IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #78608 Egyébként én azzal a BO5-ös dologgal csak egy ismerkedő rivalizálást akartam elindítani. Én nagyon sok ideje (10+ év) játszom PvP játékokat, (illetve kizárólag azokat) általában az élvezetért mentünk, nem a másik bedöngölése volt a cél. Persze volt olyan is. Ja és nem FPS játékok mielőtt valaki arra találna gondolni :) CloD-ban viszonylag tapasztalatlan lennék a veteránokkal szemben. Szimulátor szerűségekkel olyan ~2 éve kezdtem foglalkozni. Maga az irányítás rendszere szívott be (fej-kéz-láb) és nem elsősorban a történelmi háttér, ami a topiknak köszönhetően talán kezd megfordulni. Én elég kitartó fafej vagyok. Ha leteszem egy játék mellett a voksom maximálisan rágyúrok évekig kitartok mellette, ezért nem akarok bele kezdeni a CloD-ba komolyabban. Bár lehet a BoS és a CloD megférne egymás mellett ... talán.