91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #78873 Jó az így is. Pont azt írják az ábrán, amit kell. -
royaljerry #78872 arab betűkkel érhetőbb lenne -
Romeo One #78871 Nem erőltetném, nem új a vas, nem túl erős. Na jó, az itteni konfigokhoz képest übergyenge...
:))) -
Amaymon #78870 Most én nem akarok flame-war-t indítani egy ilyen marhaság miatt. De a riporter hozzáállása, rosszindulata megér egy misét (akkor is ha épp talált hozzá alanyokat). Ez nem népnevelés, szimpla ragadozó paraszt magatartás. Semmi hírértéke, a szimpla botránykeltés. Egyébként is kik vagyunk mi hogy egy állampolgári jogon szavazó embert minősítsünk legyen az bármiféle. -
#78869 Találtam egy jó kis robbantott ábrát az Emilről:
-
#78868 Slota, meg más külföldi politikusok is felemlegetik rendre. A hun szitokszó lett már korábban is, Attilát a vadság és kegyetlenség a barbárság szinte mesebeli alakjává tették. Még a németeket is hunoknak nevezték, mikor nagyon gyűlölték őket.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.10.16. 22:51:51 -
#78867 Ja. Oké -
Amaymon #78866 Ugyan, az érzelmeket célozták meg. Szenzáció hajhász, nulla értékű, bulvár riport. Növeli a látogatottságot... -
Rue East #78865 Te ezt komolyan gondolod, hogy a kalandozások miatt bárki is utálná a magyar népet?
-
#78864 Én nem tapasztaltam ilyet sehol. -
sakkay #78863 Sötétek meg minden országban vannak..csak az arány néha nagyon nem kedvező! -
sakkay #78862 De Laca, utálnak minket..ez van. -
#78861 Én meg azt gondolom,hogy nem utálnak minket ,viszont magunknak beszéljük ezt be.Az ,hogy bizonyos más országokbéli politika miként állt be minket egy dolog,de az egyszeri emberek nem így gondolnak ránk,ahogy mi sem a szomszédainkra bármit is harsogjon róluk valaki. Viszont én nagyon sok negatívumot fel tudnék sorolni a honfitársaimról ,nem kell ahhoz mások véleményét figyelnem.Lásd Leon linkje.
Az ország igen nagy százaléka mély sötét.Csak bele kell olvasni az origó cikkeinek kommentjeibe,és ezek az emberek internetet használnak és még írni is tudnak,azaz ismerik a betűket.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.16. 21:03:11 -
Solt #78860 Mindig a csúnya utálja a szépet, a gonosz a jót, a buta az okost. A felénk irányuló gyűlölet java része kisebbségi komplexusból ered, ami valahol érthető is... a körülöttünk lévő szláv népek gyakorlatilag semmit nem tudnak felmutatni... -
#78859 Értem, hogy nem érdemes sokat rágódni a múlton, csak tanulni belőle, de ha azt próbáljuk megérteni miért utálnak minket, akkor oda jutunk, hogy a történelmünkig jutnak és azzal példálóznak. Meg, hogy mi lopunk, mikor a mi országunkat osztogatták el másoknak. Hogy mi elnyomók voltunk,mikor Európa első nemzetiségi törvényét a tordai országgyűlésen hozták ha jól tudom. Voltak zsákmányszerző hadjárataink, de az akkori Európában kinek nem volt. Olyan alapon a Brit birodalom vagy a francia is tolvaj lenne. Mondjuk az igaz lehet, hogy az állami vezetés visszaélve helyzetével többet lop a közösből, mint más országokban. Nacionalistának is neveznek minket, miközben el van adva az állam, a franciáknál sokkal erősebb a nemzeti protekcionalizmus. Tehát nem hiszem, hogy valóban azért utálnak minket, amilyenek valójában vagyunk,hanem inkább a múltban kialakított,előbb felsorolt sztereotípiáik miatt. -
#78858 Az a szomorú, hogy ez nem vicc... :(
origo -
artivizsla #78857 Vártam, hogy Sándor György egyszer csak feltűnik a végén. :) -
#78856 -
#78855 Nem erről beszélek. Az a baj ,hogy más szemében a szálkát a magunkéban a gerendát sem.
Annak csak van egy oka ,hogy nem nagyon kedvel "bennünket" úgy nagyjából a környezetünk,és ennek semmi köze ahhoz,hogy mi volt szerintem.
Pl ez a múltba révedés na ez az amitől kiütést tudok kapni. Nem avval van bajom,hogy emlékezzünk,hanem az egyszer nagyok voltunk,meg aranycsapat stb. Szóval érted:) -
#78854 Szerintem azért nem vagyunk népszerűek, mert régebben nem akárkik voltunk, sokan függtek a mi politikánktól, államrendünktől. Eleinte voltak a zsákmányszerző hadjárataink a nyugati szomszédoknál, aztán elég szép királysággá lettünk. Volt miért tartani tőlünk és volt mit irigyelni. Trianonnal mindennek hirtelen lett vége, kicsik lettünk és gyengék. Olyasmi ez a szitu szerintem, mikor lecsúszik egy főnök, olyankor azok is kárörvendezni és gyűlölködni kezdenek ellene, akiknek addig főnökként nem volt vele problémájuk. Megpróbálják teljesen kicsinálni, örömmel mondogatják, hogy " most aztán vége lett a jó világnak" stb.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.10.16. 20:29:19 -
#78853 Amíg le nem törlik megint, addig vizuáljátok meg! Érdemes... :D
-
#78852 Akkor már érthető miért is nem népszerű a mi népünk:) -
#78851 Az egyes emberek szintjén bizonyára lehet találni normális embereket, szimpatikusakat még akár a románok, vagy szlovákok közt is. De mikor egy népről beszélünk, akkor a közös jellemzőik, az általánosságok alapján alakítunk ki róluk véleményt. -
#78850 Ugyan már:) Nekik nincs is rezsi csökkentésük:) -
artivizsla #78849 Régebben az amerikai-arab-perzsa konfliktussal kapcsolatban volt egy kis vita és elég sok kritika érte - köztük részemről is - Amerikát és benn az amerikaiakat. Sanyó, aki élt kint huzamosabb ideig, hűtötte a kedélyeket, hogy a nagypolitika nem egyenlő az átlagemberrel s ehhez kapcsolódóan találtam egy blogbejegyzésben egy szövegrészt, ami pontosan rávilágít erre :
"...Az ebben a fantasztikus országban élő emberektől még az utolsó pillanatban is a jó jön vissza hozzám. Az amerikaiak, akik nagylelkűek, adakozóak, befogadóak, akikből hiányzik a gyűlölet, akik udvariasak, akik nem bántanának meg valakit, aki egy olyan országból jött, amiről ők még nem hallottak, de ez nem is számít…
Az amerikaiak, akiket lehet, hogy a kormányuk megpróbál az orruknál fogva vezetni, de mégis megadja nekik azt az érzést, hogy jó helyen élnek, jó soruk van, mert igen, jó soruk van, és jó helyen élnek. Itt szabad embernek éreztem magam, és nagyon sokat tanultam tőlük...." -
#78848 Ha valakit érdekel, Kókai Tibiék kiadták a várva várt Z-142-est FSX-hez.
Az AVSIM-ről letölthető (regisztráció szükséges hozzá).
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.16. 19:03:05 -
Amaymon #78847 Ok, én csak vissza kanyarodtam az eredeti problémához. Azt vágom, hogy nem idegen a téma tőled, nem is feltétlen neked szólt :) -
#78846 Igen, olvastam, hogy 64 bites oprencere van. nem is arra válaszoltam.
A válaszom ennek a megállapításnak szólt: "Ha jól tudom az XP csak 4 gigát tud kezelni?" mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy a max 4GB kezelése nem xp specifikus. Linuxnál már más a szituáció (PAE), de ez itt most lényegtelen. -
Amaymon #78845 Neki 64bit-es XP-je van gondolom azért, hogy 4 Gigánál több menjen bele. PhantomAss-nak igaza van. Mellesleg, ha nem bírja el a gép minimum a win7-et a CloD szerintem elég cudarul fog futni. 8.1 jobb performanciával bír tapasztalat szerint, mint a 7, de trendi dolog fikázni. -
#78844 nem tudnál esetleg egy win7 x64-et feldobni? (vagy egy 8.1 pro-t, az még a win7-nél is jobb)
Sok problémád megoldódna a játékokkal kapcsolatban. Egy több mint 10 éves OS esetében amire már támogatás sincs, örülnék ha egyáltalán fut rajta egy újabb játék...
-
#78843 Minden 32bites operációs rencccer 4GB RAM-ot tud kezelni mxxxxxximum. A probléma abból adódik, hogy ebbe a 4GB-ba minden beletartozik.
"A 32bites operációs rendszerek egy nullától 4GB-ig terjedő fizikai- vagy virtuális memória címtartományt használnak. Ha a gépben kevesebb memória van, akkor is 4GBnyi virtuális memóriához fér hozzá a gép a lapozások miatt. Egy a rendszeren futó felhasználói alkalmazás/folyamat max. 2GB memóriát kaphat, a másik 2GB az operációs rendszeré.
A fizikai memória két részre oszlik, egyik része a számítógép erőforrásaira megy el, másik része megmarad nekünk RAMként. Erőforrások alatt értjük a BIOSt, I/O eszközöket, PCI hubokat, buszhidakat, PCI-Expresst, valamint a grafikus kártyát. Ezek a részek elvesznek egy tartományt a 4GBos címterünkből, így akinek 4GB fizikai memória van a gépében 32bites rendszer alatt, az kevesebbet fog látni Windowson belül. A PCI memóriatartomány (az erőforrások tartománya) legnagyobb része a grafikus kártya számára kerül kiosztásra.
Példa: Tegyük fel, hogy 4GB fizikai memóriánk van. A RAM kiosztása előtt a gép lefoglal egy 0.5 - 1.5 GBos részt a PCI memória címtartomány számára. Ekkor az elérhető RAM 2.5 - 3.5 GBra korlátozódik 32bites rendszeren, ami függ az AGP aperture size vagy PCI Express grafikus RAMjától." -
Lebowski #78842 ;) -
Indi69 #78841 Tedd fel a TF javítást. a 4 gb memó tényleg kevés, de nekem is annyi van és működik. Volt valami hivatalos javítás is, az meg van? Fel megy automatikusan? -
77pxdumbo #78840 Akkor bocsi, valamire rosszul emlékszem. Mondjuk XP-n soha sem próbáltam.
Nyugodtan kérdezz, ötletelni azt nagyon tudunk -
Lysandus #78839 Hm... Talán van itt pár jó ötlet, különösen a 7. és a 13. pontnál:
Clod FAQ
Pl azt írja, hogy XP-nél kapcsold ki a füvet, mert túl kevés a memória ahhoz, hogy betöltse. (Ha jól tudom az XP csak 4 gigát tud kezelni?) -
#78838 -
Romeo One #78837 Artivizsla: Nem értettem félre. :))) Bár a mostani helyzetemben egy kicsit úgy vagyok, értem én a viccet, csak.... :)))
Gabor930: Sajna nem múkod, bár a TF-ek még nincsenek fent.
Amaymon: Nem elvetendő az ötlet, mert a Wolfenstein New Order is csakis és kizárólag úgy fut, hogy totalcommanderből kézzel indítom az exe-t a saját könyvtárjából. Minden más megoldásnál hibával elszállt induláskor.
Indy69, 77pxdumbo: A rendszerkövetelményei alapján mennie kell XP-n, még csak a 64 bit sincs kikötve, és tavaly még volt, aki ezen tudta futtatni. A minimuma DX9, az ajánlott DX10. Az Artivizsla által linkelt oldalon még a vidkari (ATI4850) is a támogatottak között van.
Bejön a főmenü, az almenük, és amikor a repülést indítanám, akkor kb 90%-nál jön a launcher hiba. -
#78836 Te csak ne magyarázkodj! Nincs is miért.
Minimum kérjen elnézést tőled . -
artivizsla #78835 Én is az XP-re gondoltam, de megnéztem a gépigény.hu-n és ott azt írják, hogy megy az XP-n is. -
artivizsla #78834 Tettem ki vigyor jelet, plusz írtam magyarázatot is alá, hogy ne egy bunkó beszólásnak tűnjön, de az vigasztal, hogy legalább a címzett nem értette félre a hozzászólásomat, legalábbis remélem.