91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Tiszta frusztralt vagyok mar, hogy nem oltott le Laca mar miota!
  • sakkay
    F-től automata a radiátor, de ettől függetlenül, már most rakhatod manuálra..
    De ettől függetlenül, igen jó szerintem, hogy a szerón szabad kéz van. 150 játékosból több mint 100 full reál szerokon repül, ez több mint elég a készítőknek (hogy hova kell pozicionálni). Mellesleg nekem i-5 gtx 770-el, 60 fps alapból, nagyobb multi csatáknál meg 40+..ez szerintem nagyon korrekt. Az , hogy mi lesz a végleges FM, és dm az idő megmondja-hamarosan.
  • Papa01 #78108
    Mi másért? Sajnos, ez egy ilyen világ, más játékoknál sem adnak már ingyen semmit. :( De ezt már nagyon sokszor megbeszéltük itt is.. :)
  • Amaymon
    "a Bos végét még nem látni"

Ha nem lesz méretes bukta, akkor rendszeresen jönnek először új gépek és később hadszínterek. Persze pénzért
  • Amaymon
    Az a baj hogy 100 fős szervert is megígérték és 60 felett megrekedtek, nem bírja a grafikus engine. Emellett a hw követelmény is magas: 4-4.5 GHz-es Intel procin vagy egy vele ekvivalens 6 magos (ennyit használ ki) AMD-n érzi jól magát. Videókarinak egy monitorhoz Ultrabeállításon jó a NV 780 később, ha megjelennek a VR sisakok akkor ehelyett is erős kártya kell.

"Ami talán a legfontosabb a készítők hivatalosan elismerték, hogy folyamatosan és egyre aprólékos szinten modellezett szimulátort csinálnak!"
    Nem lesz soha elég aprólékos, kezdetektől fogva minden alkalommal leírják, hogy új játékot csinálnak szakítanak az IL2 hagyományokkal. Ez mindent elmond. Bár ha a német gépek botrányos FM-je, játék ide vagy oda , ha az jó lenne, akkor a repülés fizikája oda verne a CloD-nak. Legalább abban.

Honnan veszem, hogy nem akarnak aprólékos szimet? Minden postomat törölték, ami erre irányult 3-4 db. (érdekes, hogy a kampányos fórumban hagyták fikázni a játékot)

A multis aprólékosságot teljesen a community-ra, szerver üzemeltető századok kezébe fogják helyezni. Eddig nagyon úgy alakulgat. Pl. kell-e radiatort használni 109-ben. Ruszki gépekben kötekező mixtúra kezelés olaj, víz radiátor, prop pitch. Vagy ilyet, hogy előmelegítetten cold start-al kelljen-e indulni vagy sem. Látszódjon-e a térképen a gép vagy sem stb.
  • sakkay
    A BOS patch-ről röviden.
    Főleg a kampányon molyolnak, van róla vidi ott sokat beszélnek erről. Jelenleg 75% van a szim. A videón láttam, hogy 150 m az összetartás a srácnak, tehát ezt már megcsinálták csak még tesztelik. Amiket megfigyeltem grafikai változások terén:a füst már nem a semmiből kezdődik a levegőben történő találatok esetén, rengeteg új hang van, talán több találat van megjelenítve, állítólag véreznek a lövészek-ezt én még nem láttam-és mélyebb lett a sérülés modell. Ez utóbbi abból is látszik, hogy elkezdte kiírni mi csinál az automatika és néhány esetben azt is, hogy mi sérül a gépen. Mint a CLOD-ban. A Német gépek repmodelje nem változott úgyhogy csak remélni merem, hogy óriás erővel javítják, azért nem jött ki még. Ami talán a legfontosabb a készítők hivatalosan elismerték, hogy folyamatosan és egyre aprólékos szinten modellezett szimulátort csinálnak! Még azt is hozzátette, mint ahogyan a kezdetektől ígérték-no comment, mindenesetre ha így lesz leszarom , hogy össze vissza beszéltek. Úgy látom az Oroszok mindenben ilyenek.
  • artivizsla #78104
    Kávé mellé.

• artivizsla #78103
    IL1 1946 :

Változatok :

4.12.2

HSFX 7.02
    DBW 1.71
    UP3 RC4

Az utóbbi 3 mod az alap játék felturbózott változata. Hang grafika, repülhető gépek, működés, helyszínek, amikhez hozzányúltak, szerintem akik játszanak még evvel a játékkal, mindenki a mod-okat használja. Bár az új kiegészítésekkel sokat javult a kinézet, a Clod és Bos szintjét azért nem éri el, viszont nem kell hozzá erőmű és cserébe millió gép és helyszín közül válogathatsz, ami már soha nem fog visszajönni az új szimekben. Nyilván nem ez a jövő, de a Clod megrekedt, a Bos végét még nem látni, a DCS lóg a levegőben, a War tündér meg egy másik kategória.

• sakkay
    Van valakinek csak gázkar eladó?
  • Amaymon
    Egyetlen alternatíva sincs jelenleg a CloD-on kívül. Nincs a piacon hasonlóan összetett ww2 combat szim a műfajban. A BOS egyelőre zsákutca, mint "igazi" szim. Játéknak nem lesz rossz, de egy veterán szimesnek nem fog tetszeni.
  • sakkay
  • Seaweed
    Ugye milyen fura?
  • sakkay
    Laca merre vagy? Marha rég nem morogtál semmiért
  • Fürtös
    Gyerekek mi a pass az MKHL Dóra vs P51 serverre?

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.09.20. 22:25:40
  • sakkay
    Miért kell már megint baromságokat beszélni?!
  • amigos5
    Hy!A BOS-t felejtsd el gyorsan,és nem lesz gondod!
    Maximum single player.A multi felejtős,sok a manipulátor!
    Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.09.20. 21:39:30
  • LeonSilver
    Marhanagyot tévedsz. Van itt néhány kép a CloD -ból, keresd meg őket. Azért a '46 a közelében sem volt soha ;)
  • bucsher
    Az, hogy a COD ne lenne jelentősen szebb az IL2 46-nál, az marhaság. A többi stimmel!
  • Rashad
    "Két hét"
    Ez mekkora
    Talált ! Süllyedt!
    Akkor te sem ma kezdted...
  • sakkay
    A BOS-t mondom.
    Még nincsen kész de meg lehet venni, hamarosan kész lesz(két hét). Én repülöm már fél éve. 10 gép van benne egyenlőre, a dm és az fm is fejlesztés alatt van, de a keret és a progi lényegében kész. Átlagos este 150 ember repüli kb 8-10 szerón. Egyenlőre a legnagyobb max 65 fő. Itt folyamatosan nyomon tudod követni kinek hogy tetszik pro és kontra.
  • Rashad
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék! Valamikor évekkel ezelőtt viszonylag sűrűn játszottam hosszú időn keresztül. Komplett felszerelés, sok gyakorlás, ahogy az lenni szokott.
    Valahol talán a 4.08-4.09 körül hagyhattam abba az IL-2 . Időm energiám, meg talán érdeklődésem fogytával.
    A napokban újra , egy barátom „segítségével” feléledt a késztetés bennem hogy „Joy-t ragadjak” Mivel a felszerelésem még megvolt. Belevágtunk!
    És ugye itt jön a kérdésem:

Mivel játszanak ma az embere?
    Mert bár tömeg nem volt már a lobby-in évekkel ezelőtt sem.
    De azért a mostani ’46 4.12.2 amit feltettünk , nagyon vérszegény talán ha 3-5 szervert lehet találni. (Jó öreg Pumaszálláson talált telepítési útmutatóért Köszönet! Van ami nem változik  Respect Tom és a többiek !!!)

Lenne valaki olyan segítőkész és ad egy helyzetjelentést a virtuális repülés pillanatnyi lehetőségeiről?! Mert annyi itt a verzió és a játék hogy hirtelen nehezen igazodom el.
    - Mivel játszanak az emberek? IL2 ’46 4.12.2 nagyon kevesen vannak 
    - HSFX Mod érdemes feltenni? Mit ad hozzá? van valami mod swicher mint réden, hogy lehessen a NO mod szervereken is játszani?
    - War-ok vannak még? mert ez az „egy szektorban induljunk a levegőből 10vs10 ben és mindenki hozzon 25lbs Spit-et és La7 3xB20-at, mert ez egy dogszerver „ nagyon mókás tematika de, hogy is mondjam?! nem ez a „szimulátor repülés csúcsa”!
    - COD gondolom zsákutca? még a leállásom után halottam róla keveset? Erőmű kell és alig szebb /jobb mint a ’46? igaz ez vagy tévedek?
    - BOS ??? Na promú videó szép! De van 3 gép és a gépigényét sem ismerem? Gondolom külön multi szervere van. Nem a lobby-t használja!? Netán máris itt tolonganak az emberek? mert ha van 25 szerver és játszanak 300 an, ráadásul nem kell hozzá a szillikon völgyből kilopni az asztali-gépeket hogy fusson. Talán elgondolkodtató a beruházás! A jövő nyilván ez, de már a jelen is?
    - WAR TANDER
    Ez most komoly?
    Láttam két videót: külső nézet, színes ikonok, olyan volt mintha egy StarWars játékot néznék!
    Ráadásul igaz hogy, meg kell venned a gépeke, és a felszerelést?! Éretem a piaci modellt, (és bár nem tudom az árakat,) de azt gondolom ezért a fosért egy fillért sem adnék. ha itt tolonganak a népek marad az a két szerver a Lobby-n amit értelmesnek tartok

Srácok kérlek hozzatok képbe! Mi most a helyzet a netes repülés terén.
    Ti mivel , hol játszotok? Hol vannak a magyarok, a magyar századok?!
    Előre is köszi mindenkinek!
    Salute!

Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.20. 20:41:07
  • lala42
    Na Fürti jösz?

Gyere TS-re
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.20. 19:38:50
  • LeonSilver
    Fw 190 típusú vadászgépre bukkantak a roncskutatók Seregélyes határában
  • Solt
    Ezért kell fiatal szűz lányokkal kezdeni... Ők még elhiszik, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!! :D
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.20. 15:43:47
  • whiteskull
    Pont ezt magyarázom én is az asszonynak, hogy nem a méret a lényeg. :)))
  • artivizsla #78085
    Mint ha az Elitről is beszéltünk volna nem is olyan régen és tessék, ez is mai hír az Indexről.
  • LeonSilver
    70"Hg not Hq, that is the manifold pressure, 70" of mercury, how barometric pressure is measured. Standard pressure at sea level is 29.92" Hg. The P51 had a great turbo charger that could ram that much air into the intake for power. that is a ton, had no idea the P51 could handle that much boost, amazing aircraft. I like the CAVU also, have not heard that term for quite some time. (Clear Above Visibility Unlimited) for those who were wondering.
  • Rue East
    "Hg az a higanyhüvelyk, a motor szívótérnyomását (nem tudom, ez-e a magyar helyes kifejezés az manifold pressure-re) mérték ezzel a egységgel és ha jól emlékszem 75-ig van a Mustangokban a műszer skálázva.
  • LeonSilver
    MiG-21Bis modul szavazás/sorsolás ED fórumon ! ! !
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=130735
    09.22. reggel 6-ig lehet szavazni ED fórumos felhasználónévvel, DE CSAK VALAKI MÁSRA ! ! !
    Én azt mondom szavazzunk Becz Lacira. A felhasználóneve korrektül: "beczl" (kisbetűkkel, de gondolom ezt már tudjátok) , minden szavazat növeli a nyerési esélyeit.
    Szép lenne ha nyerne Gondolom a Bőrnyakúak nem küldtek Neki semmit sem, ...és hogy a sok sakkfigura (értsd: sötét parasztok) ne felejtsék el a nevét Lacinak - hogy kinek is köszönhetik valójában ezt a modult ! ! !
    Szóval szavazzatok minél többen, és reménykedjünk Laci visszatérésében (is) !
    Üdv

(Hungaro)
  • Zpogi
    Milyen mértékegység akar lenni az a Hq,talán hektogramm? Mert, ha igen akkor 70 hg=7kg-val és az nem valami sok.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.20. 11:14:00
  • Amaymon
    Heh, ezek szerint olvassa(?) néhány az indexes ezt a topikot. Nem az első eset lenne, hogy itt leírt téma jelenik meg ott.
  • Seaweed
    http://index.hu/belfold/2014/09/20/a_borotvas_ember_hab_a_torkan/
  • LeonSilver
  • Zpogi
    Na! Azért még vagyunk itt egy páran akikkel jöhetsz Fókázni. :)
  • feca1229
    9,50 min től látható a messeren magyar skin "Magyar tarka", viszont én úgy tudom, hogy azt nem használták, talán csak egy-két gépen volt meg az a festés. Bár lehet, hogy tévedek!
  • lala42
    Lehet róla szó, ha nem kell mennem éjszakára.
  • feca1229
    Furi nem? A Multkor több mega volt és semmi százalék növekedés ... miért?
  • sakkay
  • LeonSilver
    Wowwwwww.... jött egy 257megás peccs és egyből 75% lett a készűcccssség!
  • Fürtös
    Lala holnap közös fókaröptetés?