IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 770 oc, simán veri a 680-at,egy jobb sima kb olyan, mint e 680 lightning. És ha utána nézel tényleg jóval jobb az ár érték aránya mint a 780-nak. Persze tudom , hogy van lehetõséged nagyon jó árban venni kártyákat<#alien>,de 100-nál többet nagyon nem ér meg semmilyen 780-an.

Willenbrock
Tud valaki Il-2 koreai Mig-15-höz skineket? Csak a missiontoday-en találtam párat.

Her Laca
Mert az ugyan az mint a 680. Ha már veszek akkor egy teljes értékû kártyát veszek.Persze az is jó,de lévén szeressem ha az fps az egekben van a 780 pedig produkálja a stabil 60 at minden körülmény között. Szóval ezért😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca felesleges kör lenne a radeon<#vigyor>..nem is értem miért keversz a téma körül évente, félévente. Amúgy miért is nem veszel egy 770 oc?Mert ár érték arányba az a legjobb, és tényleg nem drága(persze minden pc szar az)?

vége!

Her Laca
Magyar -Horvát!!! KEZDÕDIK!!😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#taps><#pias><#eljen><#wink>

Az én párom a munkája miatt általában külföldön vásárol, ahol éppen minden akciós, és csupán csak 10 ajróba kerül! 😄 Laca látta, hogy mi van nálunk... óvatos becslés szerint 110-120 pár cipõ, plusz kb 10 négyzetméteres gardrób, aminek a 75 %-a az övé! 😄

Az a poén, hogy állandóan azzal jön, hogy mennyi mindent eladott ami nem kellett ( ez a része mondjuk korrekt, tényleg jól üzletel ), de valahogy a készlet nem fogy... 😊))

Elõre félek, hogy a jelenleg 10 éves lízingelt lányommal ezek párban mit fognak mûvelni pár év múlva... 😊)

www.smart-bus.hu

750 W ? Nem szóltál te vissza az asszonynak a közelmúltban valami csúnyát ? Ekkora motorral betonkeverõk is elmennek, nem egy botmixer. Azért kezdjél egy kicsit aggódni, az nem árthat meg ! 😊
LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nem😊
Most levelezek az Iponnal,hátha lesz Lightning. Van asus DCII es 140 ért meg van az MSI gaming OC 130 ért. Megvárom a választ aztán meglátom 😊

LeonSilver
Lacám! Nehogy átállj z ellenséghez!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lehet nm akar csontozni azt egybe darál nem tudom, de nem fogja leégetni egyhamar az biztos. 😊

Szõrös: Hát látod hova süllyedtem. 😊
Torzonborz
"Vett botmixert nemrég"

Ejnye Volfram , hát már "ilyen" kell az asszonynak !? <#ravasz1>

bocs de nem tudtam kihagyni <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Az igen 750 Watt az nem gyerekjáték már. Majd megnézem mekkora a Makita keverõm,de szerintem olyan 850 es😊 És azért az körbeteker egy diszpisvödröt tele anyaggal ha nem figyelek😊 Mit akar azzal a nejed?😊))

Az enyém videókártyát meg processzort kért, megkapta az enyémet én meg frissítettem kicsit a gépparkot. 😊
Szerencsére nem az a tipikus költekezõ nõ, bár mondjuk õ gasztoblogos vagy mi és ilyen kajacsináló fene tudja milyen dologból van tele minden. El sem tudom képzelni a felérõl se, hogy mire van, de ez nem zavar, mert jókat eszek.
Vett botmixert nemrég. Nem néztem az árát. Csak utólag, mert amikor megjött akkor láttam, hogy 750 Watt. Elkerekedett a szemem ezzel már simán csemperagasztót is keverek ha nem figyel. Nem tudom, mit akar vele darálni, de le fogja az tuti, visszabeszélek azt eltüntet engem is. 😊
Her Laca
Nemrég valamit kerestem a hálószobában az ágy alatt. 3 pár azaz HÁROM pár vadi új lábbelit találtam (minap mondom vedd fel az egyiket ,de aszongya nem tetszik) ,és mikor megkérdeztem ez mi,akkor a válasz. Á akciós,meg már régi ,meg ilyesmik.😊

Her Laca
Kinek van Radeonja 290 mondjuk. Még mindig semmi javulás a CLOD nál?
Meg akarom rendelni a VGA-t de nincs 780 ból lighning csak a gaming OC amim volt.
Ezért gondolkodom a 290 en mert abból meg van.
De lehet nem kéne nekem ezt erõltetni ,mármint a ratyiont.<#nemtudom><#fejvakaras>

Kapott itt közületek már valaki korrekt választ a nejétõl arra vonatkozóan, hogy mibe is kerül egy melltartó, vagy egy új táska, vagy egy új ruha, ne adj Isten egy új cipõ? Hány nulla van ilyenkor a végösszegbõl levonva ?
Nagyon szépen köszönöm, kedves tõled. A képeket örömmel fogadom. Már is jobb a napom. 😊
LeonSilver
Válaszoltam 😉
Nem, nem fogom eladni addig, amíg Te igényt tartasz rá.

Egy ház és egy gyerek aminek az elõbbi a feltétele.:-)
Küldtem azért egy levelet LeonSilvernek. Ha fizetésig nem tudja eladni akkor lecsapok rá. Remélem nyár van és senki nem ilyet keres most.:-)
Her Laca
Mi lehet fontosabb egy jó Joynál és pedálnál????<#whatever><#wilting><#awink>

Mondtam, hogy megcsináljuk. Nekem is úgy készített egy srác pedig nem is ismertem nagyon rendes volt tõle. Az alapján összedobunk egyet. Meg van kapcsolási rajz is.
Így-így!!! Õk is ezt csinálják a cipõkkel... 😊))

www.smart-bus.hu

Torzonborz
Esetleg vki tud track ir-t occsóért ? 😊
Vagy akár házilag barkácsolt cuccot ?
Én ehhez béna vagyok és eszközöm sincs. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Félre is ment meg nem is. Gyors pötyögtem telefonról. Nincs gond tudja milyen ez. Egeret is tõle kaptam születésnapra aztán az is 35k volt. Csak nagy gyûjtésben vagyunk és õ elõtte vannak most a számok.
Bocsi. A kérdés : hogy lehet telepíteni a Tiger V3 hang módot ?
Sziasztok ! Van valaki aki IL-2 1946 - HSFX -l nyomul ?
Kellene egy kis segítség mert gyenge az angol tudásom.
SAS
és Ez Is
Odáig megvan hogy leszedtem a jsgme és sfs pakkokat...
Her Laca
Jó tanács!!!! Asszonyt nem kérdezzük,nem mondjuk ,hogy van új cucc,eleve azt se tudják pl mi hogy néz ki😊 Egyik joy olyan mint a másik a szemükben ,ami meg a gépbe van az pláne. 😊) És ha megkérdezné mennyi volt ,el kell bagatellizálni ,lehet azt is mondani,hogy szinte ingyé,vagy ajándék😊
Bár hál istennek nálunk az asszony már megszokta az õrületeimet és nem is kérdezget.😊

Her Laca
Leon árulja😊) Gondolom elvétetted. :XD Én is vásárlásban vagyok éppen.<#nyes>

Jaja. Engem érdekelne a dolog, de otthon meg kell kérdeznem az asszonyt.:-) Szóval lehet lekésem. Csak jelezném, hogy engem érdekel, de miattam ne halogass véletlenül se, ha lenne más jelentkezõ.
Her Laca
Szerintem igen hamar rácsap itt valaki😊Én bármit meghírdettem eddig itt azt nem egész 1 nap alatt elvitték😊 No meg korrekt az ár,még itt mindenki bízik a másikban😊

LeonSilver
Így gondoltam én is Laca. 40-ért lehet vinni a kettőt együtt. 😊

Her Laca
Na😊 Ha vacakol akkor szétkapod oszt átkábelezed a gázkart.Egy napos meló.Na jó nem annyi de ha ráérõsen csinálja az ember.Az x52 õt eladod minimum 20 ért a pedált azt is kB de annak nem tudom az árait.Egy 20 ast megér a cucc.

LeonSilver
Áááá, éppen most hívott 😊 Aludt a szentem még.
60k-ért tudom megvenni Tőle.

Az x52pro-t és a saitek pedált ha eladom, akkor nem is kerül majd sokba 😊

Her Laca
Na bakker.És mennyit kérhet érte? Én most bótoltam el Dummyval az övét 50 pénzért, még a tr kérdéses mert lehet azt megtartaná. De a Joy az már tuti.A héten megyek érte.Még vga t nézek,de használtan 100 fölött kérnek egy 780 ért de 103 ért tudok iponból újat.Mármint nettó. De lehet egy 680 is elég lenne. még radeonon is gondolkodtam de az meg nyûgös clodban.

LeonSilver
Hát nem tudom mi lesz Laca.
Egyszer sikerül beszélnem a csávóval, de most nem tudom elérni, hogy a részleteket megbeszéljük.
Emailre nem reagál, a telefon meg csöröghet napestig....
Pedig már qrvára beleéltem magam, hogy lesz egy ilyenem. Bassza meg...

Her Laca
Mi az új TS jelszó?

Her Laca
Savikám 😊 Te nem punci hanem spitmágnes vagy😊))

acidrain

Ebben még káromkodunk is 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Szerintem még ne tegyünk pontot az ügy végére. ~82-ben Izraelben készítettek egy külpolitikai tervet, melynek a fõ célja az volt, hogy a szomszédos államokat meggyengítsék, darabokra szedjék, majd kiterjesszék felettük a befolyást. A két Iraki háború, a perzsa tavasz ( Szíria, Egyiptom, Líbia...), Irán gyengítése gazdasági szankciókkal mind ennek a tervnek a része, amit ma a nyugati demokrácia importálásának hívnak. Keleten van még egy gond, ez pedig Putyin és az energiahordozók exportjából megerõsödõ Oroszország, velük is kell valamit kezdeni, mert útban vannak a globális tõkének, erre használják most fel Ukrajnát is. Ennek a fényében én semmiben nem vagyok biztos, ami a géplelövést illeti, ennél nagyobb áldozatokat is hoztak már háborús helyzetben egyes államok ( pl. Coventry bombázása ).
Igazad van, nem jogilag deklarált hadiállapot van ill volt anno. Idézõjelbe kellett volna tegyem. De nyilvánvalóan más játékszabályok mentén sülnek el ott a fegyverek. Mivel már korábban 6 repülõgépet lelõttek idõ kérdése volt hogy felbukkanjon az a banánhéj. És ez még csak nem is járulékos veszteség, hanem sokkal inkább 'baráti tûz' kategória.

A Földközi-tenger és a Perzsa öböl nem volt háborús övezet, de Ukrajnában is csak a lelövés után zárták le a keleti légteret. Mondjuk, attól még tényleg elkerülhették volna, mivel ekkor már nem sokan repültek fölötte, okulva a korábbi eseményekbõl.

Más. Pesten épp most "ostromolják" a Szabadság téri emlékmûvet azok, akik évek óta tüntetnek amiatt, hogy diktatúra és félelem van ebben az országban és persze nincs sajtószabadság, ahhoz képest elég bátrak a pesti nyuggerek, és úgy látszik a tojás is akciós volt a hét végén a sarki fûszeresnél.
Ja.<#eplus2>

Her Laca
Mit kell nézni rajta?😊 Gúvad?

Háborús terület fölé nem kellene berepulni. Ez nem kellene újdonság legyen. De hát spórolni kellett a menetidõvel, üzemanyaggal... És ismét az ártatlanok szívtak. Mint a Titanic...

A pilóta szemeit nézzétek!<#alien>