IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #78402 Én nem marakodom barátom,csak nehezen viselem ha sehonnai ismeretlen emberek szétbarmolják a kedvenc fórumomat.
Kicsit olyan érzésem van a sráccal kapcsolatban mint amikor valaki kopogás és köszönés helyett berugja az ajtót és közli,hogy mostantól itt mindenki kussol mert én mindent tudok,mindenhez értek.... Az ilyen mindenhez sokkal jobban értő emberek meg nagyon hamar kiverik nálam a biztosítékot...
Én meg ilyen őszinte gyerek vagyok aki megmondja ha valami nem tetszik.
Mondjuk az azért mutatja a probléma szintjét ,hogy az itt töltött nyolc év alatt ő az első aki ezt elérte.
Sajnos a gépem meg a repülős cuccaim otthon maradtak,mert már rég kihívtam volna, annak ellenére,hogy én már nagyon rég csak DCS-t repülök.(tableten meg nem fut)
Megkérném valamely kollegát, repüljön egyet a sráccal had nézzük meg mit tud.
Ha tényleg van mire hintenie az észt én leszek az első aki megköveti!