IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    :)

Nem bántásból írtam, csak ahogy olvastam ATAG fórumon, hogy századokat kerestél, és ugye ajánlottak minket, először azt hittem Amaymon álneve vagy, de aztán megvilágosodtam! Aztán meg furcsállottam, hogy még nem találkoztunk veled, nem repültünk együtt pedig azt még a nyáron írtad.
    Mi csak örülnénk, ha gyarapodnánk, mert nem vagyunk valami sokan a virtuális égbolton, mint említettem korábban.

Amúgy régebben rengetegszer hirdettünk itt a fórumon ilyen házi dogfight-os mulatságokat, na persze nem BO5 meg nem is bajnokság, hanem csak elosztottuk ahányan voltunk aztán mehetett a hirig. De! soha, ismétlem soha nem jött senki innen a fórumról...sajnos(kivéve akikkel amúgy is repkedtünk), mindig csak a szájkarate ment.

Mondhatom, hogy részünkről meg is beszélhetnénk egy ilyet mostanában is, akinek megvan a CloD feljönne, oszt jóóól elbohóckodnánk . Nagyon jól szoktunk szórakozni.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 00:02:51