IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #78922 Szia Sakkay!
Valahogy nekem is aza tapasztalatom a Fókával, hogy ha előre nyomod a botot akor ha földközelben vagy akkor tuti kinyírod magad! Csak azt nem értem, hogy a fórumon mármint az il2 ön ott mindenki elájult, hogy milyen faszán helyre tették a fókát, hát nem tudom... botot negatívba a fóka azzonal hátára fordul! Ez a gép tényleg így repült volna? Most a többit nem néztem a motor teljesítmény a CEM meg ilyeneket csak ezt az egyet hogy megmaradt neki ez a dugózós képessége, és igen! De mint már írtam ez nem mérvadó mert tényleg csak pár perc volt míg próbálgattam, aztán elmentem inni a cimbikkel Amúgy úgy van mint írtad, ha nem huzod neki észnélkül és figyeli az ember mikor kezd remegni a gép, akkor valóban jól megy! Azonban ha botot előre nyomod akkor annyi!
Pedig a messer is ilyen volt BOSban ha emlékszel rá, azt kijavitották, nem értem akkor itt miért nem! Pedig már kezd egyre jobban bejönni a játék persze van még benne pár furcsa dolog, például hogy a fejlesztők szerint ez vagy az úgy van a tömegek szerint nem, aztán megy a vita!
De a skinek amiket belettek hát barátom... csak nekem furcsa, hogy mi a fas*t kers ott sivatagi kamó?
Egy biztos szoritja Őket nagyon a határidő és már nagyon kapkodnak, de látod te is. ki jön a pecs pár óra és jön a hotfix!
Én azt mondom még mindig benne van a pakliban, hogy jó szimet csinálnak, és én azt látom, hogy kezdenek leszállni a magas lóról, lehet észre vették, hogy ez nem így müködik!