91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Mennem kell edzeni... pedig olyan jó kis "vitát" tudnék most generálni! :D Na majd utána... le ne feküdjetek! :D
  • repvez
    Úúristen!! Mondjuk sose értettem, hogy egy alaplap mit tud annyi pénzért NEkem egy ASROckom van 18k ért és 28k ért egy AMD X! 965 BE proci Eddig még semmiben nem vettem észre ,hogy gondom lenne e 2 alkatrész miatt. A VGA már más kategória mert egy 4850essel virgonckodok ,de CLod és Arma3 is megy ,VGA cserével feljebb állithatnám a felbontást és a részletességet,de ez nem a CPU és a lap hibája.
    ÉS akkor hozzád képest máris 50K előnyben vagyok a VGA vagy egyéb konponens részére vagy csak ennyit sporoltam
  • Seaweed
    Lacaaaa hun vagy?
  • Solt
    Az volt a burkolt célom, hogy előcsalogassam! :D
  • Willenbrock
    Ha Laca az NV vs AMD témához sem szól hozzá, akkor valami nem kerek.
  • Seaweed
    Jó táp se mind1. Egy jó táp 20-tól indul...de az igazán jók 30-tól (ezen sosem sporoltam! inkabb AMD de a tap az legyen jo Cooler Master, Corsair, Be quiet tapjaim vannak)
  • Solt
    Már tényleg nem ilyen 500 méter felett a tengernél?

KÉP

No a következő VGA-m a 390X lesz... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.22. 20:16:38
  • Solt
    Igen, de ezért írtam azt a topikot... a sok kocka ott teljesen naprakész! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.22. 20:12:25
  • lala42
    Itt jó lenne tudni,hogy mennyi lé van erre a beruházásra. Ha tudnánk, akkor már lehetne konkrétabb tanácsokat is adni.
  • Solt
    Lap 30 ( ez mindennek az alapja, ergo ez a belépő szint ), CPU 70, memória 25-30... és akkor még ott a VGA! :)

Ha már nincs meg a 3 kék csík, akkor tökéletes az AMD VGA is, bár 70 körüli kategóriában nincs nagy eltérés köztük. Viszont AMD CPU-t szimulátorhoz csak akkor vegyen, ha nagyon nincs pénze...
  • lala42
    Mi a francnak 200000 ruppó?
    Ha jó a lapja, akkor már nem kell annyi. A ház dizájn. Bármilyen jó, ha jó a szellőzése. ( ha nem, akkor sufnituning) A táp is kérdéses, hogy cserélni kell-e. A vinyó maradhat. ( nekem sincs ssd-m) Mégis élek:-)
    Ezek már jó kis megtakaritások. Használtan lehet venni 1 2600K-s procit. Még sokáig elég mindenre. Igaz akkor 1 lapcsere is kell.
    Videokari sem kell új. Lehet nincs is a srácnak annyi pénze. ( most nekem sem lenne ilyesmire)

Slot! Nincsennek csikok az AMD alatt. ( csak 1 van távolban LOL ) Én szeretem,hogy ott van :-(
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.22. 20:05:37
  • Seaweed
    Akkor meg kesz szerencse hogy nem CloD-ozok
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 20:02:46
  • Solt
    AMD VGA alatt kék csíkok vannak a tenger felett... :) Ehhez a "retekhez" NV kell, mert a független programozó zsenik egészen véletlenül úgy alkották meg, hogy AMD-n ott vannak a csíkok... amiket egyszer véletlenül javítottak, aztán a következő tapasszal megint helyre állították a "rendet"! :D
  • repvez
    Mondjuk azt azért sztem az lehet hogy nagyobb procit elbir,de ebben a foglalatban én egy ilyen CPU-t találtam maximum bele I7est nem.
    Mivel a CPU tartalmaz VGA-t igy lehet most is csak az abban lévőt használod.
    Ha egy dedikált VGA-t akarsz beletenni az megint egy 100as kürül van. igy a 2 alkatrész cseréje majdnem ugyan ott van mintha kicserélnéd az egészet egy olyanra ami passzol egymáshoz.
    ÉS nem akarok vitát inditani AMD kontra Intel témában,de az ár érzékeny embereknek aki nem fogja észrevenni a hétköznapokban azt a plusz 10% ot amivel gyorsabb az intel azoknak az AMD igen is jó alternativa töredék pénzből megvan az alaplap és a CPU is mint egy intelesnél.
  • Seaweed
    Kozben latom CloD-ozni szeretnel...en azt a megjeolenes ota nem inditottam el, szal arrol nem tudok nyilatkozni
  • lala42
    Nos A proci inkább irodai cmunkára elég.
    Memóriát duplázd meg.
    A videokarit felejtsd el. Kell egy 2 Gb-s. Hardveraprón használtam már vehetsz 25-30 körül NV-s, vagy ATI-s megfelelőt. Ez a kari 128. bites. Kell a 256-bites.
    Ennyi egyenlőre.

Milyedn lapod van?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.22. 19:59:11
  • Seaweed
    BOS-ozni akarsz?

Csak a sajatom tudom (es tudom itt masoknak jobb gepe van! majd ok is max leirjak mivel mi a tapasztalat FPS teren) leirni:

AMX FX-6300 6mag 3500-4100MHz
    16GB DDR3 RAM
    AMD 7850 1GB

es 30 FPS atlag (20-60)

Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 19:57:46
  • Seaweed
  • Solt
    Szerintem ötvenet is elbír... addig pakolhatja rá, amíg meg nem hajlik alatta... más kérdés, hogy a működésben lehetnek fennakadások! :D

Egyébként ilyen esetekben amikor nem értünk valamihez, a legrosszabb amit tehetünk, hogy kizárólag EGY havert kérdezünk meg! :D
  • Solt
    Ezt úgy kompletten helyezd el a legközelebbi kukába, ( vagy add el amennyiért viszik ) aztán látogass el IDE. Spórolj össze úgy kb 200000 jó magyar forintot, és kérd meg, hogy állítsanak össze neked az IL2 - Clodhoz egy négy magos Intel + NV VGA párost 8 GB rammal fűszerezve. VGA erőben GTX760 alatt ne hagyd magad rábeszélni semmire, a többin faraghattok, ha érzékenyen érint anyagilag a hozzászólásom... :)
  • LeonSilver
    Gondolom a srácot néhányszor már lehúzta :)
    És nekem ez az "azt mondta alaplap akármilyen procit elbír ! Akár egy i7-et is" duma is elég erősen lehúzás-szagúnak tűnik :D
  • Solt
    De páros lábbal! :D
  • LeonSilver
    Rúgd picsán a szagértődet
  • Rashad
    Sziasztok
    Konfigom:
    Proci: Intel G3220 3.0GhZ
    Memória DDR3 4GB 1600MHz
    Videókártya integrált volt. naná hogy képregény volt Most tesztelni itt van nálam egy
    Asus Radeon R7 250 1GB-DDR5

Na így már mindjárt más de koránt sem vagyok megelégedve! Azért ofline egyszer-egyzser be tud akadni. Meg elég csúnyácska szegény hogy minden minimumon van!

Szakértőm azt mondta alaplap akármilyen procit elbír ! Akár egy i7-et is!
    Mit javasoltok; Mit lehetne bővíteni?

VGA? (kell több?)
    Proci ? Most ajánlottak egy i3 S1150 -4130-3,4GHz -et ! Adna hozzá annyit hogy megérje
    Memória ? +4 GB RAM-ot szintén ajánlottak

Remélem tudtok segíteni?!
    Mit gondoltok merre érdemes elindulnom?

Köszi előre is!
  • Seaweed
    Haaat elvileg akar meg is lehetne oldani igy akkor ket usb-s lenne a joy.(Tengelyek ffb =sw, tobbi saitek) Vegulis
  • sakkay

Amúgy most olvasgattam utána az elit dangerous-nak, hát elég brutális lesz ha mindent megcsinálnak benne amit ígértek!
  • repvez
    Ugy gondoltam, hogy elektronika téren csak annyiban kéne hozzányulni, hogy a vezetékek odaérjenek minegyik a maga helyére, tehát a markolat vezetékeit áthuzni a sidewindez talapzatán és ha jobb esetben elfér a X45-ös elektronikája valamelyik maradék talprészébe akkor csak a csatlakozást kell átvinni .Igy lehet hogy egy eszköz helyigényét megsporolná, a csatlakozókét nem.

Egyébként ne aggósj én is tiszta béna vagyok az elektronikához,mert nekem is sikerült a Freetrackhez a clipnél valahogy ugy bekötnöm, hogy a 3 led külön erőséggel világitsanak , ilyet a villamosos kollégák sem láttak még, azóta sem sikerült használhatót alkotnom, mert a csere ledek meg tul gyengék 20cm-ről már semmi hatása a softverre.
  • Seaweed
    a + hatokat kizart hogy a sw elektorinikaja lekezelje. max ha vesz az ember egy olyan dev lapot ami erre valo (pl njoy32)..de akkor az egesz belet at kell alakitani..ffb meg kerdese marad...
  • sakkay
    Nem vagyok én egy kibaszott tudós!
    Sok mindenhez értek, de a finom elektronikához meg a barkácsoláshoz nem nagyon. Már azt is csodaként éltem meg, hogy annak idején össze tudtam rakni a free trackemet..ettől függetlenül az ötlet nagyon jó, csak én vagyok hozzá béna.
  • repvez
    ÉS azt nem lehetne valahogy rámodolni , az X45 bot markolatát a sidewinder markolata helyett? Igy megmaradna a sok gomb és a FFB is.
  • sakkay
    Lehet, hogy veszek egy saitek x 45, de nekem csak a gázkar kell. Érdekelne esetleg valakit a joy, gázkar nélkül?-Hacsak a srác nem cseréli ki a teljesen új logitech force 3d prom-ra. Jól járna vele, de valószínűleg a pénz kell neki.
  • repvez
    Hát ha a sajátgép en egy jobb gombot nyomsz és az eszközkezelőben megnézed milyen adatokat ir ki a CPU,VGA és alaplap ,meg memoria részeknél akkor azért előrébb lennénk , hogy mivel tudnák fejleszteni ha kell a géped, vagy egy AIDA diagnosztikánál kilistázná.
    Mert igy hiába is irunk Neked bármit ha nem tudod összehasonlitani a sajátoddal, hogy jobb e vagy nem.

A CLod-hoz meg a nálam hozzáértőbbek leirják, hogy kell a TeamFusion modot feltenni, mert azzal lényegesen jobban fog futni és még szebb is lesz
  • Indi69
    Szia. A TF javításokat rakd fel és utána nézd meg. Sokat fog változni. Lehet nem is kell másik config. Üdv
  • Rashad
    Uraim !
    köszönöm a hozzászólásokat!

Mindezek alapján azt a következtetést vontam le hogy , bár vannak néhányan a ’46 Lobby-n, De úgy fest meg kell próbálkoznom CloD-al.
    Nagy hirtelen beleugrottam és Steam –ről már fel is raktam.

Letöltöttem minden pachet hozzá. bár azokat még nem raktam fel csak az alapjátékot próbáltam !
    DIAVETÍTÉS!

Meg ne kérdezzétek milyen konfigom van . Fingom sincs az informatikához.(’46 tökéletesen fut. de ez gondolom semmit nem mond )
    Viszont van egy barátom aki szakértője a témának. Minden ilyet ő szokta nekem összepakolni.

Szóval segítenétek ?
    Mi az a konfiguráció amit javasoltok ? Mivel fog stabilan online is 30fps-t produkálni, élvezhető részletesség, felbontás mellett.
    Ki mit javasol?
    Kinek mi alatt fut és hogyan?

Köszi a segítségeket!

Ja még valami:
    A játéknak van Multiplayer menüje.
    Csak itt lehet csatlakozni szerverekhez vagy van más Lobby-hoz hasonló(vagy éppen a Lobby maga) szerverkereső amit használtok?

Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.22. 09:34:21
  • sakkay
    Ok..
  • Amaymon
    Jó, én alapvetően a gyerek kérdésére írtam eredetileg, hogy bele ne ugorjon egyből, mert itt sok két ellentétes irányú vélemény van. Ha lesz állandó játékos bázis biztos hosszú időt tolni fogom.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.21. 18:21:58
  • sakkay
    Ja azt nem tettem hozzá, hogy az enyéim közül. Az átlag nem ilyen kritikus, mert ha valaki az il-2 folytatását akarja-és olyan mélységűt akkor annak ez az ideál szim. De mivel kijött a CLOD időközben, a többség olyan mélységűt akar, a BOS sok egyéb jó tulajdonsága mellett. Ezért is látom nagyon reménykeltőnek azt, hogy írja oldalt mi történik a gépben, és mik a sérülések. Innentől már nem zsákbamacska a történet..
  • sakkay
    10 üzenetből (a hiv. fórumon) 8 kritikus, 2 tő technikai. És csak kb.egyet törölnek.. Pár hónapja még rosszabb volt az arány.
  • sakkay
    Jelenleg nincsen olyan szim ami max grafikán 40 fps-nél többet tud azokban a helyzetekben ahol... 40 az fps. Csak jóval kevesebbet. Beleértve a CLODOT is..
  • Amaymon
    Az a 40 már rohadt idegesítő. :) Bár a mission-ban nagy területen szétoszlanak a gépek, ott ritkán alakul ki tömeg.

"150 játékosból több mint 100 full reál szerokon repül, ez több mint elég a készítőknek"

Rohadt módon nem érdekli őket (vagy nagyon rejtegetik), nyomják azt amit kitaláltak és már az utolsó beta fázisban vagyunk. Sok változást nem várok, mert nagyon ki akarják már vinni a piacra a végleges game-t. És mint írtam lejjebb, ha kritizálod a játékot azonnal kimoderálják, mert azon valószínűleg nem akarnak változtatni. Ne legyen igazam. A kampányos anyázós topikot azért nem zárták le szerintem, mert kíváncsiak voltak a reakciókra, és a fogadtatásra.