IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Végül is az a bajom az egészel,hogy annó szépen sorban megvettem minden egyes darabját ajátéknak. Én speciel a második világháború korabeli gépeit szeretem ,tehát ezért ezt a szimulátort szerettem meg. Avval nincs bajom,hogy csinálnak ijeneket,de azzal igenis ,hogy most összerakták a régivel és pár eszement ,szinte sose használt gép modellért,plusz pár pályáért fizessek egy kalap pénzt. Ez nem más mint lehúzás. Már a 4.05 is az volt ,úgy látszik vérszemet kaptak az ubinál.Elgondolkoztam ,és végül is úgy látom nem lesz itten baj mert ugye 39-40 től indulnak a war ok így max a végén jelenhetnek ezek meg.
    46 ban meg repkedjen az aki akar:) Sokkal de sokkal élvezetesebb lehetett volna ha mondjuk megcsinálják a b17 est repülhetőre.
    Na mind 1 ez van de hogy én ezért 30 eurót nem adok az biztos.