IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod Laca éppen nézegettem a DCS honlapját és elgondolkodtam azon, hogy 1 db minyó, 50 dollár! Ok, hogy minden valós, de pl. csúnya a talaj mint az állat,sokat fagy. Idejét múlt a grafika, kivéve a gépeket, és nem léteznek fák-ami a helikoptereknél harc közben halál.
Így már nem is tûnik soknak a BOS. Fõleg , hogy az alap 54 dollár.

Egy percig nem csodálkozom.
Arról nem beszélve, hogy egy 10 éves motorra(ahol a föld alatt hullámzik a tenger),több évig fejlesztendõ projektet készíteni-több mint hülyeség!
Ha kijön az EDGE-és olyan lesz mint a videókon-valószínûleg nem kevés pénzt fogok beleölni. Fõleg a helikopterekbe. De addig egy kanyit sem adok ki.
Repülöd a minyót...hová? Milyen környezetbe? Ott az uh-1. Minden faszán mûködik, csak éppen keret nincsen. <#kuss>

DCS WW2 = 10 gép 10 FPS 😊)
A DCS-nél ez a második project, amiért pénzt fogadtak el és kaki került a ventillátorba....

Her Laca
jaja😊
Ezért mondtuk ,hogy senkinek elõre!!! Még ha az édesanyja életére is esküdözik,pláne ha orosz😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha jól emlékszem õk is elõre szedtek pénzt a projectre....

Tévedtem, tényleg a DCS-bõl való a kép.
Her Laca
És Oleggel mi lett? Ha jól emlékszem õ is valamit tevékenykedett vagy mi arrafelé..

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eplus2>

"De ja vu" érzésem lehet? Vagy rosszindulatú volnék?

Her Laca
Most olvasom Pumafórumon,hogy a Luthiert kirakták a DCS WW2-bõl, és az ED viszi tovább a projectet.

Igen van, nem tudom mire várnak, de a kulcsos oldalakon elõfordul az ilyen. Szerintem arra várnak, hogy az összeg konkrétan megjelenjen a számlájukon.

www.smart-bus.hu

Zpogi
Én azt hittem, hogy ez a DCS-bõl van ...😊

Az IL2 lassan feledésbe merül azoknál, akik továbbléptek ( Clod, DCS ), ez hogy jött elõ neked most ?
Kávé mellé.

1.
Olvastam én is a könyvet már nagyon régen, és teszett is. Elég brutálisan leírja hogyan képezték ki a japánok a saját katonáikat! Végül is hogy ha a sajátjaikkal is úgy bántak néha mint az állatokkal akkor mire számíthatott az ellenség, vagy fogságba esett ketona! Van még pár dolog ami ezzel foglakozik példáúl a Yamato címû japá film, nyilván a hajórol szól nem árulok el vele nagy dolgokat, na meg persze tudja mindenki, hogy mi lett a vége csatahajónak, csak ami megfogott a filmben ahogy bemutatja a japán tengerészek életét kevés ilyen film van és egészen jó lett a megjelenítés, egyáltatlán nem gagyi, sõt kifejezetten nagyon ügyesen megcsinálták! ajánlani tudom bárkinek akit a téma érdekel. könyvben meg ott van a Busido lovagjai hát ott is eléggé szépen leírják, hogy válik az ember kegyetlen álattá, habár ez a háborukban elõfordul!

Willenbrock
off: kártyával vettem egy letölthetõ terméket,de nem kaptam rögtön letöltõ linket,csak ilyen visszaigazolást a vásárlásról.Azt írják 24 órán belül e-mailben küldenek letöltõ linket.Ilyen van? Mire várnak ilyenkor? Eddig ha vettem valamit azt egybõl le is tölthettem.

Sry, "ne hogy" = "nehogy"
(Bort iszogatok, és a gyerek a heréimen ugrál...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Ne hogy azt hidd, hogy fordított esetben a kínaiak angyalkák lettek volna...
Jó betekintést nyújt a japánok világába a "Kamikaze" c. könyv.
A Luftwaffe az IJA légierejéhez képest nyugdíjasok szanatóriuma volt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Ami tetszett mostanában,az a Brotherhood of War c film.Koreai háborús téma,fantasztikus jelenetekkel.

Mostanában néztem pár kínai filmet a II vh. feldolgozva egészen érdekesek, és még van pár film a II. vh. elõtti idõkröl a Nankingban történt dolgokról, hát elég brutálisak voltak, habár eddig mindenhol azt olvastam, hogy a japcsik nagyon kemények voltak, még a saját katonáikkal szemben is!

Nekem is a gyermekkorom "legjobb" orosz háborús filmjeit idézi a mostani stalingrad film, a mocskos fasiszták ellen küzdõ szovjet hõsök... tipikus!
Egyszer meglehet nézni, csak a helyén kell kezelni. A mostani orosz fiataloknak biztos példát és irányt mutat, de nekem is jobban bejött a 93' Stalingrad! Ez valóban a régi szovjet filmek utódja modern technikával!

Willenbrock
Helyenként túl patetikus és életszerûtlen a film.Mikor lángolva rohamoznak a katonák,meg mikor az orosz hadifoglyot a német tábornok elé vezetik,elõtte nem fegyverzik le,annyira lehetett tudni mi fog következni.Olyan nincs,hogy egy hadifoglyot nem fegyvereznek le,az az elsõ miután elfogják.

Nekem is jobban tetszett az.
Ez a régi szovjet háborús filmek modern utódja. És ez a szovjetek brutalitását adja vissza :-)

mijki
Nekem azért a '93-as Sztálingrád címû film jobban tetszett, jobban visszaadta a háború valóságát.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát tényleg eléggé kompromisszumos a film.
De egy két jelenet eléggé elgondolkodtató az oroszok mentalitását tekintve.
Ahogy a tengerészt lelövik a harc és parancs megtagadás halvány gyanújakor.
Vagy ahogy a vízhordót lelövik, majd kifejti errõl a lövész a véleményét.
Viszont a német hadnagy végig rambozza egyedül az épületet!

mijki
OFF:

Aki megakarja nézni a Sztálingrád címû, 2013-as remekmûvet ne tegye. Mi messerharcossal megnéztük, hát...elég erõs benne a szovjet patriotizmus...amikor 5 orosz katona lemészárolja a fél Wehrmacht-ot, meg a gonosz náci(pfuj) kutyákok még lõni se tudnak és az oroszok majdnem mindet késsel ölik meg. De ennél vannak még sokkal jobb és hihetõbb jelenetei is a filmnek...

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Szeressem az ASUS-t (rengeteg volt) de a villám (egy volt csak ,az most TVR-nél csücsül) az valami nagyon korrekt egy kártya.Szerintem örök élet meg egy nap,és ha most veszek azt nem akarom lecserélni évekig.
Különben ja ,nálam a VGA csak ASUS vagy MSI lehet mást nem is nézek.

N3suten
asus gtx780

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
NEKEM asus VAN ES AKKOR asus LÉGYEN

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

LeonSilver
Jó ám!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ja igazad vagyon. Fxt kisérletezgessek ,amikor a jó öreg NV az még sose okozott csalódást,nem úgy mint a másik. El is dõlt.
Most néztem van ez a TI a gtx bõl de az qrva drága,annyit én nem adok érte.Jó ez a villám is.

LeonSilver
Hát bajtársam, qrva nagy változásnak kell(ene) bekövetkezni, hogy én még eccer amd vga kártyát tegyek a masinériámba.
Professzorról nem is beszélve...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mit lehessen tudni😊 Persze aztán 2 napon belûl megbánom és adom is el,de lehet ez most jó,bár kicsit utána olvastam oszt asszem mégse😊)

LeonSilver
AMD ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
NEHOGYMÁ'

Her Laca
Én nem sok fiatal srácról tudok pl atagon. Közelebb a 30 hoz meg nagyon sokan jóval túl. Persze akadnak fiatalabbak is de kevesen.

Her Laca
Szerintetek melyik légyen.
Azaz van e valakinek az új ratyionból és próbálta e a Clod ban?
Vagy ez ,és ugye szerintem ez jó.
Vagy ez?

Hát nemtom tizenéves koromban, ha ilyen szim játékok lettek volna, mint manapság, biztosan tolom.
Her Laca

Her Laca
Jó idõ van,itt a nyár és ez ugye nem a tizenévesek játéka😊 próbálkozz este 8 körül akkor valszeg tele lesz😊

Jövõ hónapban a VB után meg is rendelem a joyomat meg az új tr -t,meg köll még egy VGA és visszatérek😊

Király a film

Kedvet is kaptam, hogy reppenjek ott egyet erre volt fent 2(!) ember <#wilting> Most 6 vagy 7... mér csak ennyien játsszák?
Her Laca
<#eljen><#worship>

Ez nagyon profi munka!

N3suten

IL2 Cliffs of Dover - "The Beginning of the End"

LeonSilver
A fák valóban érdekesek kicsit 😊 De én a fókára koncentráltam. :p

GaBika6
Tetszenek a lapos fák... Lapföld-rõl szállna fel a fóka? <#wave><#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Azért kicsit.... <#eljen>

Köszönöm. Be is reggeltem és töltögetek is. <#eljen>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Innen le tudod tölteni a kiegészítéseket. A leírásokban benne van, hogy hová másold be õket, aztán mehetnek az új küldetések.