IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így már nem is tûnik soknak a BOS. Fõleg , hogy az alap 54 dollár.
Arról nem beszélve, hogy egy 10 éves motorra(ahol a föld alatt hullámzik a tenger),több évig fejlesztendõ projektet készíteni-több mint hülyeség!
Ha kijön az EDGE-és olyan lesz mint a videókon-valószínûleg nem kevés pénzt fogok beleölni. Fõleg a helikopterekbe. De addig egy kanyit sem adok ki.
Repülöd a minyót...hová? Milyen környezetbe? Ott az uh-1. Minden faszán mûködik, csak éppen keret nincsen. <#kuss>#kuss>
Ezért mondtuk ,hogy senkinek elõre!!! Még ha az édesanyja életére is esküdözik,pláne ha orosz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
(Bort iszogatok, és a gyerek a heréimen ugrál...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jó betekintést nyújt a japánok világába a "Kamikaze" c. könyv.
A Luftwaffe az IJA légierejéhez képest nyugdíjasok szanatóriuma volt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyszer meglehet nézni, csak a helyén kell kezelni. A mostani orosz fiataloknak biztos példát és irányt mutat, de nekem is jobban bejött a 93' Stalingrad! Ez valóban a régi szovjet filmek utódja modern technikával!
Ez a régi szovjet háborús filmek modern utódja. És ez a szovjetek brutalitását adja vissza :-)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De egy két jelenet eléggé elgondolkodtató az oroszok mentalitását tekintve.
Ahogy a tengerészt lelövik a harc és parancs megtagadás halvány gyanújakor.
Vagy ahogy a vízhordót lelövik, majd kifejti errõl a lövész a véleményét.
Viszont a német hadnagy végig rambozza egyedül az épületet!
Aki megakarja nézni a Sztálingrád címû, 2013-as remekmûvet ne tegye. Mi messerharcossal megnéztük, hát...elég erõs benne a szovjet patriotizmus...amikor 5 orosz katona lemészárolja a fél Wehrmacht-ot, meg a gonosz náci(pfuj) kutyákok még lõni se tudnak és az oroszok majdnem mindet késsel ölik meg. De ennél vannak még sokkal jobb és hihetõbb jelenetei is a filmnek...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Különben ja ,nálam a VGA csak ASUS vagy MSI lehet mást nem is nézek.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most néztem van ez a TI a gtx bõl de az qrva drága,annyit én nem adok érte.Jó ez a villám is.
Professzorról nem is beszélve...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
NEHOGYMÁ'
Azaz van e valakinek az új ratyionból és próbálta e a Clod ban?
Vagy ez ,és ugye szerintem ez jó.
Vagy ez?
Jövõ hónapban a VB után meg is rendelem a joyomat meg az új tr -t,meg köll még egy VGA és visszatérek😊
Kedvet is kaptam, hogy reppenjek ott egyet erre volt fent 2(!) ember <#wilting>#wilting> Most 6 vagy 7... mér csak ennyien játsszák?
IL2 Cliffs of Dover - "The Beginning of the End"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,