IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha Pesten jársz menj el ide
Pipatórium a körúton. A Blahától a Rákóczi tér felé bal oldalon.
VII. JÓZSEF KÖRÚT 38
Itt minden árszegmensben vannak pipák ,nézegetheted fogdoshatod ,eldöntheted mi tetszik,és segítõkész az úr nagyon. Nézni sok mindent kell ,de a legfontosabb az a furat a pipában,ne legyen felül fúrva ,hanem pont a fenekénél legyen. Dohány meg hát ízlés dolga,én javallom a fehér Captain Black ot
ez egy kellemes dohány és a környezeted is kedvelni fogja ,no meg csak 1800 huf egy zacsek.Én pl szeressem,igaz amúgy a natúr dohányokat meg a különlegességeket szippantom.
Ezek közül mind kedvenc pl de a 3P meg a Hyde park az isten😊) igaz ezek 3600 huf ba kerülnek.
Itt meg a pipások szentélye,de ez kicssit drágább mint a fenti.
Ha meg Érden jársz térj be Gáborékhoz az ANNA trafikba. Van ott is mindenféle csudi dolog .ANNA trafik ott is segítenek.
Vagy mire kell figyelni? Ja és a dohányról is mondhatnál valamit-ami boltba is van<#alien>#alien>emberi áron..10 éve nem pipáztam.<#fejvakaras>#fejvakaras> Több mint 10...u baszki , hogy megy az idõ!<#bdead>#bdead>
A második fele vonatkozott a Te videodra is.Akiknek lehet hogy csak 80-90 kilóval edzenek,de azt egész nap birnák.
a gyári nyereg kicsit kényelmetlen nekem
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
De ezek az emberek akik a videoban is vannak ,meg akik a saját sulyukkal edzenek Ami mostanában terjed ez a börtön edzés féle azok elött vistint le a kalapom,mert ö rajtuk viszont lehet nem látszik ,de erõ és kitartás az van bennük.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nagyon jó csak egy esés miatt elferdült és azon gondolkodom cserélni kéne, sajnos eléggé megdrágult,de amit linkeltél SELLE elég jónak tünik és árba is baráti
Ezek a bõrnyergek meg az ilyen régi csepel bringákra valók a városba 5km alatti távokra futkosni vele,de hosszabb távon sztem halál, fõleg egy olyan bringán amin nem egyenes felsõtestel teker az ember öregurasan.Arról nem is beszélve, hogy bepálik az ulepe az embernek és a prosztatára sem lesz jó hatással.
http://www.testbike.hu/velemeny/nyereg/selle-monte-grappa-argo
A bringázásnál esetleg megpróbálhatod az ergonómikus markolatot, nekem sokat segít, de nekem is a kezem szokott elfáradni legelõször.
Most egy ilyen markolatot használok:
markolat
Vazelint ilyesmiket nem használok, a lábam jól bírja, tegnap pl. tekertem 50km-ert 2 óra alatt. De általában ráérõsen tekerek, nem sietek. Arra kell figyelni hogy jól be legyen állítva az ülés magassága a lábadhoz, és kb. ugyanazt a pedál fordulatot tudd tartani. De sok embernek elõjön a pirosodás amúgy. Nekem meg a seggem nem bírja, bármilyen zselés, kényelmes stb ülést rakok fel, hamar megfájdul...ez ilyen játék
GOOBY, pls
Napi 20km-t tekerek és többször megvolt már a balaton kör és 1x a fertõ tó is,de ilyet nem tapasztaltam soha . a segg egyéb dolgok zsibbadása ellen is lehet védekezni egy jó nyereggel vagy ha jól van beállitva esetleg párnás bringás gatyával.
www.smart-bus.hu
Hosszabb tavra alkalmas, mit a bicaj.
Gyorsabb.
Optimalizált teljesítmény (70ccm) mellett be tud illeszkedni a városi közlekedés ritmusába. Így Kevésbé önveszélyes.
Bedugult forgalomra nem vagy alig érzékeny.
Csomagot is lehet vele szállítani a bicajhoz képest.
Persze figyelni kell az autókra, mint szõke telefonáló nõ vagy ffi hormon tultengését autójában robogó ellen kiélõ idiota.
most vettem magamnak egy merida tfs 100 cross trekkinget
táncsak nem te is kerékpárt akarsz venni?
GOOBY, pls
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.