IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #78657 Kipróbáltam természetesen TF peccs nélkül, ami brutálisat dobott rajta. DCS-hez nagyon nem tudok hozzá szólni kipróbáltam azt is, de az nem játék. Totál koncepciótlan valami, bár a helikkel biztos el lehet repkedni pár órát. A WWII modot persze várom, ha egyszer talán kész lesz. 100e$ volt a tét, most valami 156-nál járnak. Nem valami nagy biznisz...de hátha kifejlődik belőle valami értelem.
Nekem elsősorban az a fontos, hogy mint játék jó és élvezhető legyen, másodsorban mint szim legyen elfogadható. BoS-ban elég, ha az 1946-nál kicsit jobbat kihoznak. Csak az asszimetria zavar ami benne van a játékban. A sokat emlegetett FM, és a fighterek motorja. Gondolok arra, hogy a stuka viszonylag érzékeny a beállításokra és könnyen tönkremegy. De a fightereknél állítgathatsz mindent nem pusztul meg, főleg a RU gépek. De akár azt is említhetem, mehetsz akár 500-al kiengeded teljesen a flaps-et és kerekeket nem történik semmi. Ilyen még a vártündérben sincs.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.07. 22:23:26