IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Rashad #78165 Sziasztok!
Bocsánatot kell kérnem! Kicsit félreérthető voltam!
A barátom védelmében Szóval nem lehúzás van itt a háttérben.
Van egy koncepciózusan irodai munkára összeállított konfigurációm (volt akinek ez is leesett
) melyen a program "primitívsége" okán gyönyörűen elfut az IL2 ’46 !
És mivel Szeretném a CloD-ot játszani hát egy kölcsön kártyával kiváltottuk az integrált VGA-t mert éppen lehet hogy ez a kártya is elég.
De szó nincs arról hogy a konfig. szimulátorozni lett összerakva és/vagy azt mondta a barátom hogy ez az ideális VGA és most azonnal meg kell vennem.
Köszönöm az építő jellegő hozzászólásokat!
A mesebeli 7.-től már találtam is ilyet!
Mint ahogyan azt többen felismertétek valóbban nincs rá 200 000 forintom, és valóbban jó ott a használt és/vagy régebbi is!
Mert bár én nem vagyok olyan informatikai szakértő mint itt néhányan, de a „milyen gépet rakjak össze ha a pénz nem számít ” fórumokat segítség nélkül is megtalálom.
De hogy „milyen gépet rakjak össze ha CloD-ozni szeretnék” fórumot hiába próbáltam valahogy nem dobot ki a Google semmit! Így a leginkább közelítő találatot próbáltam.
Tehát ahogyan azt néhányatok felismerte ezzel a játékkal kapcsolatos , kézzel fogható gyakorlati tapasztalokért fordultam hozzátok.
Konkrét hardverekről, konfigurációkról kérdeztem, arról hogy, azok hogy teljesítnek. Ki mit ajánl?
Aki ilyennel látott el annak köszönöm szépen a rám fordított idejét és a segítőkészségét (KOMOLYAN)
!
Igyekszem megfogadni a tanácsokat.
Mindenki mástól csak azt kérdem:
Azért néha ugye repülni is szoktatok a fórumozás mellett
?!
S!
Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.22. 21:55:20