IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mivel hatalmas tõke és párttagság (SS) állt mögötte nem tehettek mást minthogy átadják neki a hatalmat. Hitler nem szabad választáson került hatalomra, hanem kényszerbõl.
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Pedig nem így van. Legtöbbjük utálta a nácikat, és nem jókedvükbõl harcoltak. Õk is ugyanúgy szenvedtek mint mindenki más.
GOOBY, pls
Mennyire jókedvûek, életerõsek, bizakodóak, aztán.... a zömük meghalt és még sokukat el sem temettek rendesen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Úgy teszek
de most látom nekem kétszer van 1c mappa töröltem mind kettõt
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
A felhasználókfelhasználódokumentumok1C softclub ban lévõt. Utána rakd fel a javítást.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Nálam az CloD .exe minden 10-15 percben kifagy az új javítással ...
valaki valami ötlet ???
á é í ó õ ú û
Én is várom...
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A magyar vonatkozásúakat ,meg az érdekesebbeket szoktam ide feltenni én is.
itten van ha érdekel
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egyébként bevált? A villanyvasút után én is valami hasonlóban gondolkodom a gyerekeknek. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Most láttam a saját szememmel a Szaturnuszt a gyûrûjével együtt!
Beszarbehugyoz!
Hihetetlen.<#kacsint>#kacsint>
A BS4 meg a Krájzisz meg a tököm tudja mi, viszont szuperül megy vele. Csak hát f*m sem játszik ezekkel.
Látom, hezitálsz az AMD 290x-el. A kíváncsiság nagy úr 😊
Nos én most újítottam be egy ASUS r9 290 DC2 OC karit pontosan ilyen megfontolások alapján. Mert ki tudhasssa, új generáció meg minden, egyszer már csak jónak kell lennie.
Azt azért az AMD javára kell írni, hogy legalább következetes. Következetesen SZAR. A CLoD tele van ugyanazokkal a hibákkal vele, mint eddig is. Folyók vizek mindenhol, part hemzseg a mólóktól, tengeren szép egyenes és rikító fehér szagatott vonalak és négyszögek mindenfelé. Semmivel sem fut jobban mint a GTX680 DCu2 TOP karim, ezért cserébe viszont döcög mint a macsakaköves országút.
Szóval nyugi, ez még nem az a verzijó ami kellene Neked.
Jól kitalálták ezek a 3*7 ek. La5 ,Fóka ellen majd küszködik a nép vackokkal mi?
Engem ez az üzletpolitika egyszerûen utálattal tölt el,de ezt úgy is tudod Sakkay mester elmondtam már elégszer. Csináljanak meg egy játékot hibátlanra ,azt adják 200 dodóért de akkor legyen ott minden .Egy szimes megveszi szó nélkül.Vér Istvánok meg kit érdekelnek😊 Persze tudom õket😊)
A ROF is egy bukta szerintem pont ezért.Nincs benne semmi fejlõdés már ,a rof fórumon temetést lehetne rendezni ,nem hogy nem repüli senki már de még csak nem is beszélnek róla.
Véleményem szerint az ,hogy valakik idiótaságot csinálnak nem feltétlen indok arra,hogy mások is így tegyenek😊
A lényeg.
Kipróbáltam a BOST.
Jelenleg nekem nem hogy 100 dodót nem ér de 10 forintot sem.
Persze nem vagyunk egyformák,ha neked bejön és szereted ,meg tetszik,meg meg vagy vele elégedve akkor számodra az a lényeg és pl az én véleményem neked miért is lenne fontos.
Ahogy engem sem érdekelt mások CLOD hoz való hozzáállása ,én imádtam és tök jókat szórakoztam vele.
Ez szerintem ennyire egyszerû.
A kérdés az a játékkal kapcsolatban inkább,hogy mekkora lesz az elfogadottsága,de ezt mi innen asszem nem tudjuk megmondani,te szerinted siker lesz ,szerintem meg nem,de gyanítom tök mindegy mi mit mondunk😊