IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Nagyon sok flight sim celeb be fogja próbálni. Az átlag vélemény szerint a CloD-DCS-BoS jól kiegészíti egymást mert más célokat szolgál. Néha csak úgy kapkodom a fejem hogy youtube sztárok közt reppenek, nem mintha jelentene valamit. A fórumon a fogadtatás korántsem olyan drámai, mint akik itt irreális realizmust szeretnének "fotelpilótaként" (*bocsesz) egy combat szimben. Persze akad bíráló szó a fórumon, mint az enyém, de általában kimoderálnak. Pedig normális hangnemben írom. Legalább akkor megtudom ilyen nem lesz a játék, ha érzékeny pontra tapintok :D Vannak hibák ez tény, egyik legsúlyosabb a 109 FM, azt javítaniuk kell. De lehet a fejlesztők balance faktornak fogják fel (ettől sakkay haja tuti égnek áll). Miért nem libeg a ruszki és a Wulf azt be tudták kalibrálni utolsó béta megjelenésre? Mindegy én alkalmazkodom, szeretni fogom. Jönnek folyamatosan új gépek és hadszínterek amiért hajlandó vagyok fizetni is pár petákot. Inkább, mint a DCS-ért. Amit semmire sem lehet használni kis túlzással. Nekem a játék environment fontosabb, mint a real life paraméterek. Persze ha nagy az eltérés szűk ismereteim alapján annak hápogok pár sort. Nem utolsó szempont, hogy a clodsed beta résztvevői 3x többen vannak, mint az ATAG-on. Némelyik missionra 20 percet kell várni csúcsidőben mire bejut az ember.