IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te Laca két szár? Hát mi vagy te ufó?<#kacsint>

Her Laca
Nõknek nem is kell nyereg. Valamelyik isten barma mutatott egy videót a munkahelyen ahol egy mû... tudjátok mi volt a csõ helyén és ahogy tekerték a biciklit még mozgott le föl is.Tényleg pihent az emberiség😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Napi 35km-t tekerek. Ne buziskodjatok nõi nyergekkel 😊

Armstrong hererákja sem biztos, hogy "csak úgy" alakult ki.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ha viszont Nagykõrösön jársz akkor ott van a Szabó mûvek boltja ,na õk kereskedelemmel is foglalkoznak és a bolti árakhoz képest töredékért kapsz jó pipákat,nem csak saját gyártmányt hanem minden félét. Ott a boltjuk a fõtér környékén ,megkérdezed az ottaniakat és mondják is. Bárki bemehet és vehet akár csak egy pipát is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Her Laca

Nagyon köszi Laca.

Na igen. Az egyik unokatesóm profi biciklis. Az õ nyerge gyakorlatilag egy keskeny mûanyag darab. Ugyanezt mondta. Mondjuk lett is neki segg polipja vagy mi..de azt tudom nagyon rábaszott(1 hétig sírtam a wc-én mondta). Persze lehet nem attól, de azért gyanús<#fejvakaras>.

A régi idõkbõl úgy emlékszem, hogy ha nem Sétabicajozashoz kell, akkor kemény nyerget kell feltenni. Egyszer'betorik' az ember picsaja es jo lesz.

Her Laca
Szabó pipákból vannak jók 5000-7000 között,de nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha Pesten jársz menj el ide
Pipatórium a körúton. A Blahától a Rákóczi tér felé bal oldalon.
VII. JÓZSEF KÖRÚT 38

Itt minden árszegmensben vannak pipák ,nézegetheted fogdoshatod ,eldöntheted mi tetszik,és segítõkész az úr nagyon. Nézni sok mindent kell ,de a legfontosabb az a furat a pipában,ne legyen felül fúrva ,hanem pont a fenekénél legyen. Dohány meg hát ízlés dolga,én javallom a fehér Captain Black ot
ez egy kellemes dohány és a környezeted is kedvelni fogja ,no meg csak 1800 huf egy zacsek.Én pl szeressem,igaz amúgy a natúr dohányokat meg a különlegességeket szippantom.
Ezek közül mind kedvenc pl de a 3P meg a Hyde park az isten😊) igaz ezek 3600 huf ba kerülnek.
Itt meg a pipások szentélye,de ez kicssit drágább mint a fenti.

Ha meg Érden jársz térj be Gáborékhoz az ANNA trafikba. Van ott is mindenféle csudi dolog .ANNA trafik ott is segítenek.

Tényleg Laca. Nem találom a régi pipámat..milyen pipát vegyek? NE DRÁGÁT PErsze<#nevetes1>Faszom ebbe a billentyûzetbe..
Vagy mire kell figyelni? Ja és a dohányról is mondhatnál valamit-ami boltba is van<#alien>emberi áron..10 éve nem pipáztam.<#fejvakaras> Több mint 10...u baszki , hogy megy az idõ!<#bdead>

Ja bocs akkor teljesen egyetértek. Igazából sok gyurgyalagot is ismerek, hááát igen még telefonálni is nehezen tudnak egy perc után. Akkor már inkább az erõ emelõk. Habár persze az nagy baromság és általánosítás, hogy aki gyúr az nem erõs..mert igen, egész nap azzal a sok felesleges' IZOMMAL NEM FOG ZSÁKOT CIPELNI AZ BIZTOS<#alien>beragadt a shift..de az is igaz, hogy az átlaghoz képest sokkal de sokkal nagyobb súlyokat elbír. Ha viszont jön egy ilyen mint a vidiken, nagyon lealázza az átlag gyurgyalagot legtöbb esetben , még kb 20-30 kilós súly különbség esetében is. <#eplus2> Párszor láttam ilyet, öröm nézni az arcokon a döbbenetet.

repvez
Az mondókám elsõ fele nem a Videodra vonatkozott hanem az átlag gyúrósokra.Akik edzõterembe nyomkodják a 200kilókat,de ha buzás zsákot fel kéne vinniük a padlásra 15x kifinganának.

A második fele vonatkozott a Te videodra is.Akiknek lehet hogy csak 80-90 kilóval edzenek,de azt egész nap birnák.
OFFFFFF

Õõõ figyelted amit írtam<#alien>? Mármint milyen feladatok vannak. Ha a csávók 6 féle gyakorlat közben 25* felhúzzák magukat majd 70 cm magasra felugranak 50* szerinted? Ez itt mind funkcionális harci izom. Semmi felesleg sem izom, sem zsír nincsen. Nem mondom a vidin berakottak mind nyomják a cuccot persze, mint minden sport élsportolói.

PhantomAss
nem is rossz, mindenhol jókat írnak róla, lehet beszerzek egy ilyen nyerget én is
a gyári nyereg kicsit kényelmetlen nekem

GOOBY, pls

Alap gyakorlat a guggolás, nem is azt mondom, hogy nem, de, ha megy az egylábas, akkor szerintem a súlyzós guggolásra nincs szükség... fõleg nagy súlyokkal.

www.smart-bus.hu

repvez
Mondjuk az ilyen fekvenyomó és mindenfélével fujjuk fel magunkat "erõsembereket" nem nagyon komálom,mert nagydarabnak néznek ki,de értelmes tevékenységnél meg pillanatok alatt kifulladnak.

De ezek az emberek akik a videoban is vannak ,meg akik a saját sulyukkal edzenek Ami mostanában terjed ez a börtön edzés féle azok elött vistint le a kalapom,mert ö rajtuk viszont lehet nem látszik ,de erõ és kitartás az van bennük.
LeonSilver
Nekem nem kopik. Van fehér is belõle 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sírtak az elején csak akkor még kicsik voltak!<#nevetes1> Nagy korukra meg kérgesedett!

Her Laca
Bezony😊 A huszárok sem sírtak ha feltörte a seggüket a nyereg ,erre itt mindenféle zselés vacakkal próbálkoztok.😊)) Had törje csak ,majd megkérgesedik ,oszt egy idõ után bármi jó lesz😊))

A legkeményebb sport a világon. Súlyemelés, köredzés+tornász gyakorlatok az alap, de minden verseny más..Hosszútáv futás vagy sprint, úszás is néha, kalapács halálig, hegyi futás stb stb nincs szabály..egy biztos súlyemelés meg ugrálókötél lesz! Csak a duplát nézik ugrálásba nemtom' mond-e ez nektek valamit. Atom!

Tudod hol lakom!<#hawaii>

Most vettem egy olasz nyerget, az alakja olyan mint amit repvez linkelt, csak zselés..tényleg nagyon fasza, mert mindig buzi dolognak tartottam a zselés nyerget<#alien>..még most is, de nem fáj a seggem!

Her Laca
Boltba???? Kocsmába kollega,kocsmába!! Visszafele úgy is tolva vagyon a kerékpár,már ha egyáltalán megtalálja az ember😊

Na ezek aztán szétbasznák a combhajlatomat 20 km után!<#alien> Amúgy boltba menni tényleg ideális..

Srácok 20 éve sportolok..abból az utóbbi 10 elég kemény. A guggolásba nem mennék nagyon bele, de higgyétek el anélkül nincsen általános fizikum. Nem tudom ki mit sportol, de ha nem elég erõs a vázizom, baszhatod. A saját súlyos gyakorlatok alap, meg az egylábas guggolás is..a pirosodás a combomon 50km után jön elõ, a markolat meg hasonló van szarv nélkül. A régin aztán tényleg leégett a kezem.

repvez
Igen pont ezért tetszett meg .A kopó festék amit irnak az nem fogja meg a nadrágot? Mert az enyém mostmár sajnos fekete nyomot hagy , világos nadrágon eléggé zavaró
LeonSilver
Ez tökre hasonlít az Argo-ra. Olvasd el az értékeléseket, én is az alapján vettem. Nem bántam meg! Igaz eddig még csak 40Km volt amit tekertem vele egyhuzamban, de mintha fotelben ülnék... 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Nekem ilyenem van
Nagyon jó csak egy esés miatt elferdült és azon gondolkodom cserélni kéne, sajnos eléggé megdrágult,de amit linkeltél SELLE elég jónak tünik és árba is baráti

Ezek a bõrnyergek meg az ilyen régi csepel bringákra valók a városba 5km alatti távokra futkosni vele,de hosszabb távon sztem halál, fõleg egy olyan bringán amin nem egyenes felsõtestel teker az ember öregurasan.Arról nem is beszélve, hogy bepálik az ulepe az embernek és a prosztatára sem lesz jó hatással.
Her Laca

LeonSilver
Ha egy 100k-ért meg tudnám szerezni már elégedett lennék. De ilyen 110< -ért ... lófaszt!

LeonSilver
Nekem meg Selle Monte Grappa Argo nyergem van, egy élvezet! De komolyan mondom!!!

http://www.testbike.hu/velemeny/nyereg/selle-monte-grappa-argo

PhantomAss
nekem teleszkópos-zselés nyergem van, de az se seggít 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Mért nem használtok jó kis békebeli rugós -széles nyerget? Az nem töri fel az ülepet😊

PhantomAss
egyetértek Solttal hogy a guggolás súllyal nem jó semmire, szétcseszi az izületeidet. De a futás sem jó semmire kb, csak kardiózni, Fogyni nem lehet vele, az izületeket, térdet meg kicsinálja.

A bringázásnál esetleg megpróbálhatod az ergonómikus markolatot, nekem sokat segít, de nekem is a kezem szokott elfáradni legelõször.
Most egy ilyen markolatot használok:
markolat
Vazelint ilyesmiket nem használok, a lábam jól bírja, tegnap pl. tekertem 50km-ert 2 óra alatt. De általában ráérõsen tekerek, nem sietek. Arra kell figyelni hogy jól be legyen állítva az ülés magassága a lábadhoz, és kb. ugyanazt a pedál fordulatot tudd tartani. De sok embernek elõjön a pirosodás amúgy. Nekem meg a seggem nem bírja, bármilyen zselés, kényelmes stb ülést rakok fel, hamar megfájdul...ez ilyen játék

GOOBY, pls

Her Laca
Ott is. Szerte európában. Körül kéne nézni hol mennyi ,nem tudom a kinti árakat sajna. A TR -t azt tudom,hogy az usában olcsóbb ,csak a szállítást kéne megoldani valahogy.

LeonSilver
Germániában járkál ugye? Erõsen gondolkodom egy qrva warthog cuccot, csak itthon horror áron van. Talán kint kicsit jobb ára van.. Bár nem tudom.

repvez
Biztos , hogy jól van beállitva a bringád? Ha zsibbad a kezed akkor tul elöl van a súlyod.ÉS mitõl sebesedik ki a combod tekerés alatt?

Napi 20km-t tekerek és többször megvolt már a balaton kör és 1x a fertõ tó is,de ilyet nem tapasztaltam soha . a segg egyéb dolgok zsibbadása ellen is lehet védekezni egy jó nyereggel vagy ha jól van beállitva esetleg párnás bringás gatyával.
Her Laca
Gyere velem ,lerakunk 200 m2 padlót ,oszt annyit guggolhatsz amennyit csak akarsz😊Súly is lesz. Különben az én térdeim is ki voltak aztán szedek rá valami porcerõsítõt és azóta lekopogom elég jól mûködnek.

A súllyal guggolás szerintem önmagában faszság... szétkúr mindent, fõleg, ha az ember nem tökéletesen csinálja. Saját súllyal legalább olyan jól lehet edzeni, sõt...

www.smart-bus.hu

Bocs keveset....

Nekem a bicaj elsõsorban mozgás és helyváltoztatás, másodsorban nem szennyezek. Szóval hiába nem fogyaszt sokat egy kis robogó nekem nem alternatíva.

Nem, majd tavasszal. Csak majd lehet lesz pár kérdésem hosszabb utakra. Te pl használsz vazelint combra vagy ilyesmi? Nekem legelõbb a tenyerem zsibbad el,fõleg ezért állok meg egyáltalán pihenni, meg a végén kicsit piros/sebes lesz a combom. A seggem viszont jól bírja..na mondjuk a fertõ tónál 100km után ezt már nem mondtam<#alien> . Nem vagyok egy nagy biciklis, csak már annyi a sport sérülésem, hogy szabi alatt inkább alternatív sportokat csinálok, pl bicikli, meg menetek a Bakonyba tájolóval. Sajnos a térdem is tropára ment egy pár hónapja,(viszont futni meg tekerni azt tudok érdekes módon, guggolni nagyobb súllyal viszont halál) és a melómhoz jó állapotba kell lennem. Így már jó pár éve megy a sakkozás, hogy éppen mi mûködik mi nem. Faszomat..<#fejvakaras>

Én két éve robogóval nyomulok. Én ebben találtam meg a legjobb kompromisszumot.
Hosszabb tavra alkalmas, mit a bicaj.
Gyorsabb.
Optimalizált teljesítmény (70ccm) mellett be tud illeszkedni a városi közlekedés ritmusába. Így Kevésbé önveszélyes.
Bedugult forgalomra nem vagy alig érzékeny.
Csomagot is lehet vele szállítani a bicajhoz képest.
Persze figyelni kell az autókra, mint szõke telefonáló nõ vagy ffi hormon tultengését autójában robogó ellen kiélõ idiota.

PhantomAss
ja, én kerékpár fan vagyok
most vettem magamnak egy merida tfs 100 cross trekkinget
táncsak nem te is kerékpárt akarsz venni?

GOOBY, pls

hát, dogoljatok akkor majd lelassított idõvel, nyolcadsebességgel <#alien>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ja, és ma is ittam, ha esetleg valakinek feltûnt volna milyen ügyesen fogalmazok.<#vigyor> Repülésnél viszont nem zavart..

Nem vagyok egy pontvadász de ez a rész határozottan okosan van megcsinálva a BOS-ba.Ha van légi gyõzelem a repülés alatt, de nem élted túl, vagy ki kellet ugrani-a légi gyõzelem ugyan jóvá van írva, de 0!!pont. Vér Pistik határozottan hátrányba<#mf1>. Ha leszálltál de megtörted a gépet, kevés pont, ha leraktad tökéletesen a gépet sok sok pont-de csak persze ha amúgy csináltál valamit. Szerintem még szorzó is van ha egy repülés alatt több gépet is lelõttél és minden tökéletes. A lovacskával vigyázni kell emelkedésben. DE mintha meg manõverezõ harcban jóval könnyebb lenne elkapni mint a Jakot..tudom inkább bnz gép. Én meg "f"-et repülök(ami meg nagyon ügyes a messzerek között ugye) amíg nem adják oda a g2-nek a tuning' üzemmódját'. Ha rátolom a maxot, magamban mindig elkezdem számolni az idõt.<#vigyor> De tényleg..<#lama>