IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Croatianus az croatianus, nem holmi "regényből vett" , hanem igazi "római vagy latin eredetű". És nem is paranoiás, bár nem is túl nagy ász, még egyszemélyes házibajnokságon se (felszállni azért már legtöbbször sikerül).
    Megkeresés abszolválva volt, Kobold úrtól ATAG ingame csetileg kapva iránymutatást ide, majd Her Laca úr meg is adta a TS jelszót.
    Sajnos nem találtam módot régebbi uzenetek beidézésére, úgyhogy akik lemaradtak a beköszönésemről azoknak pótlólagosan: Üdvözletem!

Mostanában elhanyagoltam a repülést, ez tény, ennek oka a lentebb, Seaweed vitéz úr által vázolt probléma. Ha az ember nem elég összeszedett, valóban nem sok sikerélmény terem. Na de majd...