IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Nah a sok vetites helyett csinaljon valaki /akinek van ra ideje/ duel-t aztan hagy lassuk ki mit tud...en becsulettel bevallom tuti rozsdas vagyok mar rendesen. De az hogy ki es mit tett le az asztalra, az piszok subjektiv! Akkor en pl. mit mondjak? Olyan nevek jonnek elo akik mind azutan kezdtek nagyban tolongani az egen amikor en mar abbahagytam. A mi korunknak (2000-es evek leje, azok akik az orszagban eloszor csinaltak virtualis repszazad) is voltak jo playerei, meg kevesbe jok. Akkor is huztuk egymast folyamatosan, mindig ment a csipkelodes, de ennyire nem arcoskodott senki, sot egyutt mentunk repulonapra....
    Szoval egy szo mint 100, csinaljuk oszt' meglatjuk ki mit tud(meg talan most raerek, mert hiaba mennek szivesen ha mas dolgom van)....lehetenek csunya meglepetesek (nekem is!) szerintem...ha csak magambol indulok ki: oregszunk jonnek a fiatalok akik mar ilyen vartundernek hala ugy erzik terben a gepet mint meg lehet addig senki...
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.26. 12:30:43