IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #78217 Nem a BoS védelmében írom, de nem tudom miért lep meg az, amit a kezdetektől fogva nyíltan kijelentettek, ismert info volt. Ez a játék szakítani fog a tradicionális IL2 szériával. Le van írva évek óta feketén-fehéren, be is tudnám linkelni. Mint játék az IL2 és a CloD közé pozicionálják, hogy legyen "J-Á-T-É-K-O-S" bázis. Ez vagy bejön vagy sem. Na és a fák, hidd el egy attacker-nél nagyon is számítanak, a mai rendszereket nem kéne hogy leterhelje túlzottan, ha jól van kódolva. Ez egy új generációs combat szim: kidobja a HC és felesleges elemeket, helyette magát a játékot teszi a fókuszba. Azon, mint nem érteni, hogy a saját termékükkel CloD-al, aminek a TF-nek köszönhetően so-so, de van játékos bázisa nem akarnak konkurálni. Olyan részletességű szimet, mint a dcs ilyen tempóval full bugmentesen talán 10 év múlva tudnának csinálni. Addigra talán vas is lesz amin elmegy. Igazán amit ígértek abból egy látszik lehetetlennek, hogy létrejön a 100 fős szerver. A többi kiderül.
"HA valaki írogat innen a BOS forumára...."
Én írogattam, de rendszerint kimoderáltak amikor az normális(idióta) stílusomban előadtam magam. Leírtam feketén-fehéren amit gondolok, semmi csúfondároskodás. Bammm. :D
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.24. 22:22:06