IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Régebben mentem RoF-al, de az I. vh-ba nem tudom bele élni magam.

Atag-ra időnként felnézek , de amint bele ülök nem kap el kedv és a kényszer, hogy ezzel játszanom kell. Pedig maga a TF peccs szuper.

DCS-t próbáltam, nem az én világom, elsősorban multiban szeretek játszani és nem főként gombokat nyomkodni. Van egy határ ami felett kényelmetlen a túlzott realizmus. Ezért nem is tartom igazán játéknak.

A legtöbbet, per pill BOS-al megyek, hogy szokjam és lássam mi változik. De sok időt nem ölök még bele addig, amíg nincs kész. Leginkább ennek a játékfilozófiája állna hozzám közel. Feltéve pluszban, ha ez megvalósul:
    - Not an arcade game, a simulator. (Jason)
    - Would like to return to the original IL-2 [1946] idea. (LOFT)
    - Engines will operate in a realistic manner as they do in RoF. (Jason) - ez eddig részben igaz csak
    - Aircraft will not be balanced (for "game" reasons) and built/modeled as they were. (LOFT) - ez eddig részben igaz csak
    - Only the critical systems will be modeled: propeller pitch, boost, altitude control, different mechanization, weapons etc. (LOFT) -ez eddig részben igaz csak pl. a yak, nyomod a gázt és lősz, semmi dolog vele
    - Folyamatosan bővülő tartalom (fizetős, de legalább bővül)