IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Erdekes ezeket olvasni es nagyon elszomorito..nekem mindig az jut eszembe hogy hol tartana ez az orszag ha nincs a ket vilaghaboru...persze tudjuk hogy a huszas-harmincas evek gazdasagi valsaga, amit az a kiskocsog szobafesto is meglovagolt, boritekolta az ujjabb haboru eselyet...az mar csak hab a tortan hogy ha elgondolkozunk azon hogy ha annak a csokevenynek nem kellenek a "keleti olajmezok" es termofoldek, meg a sok rabszolga akik majd dolgoznak neki....szoval ha nem megy neki az oroszoknak akkor a haboru milyen veget ert volna es akkor mi lenne...

Masreszrol halottam en is sok akkori tortenetet csaladi, ismerosi korokbol... pl.: dunantul sopron-becs kozotti falukban miket muveltek az orosz elore nyomulo, es akkor epp friss ujjonc katonak...legtobbje olyan melyszegenysegbol jott, hogy meg a radiot se ismerte....nem loptak mar, nem fosztogattak...csak leoltek a haziallatokat (elvittek megenni!), meg osszetortek mindent....elkepzelni se tudom mennyire teli lehetett a tokuk az egesszel, "csak haladjunk legyen mar vege"...visszaemlekezesek szerint az oreg bakak mar csak punnyadtak a szallitojarmuvokon es jobb esetben megmondtak a kopaszoknak mit csinaljanak ebben a faluban...elfaradtak.
    Masreszrol igen, pusztulas, rombolast hagytak maguk mogott ami miatt lehet oket utalni....de lassuk be 45-re ez az egesz haboru mar annyira mocskos volt hogy mindenki csak a veget siettette...

Atfogo objektiv osszkepet sosem fogunk latni az egeszrol, mert ok hogy huszoneve megint divat nalunk a nagy nacionalizmus, es aktivistai gyujtik a regi visszaemlekezeseket, de mindig elfelejtik hogy volt masik oldal is, ott se volt mindenki "allat", nem mind taposott tankal korhazi apoltakat, nem meszarolt mind....mint ahogy nemetek kozt se mind eroszakolt, fosztogatott, tomeg gyilkolt 41-42-ben az elorenyomulasnal....
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.05. 10:24:33