IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Nincs sok energiám munka mellet, de anno én benne voltam erősen a '90-es évek valódi mo.-i e-sport scénájában a legnépszerűbbek közt (pl. Earthquake). Tudom, hogy kell motiválni kompetitivitásra hajlamos szubkultúrákat. De ez más történet long-long story... nem erre a fórumra aló.

Ha valaki emlékszik az mportal.hu-ra annak az egyik adminja voltam (ez nem most volt, de akkor a kategóriájában az egyetlen és iszonyat népszerű portál volt. Elég nehéz körülmények közt fuból csináltuk " no profit". Megemlítem, hogy a portál gabr korát megelőző profi program kódjai nélkül nem jöhetett volna létre. Sajnálatos milyen véget ért az oldal. És azóta sincs a keletkezett űrnek a bepótlására indult semmiféle magyar kezdeményezés.