IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Saját magamnak válaszolok, hátha ez másnak támpontot jelent. OC-s ASUS 780 GTX-em van, amin eddig első blikkre +300-350 MHz GPU és ~+1000HMz Mem Clock potentet csavartam ki. Eddig soha nem húztam még mer' nem igen kellett. Most ugye a sztár, az NV 980 a jelen környezetben. Sok referencia FPS-t nem fog adni, olyan 5-7 FPS(!) az eltérés a javára, hát nem sok. Az egy Dx 11.x(!)-re és 12-re tervezett kártya, ezen sokat nem kell magyarázni, hisz a runtime environment még meg sem jelent. Újdonság benne teljesség igénye nélkül a voxel technológia hw támogatása. Persze ez sem újdonság, csak a mai ifjaknak. A probléma az hogy a holdra szállós tech demon 1 fényforrással 2 sli-be kötött 9xx-es kártya tudta csak kiköhögni a render-t. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a technológia jelen lesz a piacon, de sz*rt sem fog érni az első next gen kártyákon, mert nincs bennük kakaó. Kidobják, hogy legyen egy dx12-es kártya kombó. Mi maradt még hátra a VR hardweres támogatása, igen-igen kifejezetten az OVR-rel cimbiznek (super módon csökkentik pl. az input latency-t és még ki tudja). Tehát ez azt jelenti, hogy rohadtul nem érni most még beruházni GTX980-ra, pláne, hogy azt sem tudjuk mi fogja kihasználni. Valószínű a második vagy 3. generáció lesz érdekes ha befut a technológia.

A lényegre visszatérek felturbóztam a 780-as karimat az ASUS tweakerrel, mellette ketyeg egy intel 4790k 4.4 GHz-en az se tuningoltam fel nagyon (elméleti határa szerencse függően 4,6-4,7GHz). Az alaplapom elég minőségi széria. (Ha valakit érdekel megadom)

Na így már elfut valamennyire a game még, ha helyenként frame drop-ok is vannak. Az viszont érdekes, hogy mikor frame drop-ol a BOS, sem a GPU nincs 100%-on, se a proci, valahol máshol van a bottle neck! Lehet a netkódban van valami bug?