91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7750 Egyszer lövik meg a szárnyát már nem repül úgy mint kéne neki:/
És ezt a Rata pilcsik is tudják... -
#7749 Nos ez kimerítő volt:)) -
#7748 Hát azért elég kevés orosz esik bele a motorleállásos hibába:D inkább csak ellenfél gépeit tanulgató OKL-es pilóták:D -
#7747 A messza egyébként valóban jobb :)) -
#7746 Akkor van LOD váltás meg akkor van skin betöltés is. A markingsok mindig látszanak a gépen, skin viszont csak ha nagyon közel vagy. Másik dolog: Ha nagyon sok cucc van a pályán (földi és repülő egységek egyaránt) akkor a szerver memóriája nem tud mindent kezelni (ilyen téren elég fos az Il-2 sorozat mem kezelése) Valamint akkor is mindig kapsz egy jó nagy löket lagot amikor valaki egy dog serveren refly-t nyom (ilyenkor történik az álztalad is tapasztalt elcúszgatás). Másik: Teszem azt ha pl 100-150 között vannak a pingek és bejön egy 600-as brazil vagy orosz hidd el mindenki úgy fog lagolni mint a szemét mert a leglassabbhoz próbál igazodni a server (meg is fog ugrani mindenkinek a pingje kb 50-100-al). Ezek a netes játék szépségei. Online war pl ezért jó:) Nincs refly csak adott minőségű hostokon adott beállításokkal futhat a host. Viszont baromi nyűgös kivárni egy hostot (én utálok slotban ülni és arra várni, hogy repüljek végre:D)
Szóval sok türelem és még több gyakorlás:D nekem volt hogy elkezdtem üldözni egy p 47-est ő elvitte zuhanásba én kiemeltem inkább, erre látom hogy zuhanva emelkedik vissza (az ora volt lefelé:D). Szóval vannak ilyenek:) majd hozzászoksz:D A legdurvább az ha lövés nélkül kapsz PK-t:D a többit elvitte a packet loss vagy ha lag miatt belédjönnek és ő megy tovább te megapró darabokra robbansz:D mert nála elveszett a colissiont jelző adat:) -
#7745 Mert a messzer pilot ostoba módon leállt dogolni a ratával. Itt jön az,hogy ha ismered a saját és az ellenfél gépének előnyeit ,hátrányait akkor ahoz választod meg a taktikát. Mit csinál vaj a rata ha nekiállsz magasból csapkodni pl ,vagy ne adja az isten olyan manőverekbe kényszeríted hogy leálljon a mocija.De hát ez erről szól. -
Valka #7744 hm... ha láttad volna amit én... na mindegy, megyek vssza játszani -
#7743 Bezony. Láttam már orosz srácot aki csúnyán betette a hintába a ratájával a messzeres kollégát :) Ó pedig mekkora volt az arca , hogy a messzer 1000x jobb :) De itt az győz aki tud is :)) -
#7742 Ó a manőverek:)))) Nem lehetetlen az ,csak nagyon tudja kezelni a gépét a kollega:))Mégegyszer mondom gyakorlás. -
#7741 http://web.t-online.hu/rnzoli/IL2DSC/status-cmirko.html
Tessék ez egy korrekt szerver a lobbin úgy van fent ,hogy 102nd COOp -
Valka #7740 mondj egy ilyet! -
Valka #7739 engem nem bosszant ha lelőnek, mert tudom, hogy kezdő vagyok. de mikor olyan manővereket látok, amik fizikailag lehetetlenek, az k*vára feldühít! -
#7738 Nézd az nem zárható ki ,hogy néhányan nem tiszta módon játszanak.
De pl amit írsz az azt jelenti,hogy instabil a netje a ficaknak ,és az il2 ő ezt csalásnak értelmezi. Én is halottam már olyat ,hogy direkt laggoltatni lehet de végül is nem nagyon foglalkoztat a dolog.Keress olyan közösséget ahol nem tapasztalsz ilyet és ahol jól érzed magad.Hidd el a többség ilyen.
-
Valka #7737 elég hervasztó, elmegy a kedvem az egésztől -
Valka #7736 aha, legtöbbször akkor lagol, mikor rajt vagyok valakin... egyébként nem értem, még ha lagol is a szerver, hogyan tud ilyen állapotot teremteni. na meg nem egyszer láttam már olyan feliratot, hogy csalás detektálva... -
#7735 Meg kell nézned a pingeket ha 200 fölött sok van hagyd a fenébe.
Főleg ha vannak kínaiak,vagy brazilok. -
#7734 Sok szerver nem bír el annyi embert. Én speciel csak ritkán nézek be ezekre a tömegszerverekre. -
#7733 Ez kérlek lag:) Egyszer ő egyszer te:)) Ne menj olyan szerverre ahol 10 nél többen vannak és elkerülöd az ilyen problémákat. -
Valka #7732 láttam, hogy oldalra repül a gép! -
#7731 "egyébként honnan lehet megtanulni a flaps-használatot és egyéb repülési technikákat?"
Gyakorlás, információ szerzés,(irott anyagok olvasása),nálad tapasztaltabbakkal való együt repülés,és nem utólsó sorban track ek felvétele visszanézése. Nos így megtanulhatod a teknikákat. -
Valka #7730 kb 400 -al kergetőztem egy sráccal, egyszer csak a pillanat tört része alatt kb 150 métert kicsúszott jobbra! merőlegesen a gép haladási irányára! ez nem latency! -
#7729 Bucser kollegának 10000000% igaza van!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi az ,hogy csalók???
Már meg ne haragudj de had kérjem ki az Il2 közösség nevében.
Vannak szerverek,minden félék a könnyűtől a nehézig,kiválaszthatod ,hogy neked melyek a szinpatikusak. Amik nem oda nem kell bemenni. Először is legyél tisztában a saját tudásoddal és utána nyilvánits véleményt. -
#7728 Hyperlobby-n nem csalók vannak:D Hanem nagyon is jók:D Meg esetleg nagy a latency:) Egy időben én is hajlandó voltam rásütni a profira azt hogy csaló:) Holott csak ismeria saját és az ellenfél lehetőségeit és ehhez alkalmazkodva választ taktikát:) A másik pedig lagg lehet de az meg nem rajtad vagy rajta múlik, hanem a serveren az esetek 90%-ban. -
Valka #7727 a hyperlobby tele van csalókkal!!!! nekem meg a tököm van tele!!!
nem igaz, hogy nem lehet ezeket a szarokat kiszűrni!!! mocskos szemét banda!!! -
#7726 ja a trackir naon jó kisz kütyü én is kb 1 éve használom és maximálisan megérte az árát...aki teheti ne hagyja ki -
Lebowski #7725 házsártos öregúr bmeg :D -
Neoncsoves #7724 Köszike sikerült :) -
#7723 Gyakorolsz :) -
Neoncsoves #7722 köszike! akkor ahogy írja, ugy tudok játszani vele neten? :) Ja és repcsi skineket meg cuccokat honnan tudok letölteni? -
#7721 Tapasztalat. Egyébként nem lehetne, hogy összegyűjtöd a kérdéseket és egy HSz-ben betolod? -
Valka #7720 egyébként honnan lehet megtanulni a flaps-használatot és egyéb repülési technikákat? -
#7719 semmi baja nem lesz tőle. -
Valka #7718 nem terheli le a rendszert? mármint nem szaggat vagy ilyesmi? -
#7717 Van TrackIR4-PRO-m. Be lehet álítani, hogy milyen mértékű kitérés milyen mértékűnek legyen érzékelve a játékban. ergo teljes mértékig skálázható... Manapság már nem tudnék nélküle repülni... Nagyon hasznos kis szerkentyű. -
Valka #7716 a piratebay-ről le lehet tölteni a complete editiont.... -
Valka #7715 neked van személyes tapasztalatod ezzel a trackir-el? ki lehet használni 100%-ban? pl ha full hátranézek ameddig az egérrel is tudnék, akkor látom még a képernyőt?! -
#7714 Van ilyen szerkezet. Gond vele az hogy a szem számára nagyon terhelő és a beközelített képernyő miatt könnyen kibillen az ember az egyensúlyából. Vannak akik használnak ilyeneket... Szerintem még nem eléggé kiforrott a technológia hozzá. -
Valka #7713 Nem rossz cucc, de mondjuk, ha egy kis képernyő lenne egy sisak belsejében.... olyan nincs? :) -
#7712 Igen sajnos az itthon kapható új PF ilyen..
Olvasd el a FAQ-ot 5-ös pont. -
Neoncsoves #7711 Szevasztok! Az lehetséges hogy megvettem 2ezerért a pacificet és nem tudom merged-ben felrakni? mert a legtöbb server úgy van... az AEP-ot ugy töltöttem le, de a forgotten battles eredeti meg a pacific fighters is. és csak standalone-ban engedi felrakni a PF-t :(