IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Felvilágosítalak egy korosztályban lehetünk.. Mielőtt ezzel a dehonesztálással jönnél.

20 éve játszom multis gamek-et, gyorsan tanulok, ennek fényében 2 év igen hosszú idő. Nem viccelek ez a hobbim, amire ráállok azt HC módon 80%-os hatékonysággal minima elsajátítom. Persze ez beállítotság kérdése, fexik-e az adott műfaj. Nem igazán kedvelem a populáris szubkultúrákat. Ezért néztem ki a szimeket vagy a szim szerűségeket. Tény sokat segített a WT hogy erre rátaláljak, amit Herr bácsi aljas módon mindig a szememre vet, pedig nem az egyetlen amit kipróbáltam csak arról készítettem video-t.

Bo5: Best of Five , figyelmesen olvass. Aki hamarabb lövi ki az másikat 5-ödjére az nyer. Kisebb a random kapáslövés esélye, mit a BO3-ban, ahol 3 win elég szerencsével.