91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #7790 úgy is van. TB3 télen nyáron. bomb 4 president. amúgy ez jellemző a nemzetközi vadásznépekre.amint meglátják a scorelist-en hogy vki TB3l jön azonnal őt keresik és beülnek mögé... eccer ez megtörtént egy B25el is.7 gépet szedtem ki magam mögül és a 8ik belémjött.persze a b25 csíter gép de akkor is vicces a sok butuska ember... :D vadászok -
Valka #7789 tegnap este találtam egy szervert, ahol a srácok J8A -kal repültek, úgyhogy én sem voltam rest, bepattantam egy TB-3 4M -be a móka kedvéért. persze mindenki azonnal engem akart leszedni, de meglepően nehezen ment nekik és páran ott hagyták a fogukat mire sikerült :) -
Valka #7788 nem lemérni kell a tudásomat, hanem csiszolni :) mérni nem kell....
:) -
Lebowski #7787 emelkedik az mint a gyönyör!!! meg sok bombát tud vinni h6-ossal esetleg még előre is lehet lőni gépre hátrafele meg ugye már kaptál pár homlokpuszit... :) -
#7786 Most jut eszembe! Elmondom miként tudod lemérni a tudásod.
Gyors küldetés generálóval állíts be három ai veteránt külön külön slotokba ,mindjuk jak 1b vel ,te legyél egy F4 es messzával,természetesen full realistikben. 100% fuel,légvédelmet vedd ki ,idő legyen tiszta. Na ha mind a hármat lelövöd és téged el se találtak akkor már jó leszel. -
#7785 Mert akkora mint egy istálló oszt alig megy:)) -
Valka #7784 mindegy, végül is azt kell elfogadnom ami van. többet nem hozom fel a témát -
Lebowski #7783 repülj heinkellel az a jó.!!! vagy stukával.!!!
ezek a legeslegeslegjobb gépek :) csak laca hííja a heinkelt busznak mert neki állandóan viszket az ujja. pedig bombázósdi a frankó! -
Lebowski #7782 direkt lagoltatás létezik... tudtommal csak ciril bilentyűzetre lehet bekalibrálni úh sztem tartózkodj ezektől a hirtelen jött kijelentésektől mert nemegy ember van itt aki 1.2x óta repülnek és azoknak nehezen fogod megmagyarázni hogy ki a csíter... -
#7781 Te Bucser! Jobb vagy mint egy lexikon:)) D -
Valka #7780 nem... szemből jött és alulról -
Valka #7779 de a yak3 talán a legjobban forduló egyfedelű a játékban, jobb mint a la7 -
#7778 gondolom megpróbált lefordulni... Az egyik polikarpov gép ellen sem fog bejönni.. Még a B-236-os (kiskedvencem) sem tudja lefordulni csak ha adsz hozzá egy kis süllyedést is. -
#7777 The first I-153 (M-62) was delivered on June 16, 1939. Top speed improved to 442 km/h (275 mph) with service ceiling of 9,800 m (32,150 ft). This was still short of the projected top speed of 462 km/h (287 mph). In addition, one of the production aircraft disintegrated in a 500 km/h (310 mph) dive revealing a significant structural weakness. -
Valka #7776 akkor is leszedtem vele két la7-est. a srác először valami mással repült de miután lelőttem átült egy la7-be és üzent, hogy így már nincs esélyem... pár perc múlva már égett. muhahahaha :) -
#7775 6 - DOF sajnos Il-2-ben nincs implementálva. Olegék ezt a feature-t csaka Storm of warban tervezik bemutatni (asszem ROSS_YouS törte meg egyik korai Pe-2 kiadást amihez később jött a tapasz mert nem encryptelték a java fordítót) és ő tette képessé az Il2-jét 6DOF-ra meg még egy csomó dolgot megcsinált (pl a pilóta TPS nézetben való irányítását kiugrás után) de mivel betateszter ezek a lehetőségeket jelentette és kitettea videokat a netre nem tudom meg van -e még. szóval TrackIR-t Il-2ben csak körbenézésre tudod használni. de ahhoz, hogy ne veszitsd el a célpontot ez is elég. csak vigyázni kell földhöz ne csapd a gépet. -
#7774 Az i-185 a csajkabol származó kísérleti gép volt soha nem került frontszolgálatra. 1942-ben már kevés volt.
Ja valamint az I-16-ot 1933-ban repült először majd 1934-ben állították szolgálatba míg a csajkát (I-153) csak 1937-ben. Elvileg modernebb gép volt mint az I-16-os. -
Valka #7773 pedig a k4 is az egyik kedvencem... -
Valka #7772 a trackir-el a célzást és a közelítés-távolítást is meg lehet oldani? -
#7771 La-7 valóban szinte már csíterszagú:D jól fordul, jól lő, jól emelkedik bár a 2+1 sHvak az orrában nincs olyan erős, mint a 108-as+2*20-as a K4-ben amikkel harcra tervezték. A K4-est boom and zoomra kitűnő jól emelkedik jól tartja az energiáját viszont leveling fightban (ha ollózni kell vagy valami) gyorsan lelövik még La-5 FN-el is. -
Valka #7770 csak nem régóta van meg a complete edition és reménykedtem benne, hogy az 1.22 után javítanak rajta -
#7769 A FW volt az egyiok leginstabilabb II WW-s repülő. Ezért is volt a legjobb az orsózási ideje. Orsózó harcban tényleg nagyon jó viszont a kis szárnyfelület miatt alacsony sebességű ollózásnál meghalt. Olyan mint egy darab aluminium. Magyarul a 350-600 közötti sebességtartományban legjobban forul és legjobban reagál, viszont ezalatt nagyon nehéz kezelni. Nem is jó vele lassan repülni. Bár jól gyorsul nem annyira mint a p47 (kicsit kell letolni az orrát). Fókával ütni és futni kell lassítás nélkül, széles fordulókkal tartva a sebességet. Ha meg beáll mögéd egy Thunderbolt imádkozni hogy ne lyukassza ki a szárnyadat, mert akkor lelassulsz és mindenki utol fog érni. -
#7768 Ezt igaz. De ez játék és azzal kell menni ami van:) Bár én úgy hallottam ,hogy Oleg kedvence a Fóka. -
Valka #7767 azt is mondta, hogy az ötvenes években mikor elkeztek yakokkal foglalkozni, azok olyanok voltak a dorához képest mint a kávédaráló -
#7766 Mert a legjobb német dog gép. Most mivel repüljenek? A spit meg a la7 meg a la5 így is nagyon nehéz ellenfelek ,hát még ha egy lomha ,vagy rosszul manőverező géppel kell felvenned velük a versenyt. -
Valka #7765 egyébként igazságtalannak érzem a dora repülési jellemzőit. a nagymamám testvére repülőgépszerelő volt egy harcoló ezrednél és azt mondta, hogy a FW volt a csúcsgép, jobban manőverezett, mint a 109-es -
Valka #7764 az se rossz, de valahogy olyan jellemtelen. mindenki azon repül -
#7763 Mert a fókát és persze a dórát azt nagyon meg kell tanulni. Az nem egy egyszerű gép. De ha jól csinálják vele akkor talán az egyik legveszedelmesebb repülő mind közűl. Gyakorolj G2 esen ha német géppel akarsz repülni. A legbarátságosabb szerkezet . -
Valka #7762 kedvelem az mk IIc-t is de szerintem gyenge. -
Valka #7761 185-össel több la7-est is leszedtem már :) -
#7760 Aegjobb a hurri:) Hiányzik a negyed szárnyad és vigan harcolsz tovább:))
Meg juggathatják a vásznat ,max hazaviszi az olmot:)) -
Valka #7759 főleg a 190 D9-hez, de nem igazán vagyok vele sikeres -
#7758 Nos a La 7 az a jövőböl jött X repülő. La 7 el mindenki tud repülni.Én azt veszem észre hogy egyrészt aki magára valamit is ad az nem erölteti dog ban ,másrészt a szerverek nagyrészében sem választható gép. -
Valka #7757 habár érzelmileg jobban kötődöm a német gépekhez -
Valka #7756 én úgy vettem észre, hogy a yak3 és a la7 a legjobb légcsavarosak. de azt nem értem miért y-al írják, mikor az "Jakovlev" persze, ha cirilből fordítják, azt írnak amit akarnak. -
#7755 Orosz masinéria asszem vagy 38 körül készült. Nyitott kabin, a neve I 16.
Meg van a csajka ez ugyan az csak kétfedelű. A spanyol polgárháborúban is használták. Korának egy élenjáró fejlesztése volt bár a német támadás idején nem sok babér termett neki a messerekkel szemben.Hú ez zavaros de már késő van:) -
Valka #7754 aha az a kicsi nyitott. pár napja repültem vele, 3 perc alatt leállítottam a motort. azóta nem erőltetem :) -
#7753 I-16 -
Valka #7752 melyik az a rata? -
#7751 Megjegyzem én kimondottan rühelem a ratát itt a játékban:)De ha van magasság akkor még nem tudott lelőni egy sem:) Akkor van a baj ,ha vérszemet kapok oszt beállok mögé. De csak kinövöm :D