IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    DE a teszteken kivűl szemvedtél valamiben is hátrányt miatta? Sztem nem ,mert az a pár FPS-t amit a valós programok alatt nyersz vele,nem hiszem, hogy megéri ha 50k val drágábban veszed meg..
    Persze mindenki arra költi amire szeretné és amire futja,csak az én meglátásom, hogy jónéhány embert sikerült ezzel beültetni a mókuskerékbe és feleslegesen cserélgeti a hardvereket .

A napokban olvastam az új csúcs Gforce kártya tesztjét és elszomoritott, régebben, ha egy uj architektura jött egy VGA-ból ott nem volt ritka az 50% feletti gyorsulás és a régi csúcskártya márcsak az uj középkategóriáját hozta, a mostani meg jó ha 10%-al gyorsabb ,de az ára majd 50k val több és már a 200k környékén járunk. Mindez azért mert vannak (elég sok sajnos) akik megveszik még igy is feleslegesen .