IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #78152 Nos a telefonokhoz nem értek, mert nekem még olyan nyomógombos nokiám van. ( mindent tud) Telefon, sms, kép. Még rádió is van benne :-)
De az Intel és AMD között tudom a különbséget. Nekem most 1 Intel 2600K-m van. Nos alapon 3400, turbon 3900 az órajele. Jelenleg 4500-on megy 24/7-ben. Normál NOCTUA léghűtéssel. 3400&4500 közötti eltérést csinálj AMD-vel. Nyögvenyelősen 1-1 teszt erejéig talán sikerül. Ott azért már több komponens összehangolása szükséges.
Laca meg talán részegen hever valahol az árokparton. Azért nincs. ( vagy elment borotvabeszerző körutra)
Alaplapban igazad van. Elég 1 ASROCK 20 körüli árkategória. Nem kell semmi salang, ami véleményem szerint parasztvakítás. Legyen rajta USB,2-3 ha nem akar SLI-t, vagy CF-et, akkor nem kell telepakolni sinekkel sem, nem kell WiFi, stb. Jó legyen a proci tápellátása. Legyen kitesztelt stabil. És azért mondom, hogy lehet használtan jókat venni ezekből. ( újgazudag gyerekek, kockák havonta cserélik a cuccosokat. ) Ki sem tudják hajtani.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.22. 20:49:03