IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
horthy #7878 Nem értem a fejlesztők miért csinálnak ilyen 1946-os kitalált gagyi hadjáratot amitől felál a szőr a hátamon ! Még ha üzleti okokból is csinálják , hogy valami újat dobjanak a piacra . Több értelme lett volna csinálni egy 1950-53-ig egy Koreai hadjáratot amit ezzel a motorral simán kivitelezhettek volna ! Lett volna benne Mig-15 Fagot , F-86 Sabre verziók plusz még rentgeteg II világháborús gép ! De én még annak is jobban örültem volna ha ezt a játékot normálisan megcsinálják ! Hol van egy normális amerikai USAAF vagy egy angol RAF hadjárat benne repülőgépekkel mondjuk europa felett ! Hawker Typhoon , Wellington , Lancaster , Halifax repülőgépek vagy amerikai B-26 Marauder , SB2C Helldiver , német Ju-188 , Do-217 , japán gépek hiánya egyenesen siralmas csak a fontosabbak : Ki-44 Shoki ,B6N Tenzan ,G3M2 Nell ,Ki-48 ,Ki-67 Hiryu ,P1Y Ginga ,D4Y Judy , meg még ami nem jutott eszembe . Lehetne egy olasz hadjárat ezért nem értem ha van egy jó ötlet azt miért kell gagyi dolgokkal elcseszni ! Lehet hogy én látom rosszul a dolgokat , de én jobban szeretem ha valami kicsit követi a történelmet nem pedig mi lenne ha tovább tartott volna !