IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BS4 meg a Krájzisz meg a tököm tudja mi, viszont szuperül megy vele. Csak hát f*m sem játszik ezekkel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Látom, hezitálsz az AMD 290x-el. A kíváncsiság nagy úr 😊
Nos én most újítottam be egy ASUS r9 290 DC2 OC karit pontosan ilyen megfontolások alapján. Mert ki tudhasssa, új generáció meg minden, egyszer már csak jónak kell lennie.
Azt azért az AMD javára kell írni, hogy legalább következetes. Következetesen SZAR. A CLoD tele van ugyanazokkal a hibákkal vele, mint eddig is. Folyók vizek mindenhol, part hemzseg a mólóktól, tengeren szép egyenes és rikító fehér szagatott vonalak és négyszögek mindenfelé. Semmivel sem fut jobban mint a GTX680 DCu2 TOP karim, ezért cserébe viszont döcög mint a macsakaköves országút.
Szóval nyugi, ez még nem az a verzijó ami kellene Neked.
Jól kitalálták ezek a 3*7 ek. La5 ,Fóka ellen majd küszködik a nép vackokkal mi?
Engem ez az üzletpolitika egyszerûen utálattal tölt el,de ezt úgy is tudod Sakkay mester elmondtam már elégszer. Csináljanak meg egy játékot hibátlanra ,azt adják 200 dodóért de akkor legyen ott minden .Egy szimes megveszi szó nélkül.Vér Istvánok meg kit érdekelnek😊 Persze tudom õket😊)
A ROF is egy bukta szerintem pont ezért.Nincs benne semmi fejlõdés már ,a rof fórumon temetést lehetne rendezni ,nem hogy nem repüli senki már de még csak nem is beszélnek róla.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Véleményem szerint az ,hogy valakik idiótaságot csinálnak nem feltétlen indok arra,hogy mások is így tegyenek😊
A lényeg.
Kipróbáltam a BOST.
Jelenleg nekem nem hogy 100 dodót nem ér de 10 forintot sem.
Persze nem vagyunk egyformák,ha neked bejön és szereted ,meg tetszik,meg meg vagy vele elégedve akkor számodra az a lényeg és pl az én véleményem neked miért is lenne fontos.
Ahogy engem sem érdekelt mások CLOD hoz való hozzáállása ,én imádtam és tök jókat szórakoztam vele.
Ez szerintem ennyire egyszerû.
A kérdés az a játékkal kapcsolatban inkább,hogy mekkora lesz az elfogadottsága,de ezt mi innen asszem nem tudjuk megmondani,te szerinted siker lesz ,szerintem meg nem,de gyanítom tök mindegy mi mit mondunk😊
Így már nem is tûnik soknak a BOS. Fõleg , hogy az alap 54 dollár.
Arról nem beszélve, hogy egy 10 éves motorra(ahol a föld alatt hullámzik a tenger),több évig fejlesztendõ projektet készíteni-több mint hülyeség!
Ha kijön az EDGE-és olyan lesz mint a videókon-valószínûleg nem kevés pénzt fogok beleölni. Fõleg a helikopterekbe. De addig egy kanyit sem adok ki.
Repülöd a minyót...hová? Milyen környezetbe? Ott az uh-1. Minden faszán mûködik, csak éppen keret nincsen. <#kuss>#kuss>
Ezért mondtuk ,hogy senkinek elõre!!! Még ha az édesanyja életére is esküdözik,pláne ha orosz😊
www.smart-bus.hu
(Bort iszogatok, és a gyerek a heréimen ugrál...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jó betekintést nyújt a japánok világába a "Kamikaze" c. könyv.
A Luftwaffe az IJA légierejéhez képest nyugdíjasok szanatóriuma volt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyszer meglehet nézni, csak a helyén kell kezelni. A mostani orosz fiataloknak biztos példát és irányt mutat, de nekem is jobban bejött a 93' Stalingrad! Ez valóban a régi szovjet filmek utódja modern technikával!
Ez a régi szovjet háborús filmek modern utódja. És ez a szovjetek brutalitását adja vissza :-)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De egy két jelenet eléggé elgondolkodtató az oroszok mentalitását tekintve.
Ahogy a tengerészt lelövik a harc és parancs megtagadás halvány gyanújakor.
Vagy ahogy a vízhordót lelövik, majd kifejti errõl a lövész a véleményét.
Viszont a német hadnagy végig rambozza egyedül az épületet!
Aki megakarja nézni a Sztálingrád címû, 2013-as remekmûvet ne tegye. Mi messerharcossal megnéztük, hát...elég erõs benne a szovjet patriotizmus...amikor 5 orosz katona lemészárolja a fél Wehrmacht-ot, meg a gonosz náci(pfuj) kutyákok még lõni se tudnak és az oroszok majdnem mindet késsel ölik meg. De ennél vannak még sokkal jobb és hihetõbb jelenetei is a filmnek...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Különben ja ,nálam a VGA csak ASUS vagy MSI lehet mást nem is nézek.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most néztem van ez a TI a gtx bõl de az qrva drága,annyit én nem adok érte.Jó ez a villám is.
Professzorról nem is beszélve...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
NEHOGYMÁ'
Azaz van e valakinek az új ratyionból és próbálta e a Clod ban?
Vagy ez ,és ugye szerintem ez jó.
Vagy ez?
Jövõ hónapban a VB után meg is rendelem a joyomat meg az új tr -t,meg köll még egy VGA és visszatérek😊