IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahol olvastam, hogy az 50-es években Adolf a német történelem 3. legnépszerûbb politikus volt, és simán megnyert volna egy akkori választást.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

repvez
Olyan ismerõs ez valahonnan....<#fejvakaras>
PhantomAss
Én úgy gondolom Hitlert és a náciak az elejétõl fogva utálta a németek többsége. Azért kapott politikai hatalmat (lett kancellár) mert nem volt más választásuk, így tudták a náci párt tombolását (SS) megakadályozni, stb.Utána meg már nem volt megállás.
Mivel hatalmas tõke és párttagság (SS) állt mögötte nem tehettek mást minthogy átadják neki a hatalmat. Hitler nem szabad választáson került hatalomra, hanem kényszerbõl.

GOOBY, pls

Willenbrock
Szerintem csak menet közben utálták meg a nácikat,hiszen mégiscsak a legnépszerûbb párt volt a kis és középpolgárok körében a háború elõtt.Hitler a közvélemény elõtt általában revansról,revízióról beszélt,sõt néha békérõl is.Sokan azt hitték,csak revíziós szándékai vannak,de nagy háborút nem akar.Késõn jöttek rá,hogy képes elmenni a falig,kockára téve egész Európa békéjét.

Ki nem szarik rá, mit mind néhány "széplélek"?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

R4ng3r
Az a legszomorúbb,hogy ha esetleg az embert már nem a "hõs gyõztes" oldal érdekli haditechnikai vagy egyéb szempontból is, akkor az is egybõl náci....

Most komolyan! Hogy jön ide a "náci" egyáltalán?

PhantomAss
egyetértek. Sajnos sokak szemében német katona= náci.
Pedig nem így van. Legtöbbjük utálta a nácikat, és nem jókedvükbõl harcoltak. Õk is ugyanúgy szenvedtek mint mindenki más.

GOOBY, pls

Így van.

LeonSilver
Nagyon jó videó, csak... ha belegondol az ember, hogy mennyien meghaltak a semmiért. Nációtól függetlenül tragédia volt az egész.
Mennyire jókedvûek, életerõsek, bizakodóak, aztán.... a zömük meghalt és még sokukat el sem temettek rendesen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem szoktam katonai témájú videókat berakni, de ez igazán más jellegû a témán belül. Nekem kicsit sok
a zene, de amúgy nagyon érdekes emberileg.

Nem nem. Csak sajnos jóval többet kell ott lennem mint szeretném.

Zpogi

Sakky mester, Pesten laksz ?
Zpogi
Itt meg a mohácsi csata

Zpogi
Animációs filmen a nándorfehérvári csata A Total War címû játékot használták fel az elkészítéséhez.

Kisgép rövidre jön...

N3suten
Na most jónak tûnik ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

LeonSilver
Aha, úgy rémlik Te említetted.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

N3suten
Kössz !!!

Úgy teszek

de most látom nekem kétszer van 1c mappa töröltem mind kettõt

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Mielõtt felrakod a javítást, a Cache mappát üritsd ki.
A felhasználókfelhasználódokumentumok1C softclub ban lévõt. Utána rakd fel a javítást.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

N3suten

Nálam az CloD .exe minden 10-15 percben kifagy az új javítással ...

valaki valami ötlet ???

á é í ó õ ú û

PhantomAss
asszem én említettem, úgy tudom a saitek dolgozik a rev. 2-n, és most még nem elérhetõ.
Én is várom...

GOOBY, pls

Willenbrock
Off: Tudja valaki hol kéne kikapcsolni a banner és popoup blokkolást? Nem sikerül egy oldalról miatta letölteni.Explorerben és mozillában engedélyeztem a felugró ablakokat,de semmi.

LeonSilver
A faszé nem lehet még a rinót jurópban kapni? Meg mintha valaki említette volna, hogy ennek a "rev. 1.0"-nak valami problémája lenne és a Saitek dolgozik a javításon. Nem tudsz errõl valamit Laca?

LeonSilver
Na igen.

Hecker007
Szép lesz jó lesz, de szerintem nem kéne egybe vonniuk a Worldel.

Nézzél utána az angol(alap) skinheads kialakulásának! Érdemes.

LeonSilver
Úgy jött elõ nekem most, hogy ez DCS és nem IL2.

aha, pajesszal meg tüsi hajjal... <#banplz>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
1969: Skinheads and Hippies, Piccadilly Circus

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Van egy krapek nagy fényképgyûjtõ és a facebookon követem amiket feltesz.
A magyar vonatkozásúakat ,meg az érdekesebbeket szoktam ide feltenni én is.
itten van ha érdekel

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Aranyossak...

Her Laca
André Kertész, Small Geese, Hungary, 1918.

Fiam a teraszon hagyta a távcsövet az esti nézelõdéshez készülõdve, a nejem meg kíváncsiságból elkezdte nézni vele a szemben levõ domboldalt, ahol gémek szoktak pihengetni. Egyszer csak felkiált, hogy rókák ! Két lompos farkú rohangált, próbálta becserkészni a madarakat, közben az egyik kiásott a földbõl valamit, avval játszott, szóval legalább olyan élmény volt nézni õket, ahogy bohóckodnak a réten, mint a csillagokat. Valamelyik reggel meg elõttem futkosott egy róka reggel ötkor az utcában, gondolom a hajnali portyáról tartott hazafelé.
Tényleg marha jó. Bár igazából akkor fogok nyilatkozni, ha sikerül vidékrõl, jó ég alatt is kipróbálni. A gyereknek is nagyon tetszik, de az igaz, hogy nekem jobban<#vigyor> Éppen ezért megyünk majd nemsokára valami sötét ég alá, hogy a gyereket is megfogja a dolog. Persze iszonyat jó a hold is, de 10 perc után nem volt mit nézni rajta. Mellesleg akkora a nagyítás', hogy betölti a legnagyobb okuláréval a teljes látómezõt!

<#alien> Itt volt a gyerek is, csak mivel városból néztünk, sok csillag nincsen. Viszont jól lefigyeltük a holdat-elképesztõen nézett ki. Aztán lefekvés elõtt véletlen szerûen ránéztem az éppen legfényesebb csillagra, hát éppen a Szaturnusz volt..az , hogy meglepõdtem enyhe kifejezés.

Her Laca
Ezek a dolgok az apákról szólnak😊 Terepasztal,makett,távcsõ (mint látjuk) stb a kölköket nem is foglalkoztatják ,no de a fatert!😊

whiteskull
Lassan az az érzésem, hogy te mégis csak magadnak vetted azt a távcsövet. 😊)))

Egyébként bevált? A villanyvasút után én is valami hasonlóban gondolkodom a gyerekeknek. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Srácok! <#wow2>
Most láttam a saját szememmel a Szaturnuszt a gyûrûjével együtt!
Beszarbehugyoz!
Hihetetlen.<#kacsint>

Gabi írtam steamon..

<#eljen>

Asszem menesztem én is hamarosan, és beújítok egy jó kis 780-ast. Sajna a DCS meg a falkon sem 100-as vele. Mondjuk annyi nyûgjük nincs, de a futásuk néha igen döcögõssé válik.
A BS4 meg a Krájzisz meg a tököm tudja mi, viszont szuperül megy vele. Csak hát f*m sem játszik ezekkel.

Her Laca
😊)))))) Dumbókám😊 Csak megfordult a fejemben,no meg fel akartam keverni az állóvizet egy kis vitát generálva😊 Ne félj eszembe sincs ratyiont venni,képzeld ez a mostani veres retek ami van is produkál érdekes dolgokat néha,bár ami tény netezni hibátlan😊)))

Szia Lacám!
Látom, hezitálsz az AMD 290x-el. A kíváncsiság nagy úr 😊
Nos én most újítottam be egy ASUS r9 290 DC2 OC karit pontosan ilyen megfontolások alapján. Mert ki tudhasssa, új generáció meg minden, egyszer már csak jónak kell lennie.
Azt azért az AMD javára kell írni, hogy legalább következetes. Következetesen SZAR. A CLoD tele van ugyanazokkal a hibákkal vele, mint eddig is. Folyók vizek mindenhol, part hemzseg a mólóktól, tengeren szép egyenes és rikító fehér szagatott vonalak és négyszögek mindenfelé. Semmivel sem fut jobban mint a GTX680 DCu2 TOP karim, ezért cserébe viszont döcög mint a macsakaköves országút.
Szóval nyugi, ez még nem az a verzijó ami kellene Neked.

Her Laca
És még valami. Ki az a balfax aki csak az alapot veszi meg? Senki.
Jól kitalálták ezek a 3*7 ek. La5 ,Fóka ellen majd küszködik a nép vackokkal mi?
Engem ez az üzletpolitika egyszerûen utálattal tölt el,de ezt úgy is tudod Sakkay mester elmondtam már elégszer. Csináljanak meg egy játékot hibátlanra ,azt adják 200 dodóért de akkor legyen ott minden .Egy szimes megveszi szó nélkül.Vér Istvánok meg kit érdekelnek😊 Persze tudom õket😊)
A ROF is egy bukta szerintem pont ezért.Nincs benne semmi fejlõdés már ,a rof fórumon temetést lehetne rendezni ,nem hogy nem repüli senki már de még csak nem is beszélnek róla.

Her Laca
"Így már nem is tûnik soknak a BOS. Fõleg , hogy az alap 54 dollár."

Véleményem szerint az ,hogy valakik idiótaságot csinálnak nem feltétlen indok arra,hogy mások is így tegyenek😊
A lényeg.
Kipróbáltam a BOST.
Jelenleg nekem nem hogy 100 dodót nem ér de 10 forintot sem.
Persze nem vagyunk egyformák,ha neked bejön és szereted ,meg tetszik,meg meg vagy vele elégedve akkor számodra az a lényeg és pl az én véleményem neked miért is lenne fontos.
Ahogy engem sem érdekelt mások CLOD hoz való hozzáállása ,én imádtam és tök jókat szórakoztam vele.
Ez szerintem ennyire egyszerû.
A kérdés az a játékkal kapcsolatban inkább,hogy mekkora lesz az elfogadottsága,de ezt mi innen asszem nem tudjuk megmondani,te szerinted siker lesz ,szerintem meg nem,de gyanítom tök mindegy mi mit mondunk😊

Her Laca
<#eljen>

Elég durva megfogalmazás. Természetesen nem értek egyet, majd maximum ha kész lesz. Az, hogy a fejlesztõ gárda hozzáállása meg milyen, inkább nem is mondok semmit. Ki is lenne a követendõ szerinted?

A BOS esetében nem az a baj, hogy sok. (felõlem lehetne 200 euro is...) A baj az hogy szar. És szar és hazug a fejlesztõgárda hozzáállása is.