IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78363 Igen. Habár és itt most tényleg nem okoskodni akarok, de a füst vagy láng szerintem nem csak ott tud előtörni ahol a tartály van, hanem a szerkezeteken belül akárhol ahol, ha a sérülés következtében eljut és utat talál a külvilágba. A videókon nem egyszer lehet látni, pl. marha fura helyen füstölő, vagy égő gépeket(lehet persze sok esetben maga a lövedék is). A sodronykötélben azonban biztos vagyok, hogy nem. Ugyanis ott olyankor olyan erők lépnek fel, hogy simán tép mindent-de legalábbis a több 100 videókon én egyszer sem láttam olyat, hogy akár 2 másodpercig tartotta a szárnyat akármi is, ha az már szakadt. A "ugyan igy a vásznazás sem törik hanem egy darabik egybetartja a részeket"-ez pl. megvan csinálva, gyönyörűen hajlanak' a szárnyak, olyan is volt, hogy az egyértelműen törött és inogó szárnyal leszálltam, a leszálláskor szakadt le az egész.