IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • narancsbokor
    win xp felett sdewinderből állítólag nem tudsz force feedback-et kihozni. Én xp-n használtam csak, úgy hogy nem tudom megerősíteni vagy megcáfolni ezt az állítást, de az, hogy csak középrehúzásod van csak megerősíti ezt.

Windows xp alatt viszont van egy progi, 0,2 mb nagyságú, amivel tudod szerkeszteni a force feedback mozdulatokat a josticknak. A program neve:
    Force Editor version 1

ezt a microsoft adta ki '99-ben a sidewinderhez editor programnak.

De a legegyszerűbb módja a force erő szerkesztésnek, ill. ha nem akarsz ezzel a progival vacakolni, hogy egyszerűen felülírod a játék könyvtárában lévő force feedback erőkre vonatkozó beállításokat, 3 különböző mappa van :
    light, medium, heavy.
    Mindegyik mappaban 7 db file van, kölön a gépityu, gépágyú, bomba, középrehúzás, stb..... Illetve nekem még megvan külön az 50%-os center erő is.
    Ezeket a mappákat innen tudod letölteni:
    http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/programok/241-force-feedback-files.html

ha innen nem megy, ill a programot se találod, akkor írj privátot és elküldöm emailben.