IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mindenki ezzel jön hogy a DCS egy "totál koncepciótlan valami", de ezt én sosem értettem. Miért gondolod ezt?
A DCS egy olyan szimulátor amiben modern jetekkel lehet repülni, pl. F15, A10, Su27, stb. Tök jó hogy van benne földi támogató gép is, sőt helikopterek. Nem értem hogy ez miért koncepciótlan...
A DCS WW2 egy teljesen külön mod, 2vh-s gépekkel, amit egyben majd később lehet megvenni, de addig is tök jó hogy nem tartogatják a gépeket hanem aki akarja egyesével megvásárolhatja és tesztelheti előre. Jönni fog hozzá Normandia map és egyebek, egy teljesen külön játék lesz.
Nem értem hogy ez miért koncepciótlan? Ez szerintem nagyon pozitív hozzáállás hogy a fejlesztés alatt kiadogatják sorban a gépeket.
Az F86, Mig21 meg a régebbi gépek pedig külsős dolgok, az fejleszt gépet aki akar ha átmegy a minőségellenőrzésen. Nem kötelező megvenni és nem kötelező kipróbálni, de akinek az az éra a kedvence az megint csak jól jár.
Ezzel sincs szerintem semmi probléma. Nyilván egy normális online mapon nem lesznek 2vh-s és modern gépek összekeverve.
Ezek szerint a MS Flight Simulator is koncepciótlan mert ott a sárkányrepülőtől a B747-ig mindennel lehet repülni? Én nem hinném...inkább csak minél szélesebb rétegeket el akarnak érni, de ez kit zavar ha te is megtalálod a számításod?