 ezer forinttal kevesebb a havi rezsim, gyakorlatilag évek óta nincs infláció, nem nőttek az árak, plusz, ha elintézik ( márpedig úgy néz ki ) a devizahiteleket, akkor újabb kb 50 ezerrel csökken a kiadásom havonta... és akkor azt még meg sem említettem, hogy Budapestet mennyire rendbe rakták, és ez a turizmust tekintve mit jelent a számomra is... :)

Összességében érezhetően jobb a helyzet mint volt, és ilyet eddig egyetlen kormányról sem tudtam elmondani... ja és nem vagyok ezzel egyedül... :) Ennek ellenére persze sokan jönnek valami blőd ellenzéki propagandával ( lásd: mutyi ), de ettől még a tények tények maradnak... és itt lehetne sorolni az IMF picsán rúgásától a devizahitelekig rengeteg dolgot ami kifejezetten jó nekünk anyagilag, és olyat is ami nem anyagi szempontból jó... kettős állampolgárságtól a kötelező napi tesióráig...

Nyilván van amibe bele lehet kötni... például trafikok nagy számban egy kézbe kerülése, de aki azt hiszi, hogy létezik olyan kormány, ami csak és kizárólag jót tesz vele, az álomvilágban él. Egyébként pedig, legalább oda eljutottunk, hogy a saját felső tízezrünk fölözi le a tejfelt, és nem idegenek... első lépésnek ez is valami a hazaáruló brigádok garmadája után! ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.21. 22:22:56