91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#78552 Itt meg megkaptam a magamét.
-
#78551 Itt van Valec barátom aki qrva jól nyomja. Na őt nem könnyű elkapni .
-
#78550 Semmi köze az imbolygáshoz szerintem amit leírtál.A Clod ban is belibeg ha rángatom a vasat de csak akkor.Ha megfigyeled mi hogy repülünk láthatod,hogy sose húzzuk a gépet mindig a sebességet energiát tartjuk fontosabbnak,épp ezért ha a spit húzza de lehet egy másik emil is mi vagyunk előnyben,hisz mindig van sebesség amit ki tudunk használni. Sose túrd a gép orrával a levegőt. Ez a lényeg. -
#78549 Dehogynem. A spit azért alacsonyan de magasan is jó gép szerintem egál a két gép amúgy. Ha nem figyelek akkor engem is elkapnak ,épp ezért sasolom állandóan a környezetet,azt nagyjából dicsekvés nélkül állíthatom,hogy ha pihent vagyok és figyelek akkor kontrol alatt tudok tartani egy olyan 5-10 gépet,kik hol vannak,hova érkeznek.Szerintem ez az igazi légiharc ,persze az is amikor tépik egymás után:) de én már öreg vagyok ehhez :) -
Amaymon #78548 "most felteszem egyszer ..... es megnezem magam CLoD-ban."
Különbséget találsz majd a kettő közt a mozgás megvalósításának a filozófiája miatt.
CLoD: Mindig egy ív mentén mozog a gép (egyenesen haladva is egy végtelen sugarú kör), plusz a tengelyek, ennek eredője a mozgás. Emiatt tűnik úgy minta drót mentén haladna.
BoS: Alapvetően egy elhajított test mozgásába nyúlkálsz bele. Ez meg "inog", beleng mint egy analóg rendszer.
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.05. 20:36:57 -
#78547 109- rol es Emilrol is elmondhato hogy a svanca igen kicsi, tehat a menetiranyu stabilitasa nincs ekkora! Ez fizika. Foleg mikor belepted emelkedes kozben. Igaz kicsi mivolta miatt nem is leng be annyira az intenziv belepes miatt. De Laca leirta hogy ezen a videon nem fog latszani semmi.
Most neztem oveit, azok mar egy fokkal jobbak, de meg mindig hianyzik nekem ez meg az....most felteszem egyszer (azert egyszer mert ahhoz ido, es kedv is kell..itt rofogni nem kell semmi :D), es megnezem magam CLoD-ban. -
LV 426 #78546 Zuhanásból érkeztem a Spit mögé, így a 600km/h szerintem teljesen normális és ekkora sebességnél nem hiszem, hogy túlságosan imbolyogna a gép, bár még sajnos nem volt alkalmam élőben repülni egy ilyen vassal, ezért fogalmam sincs hogy viselkedik.
Ez igaz a BOS-ra is. Mármint, hogy nem repültem vele. -
Meg ennyi fuggoleges manovert! Sosem durrantottak ki a segged alol a tetopontjan meg a gepet?
Mondjuk nem is tudom CloDban milyen Spit meg Hurri van, ha MK-I-II akkor meg ertem is Eletben nem megy utanad..
BoS-ban lavorral mar azert mennek utanad -
Amaymon #78544 "Csináltam egy két kampány missziót, egész jó, alakul. "
Kicsit bugos is még. Nálam nem minden gépre adja meg a festést. -
Amaymon #78543 "de fullra olyan mintha zsinoron huznak"
Ebben igazad van, nem érződik szinte az időjárás hatása a gép mozgásán. Lehet FF-es joy-al meglenne az érzet. Sok minden szerintem "scriptel"-t és nincs a reptulajdonságban annyi véletlenszerűség emiatt. Szvsz szerintem a fizika randomsága miatt sem tudják teljesen eliminálni az inogást BoS-ból. -
#78542 Mondjuk itt minden összejött:)
-
Jolvan nem kostolgatlak tovabb! Egyszercsak felkerul ez a CloD ujra gepemre, aztan majd le lehet engem is loni...mar ha sikerul -
#78540 Bakker a Clod ban nehezebb észrevenni a gépeket mint a bos ban.
Különben persze ,hogy könnyűnek tűnik:)))Már ha én csinálom. Na jó ez lehet nem volt szép tőlem:)) -
LV 426 #78539 Kiszúrtam a videon, hogy ottan vitézkedtem én is.
Ha a játék felvevőjével rögzítek, a hűtők is zárt állapotban látszanak és a "black és red out" sem látszik.
Ezek szerint Te közvetlen reppenés közben veszel fel az MSI afterburnerrel?
-
Ok ok csak nekem tul konnyu celoknak neztek ki
Lehet a video is teszi, de az se tul nehezito tenyezo egy bizonyos tavolsagrol fekete potty a gep. BoS-ban mar most meresztgethetem a szemem ha pont olyan a szitu mert beleolvad a tajba a masik gep. -
#78537 Kinek néz maga engem??? ATAG! Ki a retek lövöldöz ai-kat? Jelzem nem olyan egyszerű ott szembefordulni:)Na meg ha igen ,fogom magam oszt felhúzok ,mindig nem jön be neki:) -
#78536 Aha latom, megvan a kecskeszar a deszkan, ok
(Ezek a videon AI-k voltak? csak mert ok hogy BZ, aztan fentrol palastorso es ujra ra de mi van ha odalent szembe fordul veled? marmint az o szintjen ) -
#78535 -
#78534 -
#78533 Hmm akkor ok. -
#78532 Akkor itt az ideje,hogy repülj vele egyet ,mert nem annyira stabil az,oszt rázkódik is mint a kecskeszar a deszkán a 20 astól,de ha a játék saját felvevőjével veszel fel akkor valamiért azt nem mutatja. Nézd meg az én videóimon. -
sakkay #78531 Csináltam egy két kampány missziót, egész jó, alakul.
A zuhanásokat is újra néztem, ha lehet a messzer még jobb..az oroszok 700 után random kezdenek szétesni, a messza, még néha 850 körül is egyben marad. Ha viszont ész nélkül téped 600 után-eltrimmelve, azért szakad minden szépen. 0 trimmen, tépve is egész jó...valahogy mégiscsak belenyúltak (pedig hivatalosan még nem) ebbe a kormányszervekre ható erő vs. pilóta erő dologba. Egész jó. -
#78530 Hmm elnezve ezt a videot, illetve hozzateve hog eletemben talan 1x repultem CloD-al mikor megjelent megvettem feltettem....
Ok hogy 500Km/h ora sebessege az Emilnek....de fullra olyan mintha zsinoron huznak! Most nem kotozkodok, bar ugy tunhet a BoS nagy billegesei miatti itteni kirohanasok miatt...de kisgepek azert ennel joval instabilabbak! Ez mar ama lo innenso oldala szerintem! BoS meg perpill a tuloldala....
Meg durrogtat a ket huszassal es semmi razkodas?!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.05. 18:48:15 -
LV 426 #78529 A spit jobban szereti hátulról.....
-
#78528 Nah igen ebben igazad van. -
lala42 #78527 Te én Croatiussal szoktam ATAG-on repkedni. Ott nem üt meg ilyen hangot ez a gyerek. Egy nagyon szerény srácnak ismertem meg. Nem biztos,hogy Ő az. -
#78526 Szemből? Had terhelje:) -
Amaymon #78525 A bomba még elmegy kidobni néhány tankot vagy AA-t, de az ágyú tényleg nagyon beterheli. -
#78524 -
#78523 -
#78522 Az alap. De teszünk bombát,meg szárnyra nehezéknek ágyúkat is ,biztos ami ziher:) -
#78521 Szemből!!! -
sakkay #78520 Alapvetően jó a több szempontból elemzés. Csak nehogy a nincs fehér-fekete, férfi-nő, jó és rossz tézisbe essél. Ebből lett a középiskolában Európa bizonyos részein a semleges nemű wc, és sok egyéb más beteg dolog. Ezt nagyon komolyan mondom. A szélsőségeket én sem szeretem, de a mostani szélsőjobbra tolódás egy természetes válasz egy másik végletre. És nem összekeverendő a hazaszeretettel, vagy az egészséges nacionalizmussal. -
#78519 Wolfgrim!
Nem attól vagy jó "pilóta" ha magad annak tartod,hanem ha mások annak tartanak! Ezt annó a Pumákoknál írta le egy okos ,nagy tapasztalattal bíró egyén:) -
Amaymon #78518 Hungarian, így mér érthető.
Szerintem sokan nem ismerik ezt a fórumot, azért oda írt. -
#78517 Azt a qrva:) Egy bajnok!
Nem baj majd ha összeakadunk vele lelőjük:) -
#78516 Most, hogy írod beugrott...szokott ő ide írni ezen a néven.
Amúgy emiatt kérdeztem:http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=11922 , mert nem emlékszem, hogy megkeresett volna minket, hogy együtt repkedjünk. -
Amaymon #78515 Pénteken este voltam fent nemrég jó nagy kihagyás után, amíg vártam, hátha kijön a bos pecs. Azóta nem.
(egyébként egy regényből vett nickem van, nem olyasféle római vagy latin eredetű).
-
#78514 Tudom, csak poénból kérdeztem rá :) -
#78513 Maraggyámá Pogi! Egyszemélyes verseny vót.