IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
horthy #7846 Tudja-e valaki hogy az IL-2 program editorjába lehet-e légiharc taktikát állitani ? Vagy van-e olyan segédprogram ami erre lehetőséget ad ? Pl: olyanra gondoltam mint az amerikai német vadásztaktika hogy nem csinálnak manőverező légiharcot csak lecsapnak és felemelkednek ! Pl: ugy mint ahogy a P-47D Thunderbolt nagysebességű energia légiharcot vivott nagy magasságban , csak azokban a magasságokban harcoltak lehetőségük szerint ahol jó volt a motorteljesítmény vagy jobb volt mint az ellenfélé ! Be lehet állitani hogy melyik waipoint-nál milyen legyen a kötelék formátum stb . Ki tud valami komplexebb editort vagy segédprogramot mi egyáltalán ebbe a programba a légiharc logika ? Én csak azt vettem észre hogy mindenki az elsőként észrevett enemyt támadja , ez vonatkozik az ellenségre is , tudom hogy lehet kijelölni hoy ki kit támadjon az editorba de sokszor nem ugy történnek a dolgok ahogy el vannak tervezve !