IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Artivizsla: Nem értettem félre. :))) Bár a mostani helyzetemben egy kicsit úgy vagyok, értem én a viccet, csak.... :)))

Gabor930: Sajna nem múkod, bár a TF-ek még nincsenek fent.

Amaymon: Nem elvetendő az ötlet, mert a Wolfenstein New Order is csakis és kizárólag úgy fut, hogy totalcommanderből kézzel indítom az exe-t a saját könyvtárjából. Minden más megoldásnál hibával elszállt induláskor.

Indy69, 77pxdumbo: A rendszerkövetelményei alapján mennie kell XP-n, még csak a 64 bit sincs kikötve, és tavaly még volt, aki ezen tudta futtatni. A minimuma DX9, az ajánlott DX10. Az Artivizsla által linkelt oldalon még a vidkari (ATI4850) is a támogatottak között van.

Bejön a főmenü, az almenük, és amikor a repülést indítanám, akkor kb 90%-nál jön a launcher hiba.