IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Olvasgatom itt ezt az adok kapokot. En reszemrol az az igazsag hogy pl az hogy kapcsolhato legyen egy kabin sosem erdekelt. Arra ott az FS meg X-Plane. Az hogy jo repmodell legyen az igen, hogy ugy seruljon pontrol pontra mint ahol az utolso szilank is becsapodott az mar so-so...annyira nem. Nekem BoS-al kapcs mar eleg lesz ha hozza azt a feelinget mint anno mikor online wart toltunk Stalingrad felett, es estenkent rohadt nagy hype volt hogy "Menni kell, menni kell a nemeteket kiszoritani!" Fontosak a fak is, anno nekem alap volt hogy besunnyogtam a harcmezore funyiro modban. Nekem ma mar legyen "fa per fa", az erdo ne csak paca. Ha lombkoronan huzok akkor annak legyen tetje, lehessen a fakat kerulgetni ugy hogy akar a szarnyveged leer (igen ez mar oromrepkedes! de anno ezt csinaltuk IL2-ben is online!)

..es valahol mindig is sejtettem hogy azert lett az uj IL2 stalingradi mert iszonyat nagy hype volt anno az online warban, tolongtunk hyperlobbyn hogy ki menjen a kov generalt dinamikus kuldetesre! Ezt akarjak szvsz visszahozni, es en erre a vonatra szivesen felulok! Mar most kornak megfelelo a cucc, es csak jobb lehet. Nem varom el hogy tokeletes legyen, olyan ugy sincs...csak hozza a regi feelinget!

CloD meg nekem kimaradt! Megvettem akkor amikor megjelent, de se a hadszinter se gepek nem voltak azok (igen nincs lavor benne :D) amik erdekeltek volna annyira hogy az eletem mas iranyt vett szabad pillanataibol idot szakitsak ra...
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.24. 22:39:29