IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Ha publikussá tenném a privát üzeneteim, amit innen kapok, akkor derülne ki milyen egyes topik lakók valódi színvonala. Nem lennél boldog, bár ki tudja :)

"csak finoman jelezni akartam,hogy fejezd be az arcoskodást..."

Fene nagy ego-d van. Igyál már egy sört és nem tűnik arcosodásnak, amit írok :)

Megjegyzem az mi szerinted, amikor egy században nem engedik hogy lelőjenek? Bármit csinálhatsz, de nem lőhetnek le. Na olyankor hol húzod meg az ego határát? Ki irkált ilyeneket ebben a topikban, hogy lelőttem aztán visszajött az ellenfél, de az már nem számít, mert lelőttem. Az elitista hozzáállás pont, hogy a CloD-osok felől ömlik, akik azon versengenek, hogy leginkább ne küldjék földre őket egyszer sem. Na de egy combat sim-nek nem az a lényege? Ettől fene nagy egojuk lenne? Fura alak vagy te. :)

Én kérek elnézést. LoL