IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félig? 😄

www.smart-bus.hu

Régóta nem foglalkozom vele, olyasmi rémlik, hogy valahonnan tölts le egy kívánt küldetés csomagot (van sok a neten) és másold be a megfelelõ "campaign" mappába.
Vagy valami ilyesmi...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Ez már félig öngyilkosság 😊

Her Laca
Beszartok

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az általad írt megoldás mûxik, köszönöm! Akkor még abban kérnék segítséget, hogy az IL-2 1946-hoz hogyan tudnék az alap hadjáratokhoz másikat hozzáadni (pölö Bo😎? ami telepítve van: IL-2 1946 + 4.12.2 + SAS 5.30 + SAS AI Flyable + SAS JSGME 5.30 + Hotfix.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Nagy kaland... <#hehe>
Én ezt Makó-Szeged közt játszottam tizen...évig rendszeresen, kamionok közt...
Na jó, valamivel lassabban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

www.smart-bus.hu

Huh...nagyon kiment a fejembõl. Na nemsokára.<#miaz>

Her Laca
Hol van a felvétel amit Ígértél????Nagyon várom már 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

51% kérlek alássan.<#alien>

Her Laca
Én egyet biztosan tudok. Oroszoknak nem hiszek (pláne Orosz játékfejlesztõknek) ,oszt ez a kiindulási alap.

LeonSilver
Ne érezd rosszul magad Laca! Szívtam a fogam rendesen mert nem olcsó és már basztunk rá ilyenre.
A CloD is egy szarkupac volt, és mi pénz kiadtunk érte ugye. Szóval lehet ha nem olvasom az írásod, akkor sem veszem meg.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
De halál komolyan mondom most nem szabad szerintem ezért pénzt adni.
Még az se biztos kiadják ,hisz még csak 50%,és láttunk mi már karón varjút.
Pláne ennyiért amit elkérnek érte.

Her Laca
Na most rosszul érzem magam😞 Bár egy szeg a 3*7 koporsójába azért jó dolog😊)

LeonSilver
Lacám! A Te írásod tántorított el a vásárlástól! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Leonom! Sírnál ha meglátnád mit mûvel a messer. Engem olyannyira felbaxott,hogy elég gyorsan felálltam a gép mellõl,pedig rólam aztán nem lehet azt mondani,hogy nincs türelmem és fõleg kedvem egy repszimhez.
Jelenleg vagyis akkor az egy gyalázat volt.

Her Laca
Ráérünk még azzal a vétellel😊
Ha a végén akár jó is lesz akkor se késik le senki semmirõl.
Részemrõl ha megjelenik, elorzom egy kis idõre valakitõl,beletemetkezem egy hétre ,utána majd megint véleményezem.
Attól én nem tartok,hogy kevésbé leszünk eredményesek benne ,mint akik megvették félkészen és fél éve nyomják, azoknak van idejük gyakorolni és elõnyre tehetnének szert de szerintem nem. akik IL2 -CLOD al eltöltöttek pár évet évtizedet azoknak semmi újdonság nem lesz és pár óra gyakorlással már ugyan úgy a toppon lesznek ,a gyakorlás is max arra kell hogy megszokjuk a gépek viselkedését,meg a lövészetet.

LeonSilver
Egyébként majdnem megvettem. Csak egy igen jó barátom kipróbálta és hát..... Inkább nem.

Her Laca
Látszik ,hogy sokat nyüstölted a CLOD ot😊)))
A 4.0 tól már van ott is vastag és összefüggõ felhõzet (igaz nem olyan szép mint a BOS ban ez tény ,de azért az se rossz) és biza a rafinált spitek igencsak ki is használták .

Willenbrock
Az amcsi mozdonyok közül ez a kedvencem, J3 Hudson:

Ja nem ledegradálónak szántam még véletlenül sem, csak tudom, hogy a CLOD körülményeihez képest ott az volt a legoptimálisabb lehetõség. Mivel nincsen egybefüggõ felhõzet. Itt én általában 2-2500 vagyok. Volt hogy sokan voltunk, és elfújta a felhõk nagy részét a szél, felmentem 4 fölé és voltak fölöttem. Szóval mint mondottam a körülmények hozzák repülési viselkedést.

Her Laca
Mindamellett most úgy mondtad, hogy én csak 5k+ ból vitézkedtem volna,és amúgy meg ott deglenék meg😊
Jelzem a régi Il2 Ben is volt összefüggõ felhõzet,és nem is akármilyen.

LeonSilver
😊

Amúgy meg ja.<#alien> Néha késõn ugrik be.

Jól van Leon, majd nézd meg a gépeden egyszer ha lesz demó, vagy mit tudom én, mert nem olyan mint a videók. Elhiheted. Tegnap felléptem, és nem is ezt akartam megnézni hanem a lángokat és az ugrott be ,hogy olyan szarul néz ki a gép meg a talaj, biztos levettem a grafikát. Pedig nem. Amúgy ha neked a CLOD tetszik hát ok.<#kacsint>

Pl nagyon érdekes-ezt sem éreztem még szimben-amikor kialakul egy nagy felhõmentes övezet, vagy felhõ lyuk, pl 1-2km, és érdeklõdve figyelem ki az az állatkirály, aki alacsonyan átkel a közepén. Nem sokan élik túl ezt<#alien>, kicsit olyan mint az esti vadászat:rét vs. erdõsáv vagy erdõszél+telihold.

Jól látod. Végletekig kihúzva a kilövést és a felhúzásnál már (eleve eléggé el kell trimmelni a gépet zuhanásnál) alig húz a bot+jön a szürkülés majd ájulás..de ha fel'trimmelem az akkor is húz'amikor a pilóta beleájul pár másodpercig. Néha ezt használom. Persze ha túl trimmeled, akkor megint csak rábaszhatsz. Erre azért van szükség Laca, mivel itt sokszor összefügg szinte a felhõrendszer 1500 alatt. Néha igen, néha nem. Mindenesetre cápázni 5000 mit sem ér ilyen idõjárási körülmények között.

Her Laca

Her Laca
n 1966, New York Central engineer Don Wetzel attached two GE jet engines to the top of a commuter car and sped down a straight section of Ohio track at 183 mph, setting a world record for self-propelled trains recognized by Guinness World Records. No train in North America has gone faster since.

Her Laca
1949-1961: President Perón’s locomotive “Argentina”

c. 1938: Tatra T77

Ez a vasembörös naggyon odab@sz!<#eljen><#nevetes1><#taps><#worship>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Her Laca

Her Laca

Her Laca
ok ez világos ,én azt nem értem,hogy hogyan lehet olyan szituba belekeveredni aminek a vége az anyaföld megcsókolása😊trimm ide vagy oda.
De csak húzni akartam Sakkay mestert😊 amúgy.

LeonSilver
Nem kívánok belefolyni ebbe a parttalan vitába, de nekem ne mond már, hogy a BoS szebb mint a CloD mert menten lefejelem magam baszki.
Még a gépek sem. Nézzél már rá a CloD-os mesza kabinjára meg nézzed meg a BoS-os mesza kabinját.
A táj meg egyszerûen összehasonlíthatatlan.

Willenbrock
800/850 körül sebességnél már nem nagyon lehetett szerintem kivenni a zuhanásból,esetleg trimmel.Talán így beleállhat a földbe,vagy ha a g erõk miatt beájul és alacsonyan van.Vagy átesik és szintén túl alacsonyan van,máskülönben korrigálhatónak kell lennie a zuhanásnak.

Her Laca
Mégis hogy lehet beleállni a földbe még ha nem is használja az ember a trimmet? Pl én sose használom harc közben,mondjuk nem is 1 méteren szoktam harcászkodni,de ha alacsonyan is vagyok sem álltam még bele a földbe😊)

De,csak néha ha nagy a szar, használom zuhanáskor a trimet. Na mûködik, csak valamit finomíthattak. Pont annyit, hogy elkaptam a padlót.

Her Laca
De mit?

Laca! Most néztem 5 perce!

Her Laca
Aham😊 Nem mûködik a magassági?😊)

Her Laca
Ne akasszál már hasba bakker. Csak tudom mi látszik a Clod ban .
Max vibrál a levegõ körülötte ami korrekt mert nem hûvös lég jön onnan ki de ,hogy lángnyelvek nem csapkodnak mint a BOS ban az ziher .
Te miket nézel?😊))

Hogy szebb e a BOS?. Na ez ízlés kérdése, azon meg nem vitatkozunk😊)
Szerintem meg nem amúgy😊

Nyúkálgatnak' hozzá csak nem írják le. Bele is álltam az elsõ repülésnél a földbe zuhanáskor.<#alien> A k.anyjuknak nem írnak listát, mi változik. Nem is értem. Alakul amúgy.

Beszélj talán A CLODosokkal. Ugyanis most megnéztem, és ugyanúgy látszik mûködés közben ott is. Csak mivel más a láng effekt, nem olyan feltûnõ. Amúgy így hogy régen láttam a CLODOT, a BOS jóval szebb.

Her Laca
Régen se látszott,mint mondtam csak este . Épp ezért szerintem is felesleges látványelem ez a BOS ban. De ha csak ennyi hibája lenne ezen bármikor túltenném magam😊
Messzer hogy van?😊 Illeg billeg?😊

Az hittem pont ezért, hogy az indításnál elõtörõ lánggal van a gond. Azzal is van, de az néha tényleg elõtör. Repülés közben nem tudom , hogy a régieknél látszhatott-e. Az újakon én sem látom. Mármint a most repülõkön a videókban..

Her Laca
Spitnél csak akkor látszik ha babrálja az ember a keveréket,ha beállítja rendesen akkor nincs láng.
Mikor repültél spittel Clodban? Csak kérdezem?
Tessék nézd meg.

"És ehhez a CLOD nak semmi köze." - De mert a spit vilááááágít 😄D

Útyúbon a korunkbeli színes felvételeken sincs fényeffekt, max. induláskor pöffent egyet. Nem láttam videot ahol MkI-II lángolna. Csak néhányat néztem, teljes szakirodalom kutatás és esszé bujkálás nélkül. Tisztán valóság contra clod.
Her Laca
Ergo. ÁRKÁD!😊))

Her Laca
Mármint a BOS ban nagyon látványosan mondhatnánk szemet szúrón látszik repülés közben , mint Repvez kollega megjegyezte és ugye eme kis vita ebbõl indult ki.
DE!
Mint alant a 74814 es hozzászólásomban emígyen megjegyeztem "Max este meg indításnál láthatta az ember."
Most akkor mi is volt a félreértés?😊))