IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na. Akkor fasza mert én végig a motor indításkor elõforduló lángokról beszéltem. Szóval azt mondod, hogy repüléskor túl látszik az égés'..aha..hát látszik.

Her Laca
Igen. Hasogatjuk a szõrt. A Clodban a messzernél nincs.
És mi most a messzert taglaljuk. Mindamellett érdektelen is a dolog lévén biztos van akinek feláll a cerkája erre az effektre és boldog ,hogy ez ilyen😊
Engem sem érdekel igazán,csak szóba került ,és azt vesézzük,hogy ez mennyire reális.
Verdikt. Nem reális.
És ehhez a CLOD nak semmi köze.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szõrszálhasogatás, sokkal nagyobb hibák vannak a játékban (ha mint IL2 utód tekintünk rá), mint a láng, ami CloD-ban is látszik a spiten.
Her Laca
Repülés közben mutass egy filmrészletet ahol a messernek látszanak a kipufogóból kijövõ lángocskák. De az is elég ha már jár a motor .
1.40 tõl nézd de már mutattam lentebb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sima menetben meg kékes színû a láng.
Sima menetben? Ott nincsenek lángok..vagy mire gondolsz?

A spitnél néztem 109-ét nem, az reális?
Her Laca
Plusz a spitnél meg a hurkánynál ha a keveréket nem jól lövöd be,de az korrekt is .Avagy nem így gondolod?<#awink>

Her Laca
Indításnál.
De kíváncsian várom a cáfolatodat😊

Her Laca
Persze hogy megnézem.
Nappal sima menetben mutasd mert én nem láttam😊

CloD-ban is látszódik a láng...akkor most mi van?

Amúgy Laca..te megnézted a talán a nap folyamán 2. linkelt videót?!-ahol-1.motorindítás
2.füst
3.lángok
4.nappal.
És ez mind messzernél. Amúgy egyetértek, csak azért néha azt érzem, nem olvasod el amit írok, vagy linkelek videót.

Ez igen.

Her Laca
No ma felavattam a kemencét egy Csülökkel pékné módra,meg volt némi szárnyas is (kacsa).Ettünk ,ittunk(sokat😊)) ) és most mit kaptam estére ?
És ez jutott eszembe róla rögvest.
ALMASZÓSZT. Emlékszik erre valaki?

Willenbrock
Pont mostanában gondolkodom rajta,hogy csak csinálnék egy egyszerû fülkét én is,legalábbis nekiállok,aztán meglátom mi lesz belõle.Mig-15,vagy Bf 109-között vacillálok.Mig-15 felszállás:

Her Laca
Ja és a wartündérben 110 el lelõttem minap 5 enemit ,volt P47 meg P51 is köztük és nem hótam meg ,de helyén kezelve a dolgokat mégse mondom,hogy az mecsoda remek szim😊)) Mindezt egérrel meg billel😊)) Na ez az igazi istenkáromlás😊

Her Laca
Nem nem létezõ dologról beszélünk. A kipufogókból csak éjszaka látod így a dolgot . Pont! Ja meg amikor beindítod. Még egy pont.
Nézd ha a szart sokáig pofozzuk- püföljük elõbb utóbb fos lesz a végeredmény,ezt ragozhatjuk reggeltõl estig de így van.
Ez egy látvány efekt amit úgy gondoltak jó lesz a sok szerencsétlennek ,de a valósághoz nem sok (semmi) köze van,kb oly annyi mint a repmodeljüknek.
UF. (Ami szerintem szánalmas jelenleg) Még egy UFF.

Köszönöm.

repvez
Én ugy tudom, ha a repülöre érted a leszállást akkor csak a landing, ha az utas a repülõbõl akkor lehet get off.Az lényegében kiszállást jelent, tehát minden jármübõl get off ,de a repülõ landing.
Van itt leleményesség bõven :

A get off az angolban a repülõs leszállásra is érvényes? Mármint az értelme.

<#buck>

No para :

Miért, nem ezt mondtam? Létezõ a dolog de nyilvánvaló, hogy ritka. A BOS-ban meg ugye mindig így indul. Majd lehet ha valaki aki ezt olvassa elmondja az okát.

Her Laca
KB ezt gondoltam amikor hallottam a hírt. Sajna az ilyen balesetek majd mindegyike a pilcsi hibája.
Van az az örök érvényû pilóta mondás,hogy vannak az öreg pilóták meg vannak a bátor pilóták,de öreg és bátor pilcsik nem nagyon.
Mindenesetre sajnálom õket.

Her Laca
Én az általad mutatott vidókon repülés közben eggyen se láttam,csak indításnál és a próbapadon kipufogó nélkül. Ne legyél már ennyire elfogult. Ha valami nem jó azt ragozhatjuk reggelig akkor sem lesz jó.

"...Carl Lundström letöltötte büntetését - négy hónapot -, majd személyi csõdöt jelentett, így nem kellett kifizetnie a 46 millió koronás bírság rá esõ részét. Jelenleg Svájcban él..."

Azért milyen lesz majd nálunk is, ha bevezetik a személyi csõdöt, a bankok mehetnek majd a sunyiba, nem kell az adósok zömének a lehetetlent választani, értem ez alatt az öngyilkosságig vezetõ út bejárását.

Nyilván, ha valaki kölcsönt vesz fel, azt fizesse vissza, evvel nincs is semmi baj, de a devizahitelek azért ennél többrõl szóltak és ha egy cég jelenthet csõdöt, majd új név alatt mehet tovább minden, ill. a tulajdonosok élhetnek tovább, mint marci a hevesen, akkor azért igazságtalan, hogy egy magánszemélyt pedig a végletekig agyonhajszolnak, ha nem tud fizetni.
Melyiket vetted ?
Kávé mellé.
fecska
Az volt sajnos. Olyan lehetetlen szögben, csutka gázon detonált be, hogy mindenki azt mondja, tuti átejtették, aztán próbálták kikanalazni, de nem jött össze. 😞
Egyébként nemhogy a Nádasi Tomi csapatában volt, hanem õ avatta fel az emlékmûvét is.

Ja belõttem a skywatchert. Nagyon brutál<#wow2>. Most már csak tiszta ég kellene.

Laca..találhatnak olyan videót az összes géprõl ahol pont ilyen. Mint ahogyan én is mutattam ilyet a messzerrõl is. De ahogyan elnézem, ez sokkal ritkább effekt(valós gépeknél), mint az ennél jóval kevésbé látható lángok. Nem értek hozzá-lehet a hideg, üzemanyag esetleg a használat-elõtte már volt indítva-mit tudom én. Mindenesetre ez legyen a legnagyobb gond. Ha mindent megcsináltak majd akkor emiatt baxtatom õket<#alien>.

Her Laca
Én nem baxtatlak😊 No meg ami tény az tény a láng így marhaság, engem nem kell gyõzködnöd, írj a fórumokra és kérd,hogy mutassanak tényeket ami alátámasztja miért is ilyen náluk.Gyanítom nem tudnak😊

Mivel soha nem írnak listát, hogy mit is hozott az új patch-csak a legfontosabb dolgokat írják ki-ezért néha meglepõdök. Pl mostantól már megmarad a robbanásoknak becsapódásoknak a nyoma, és tök jól néz ki. Továbbá sokat finomítottak a törés modellen és szerintem a sérülés modellen is.

Nézd Laca valamikor látszik, valamikor nem. Biztos megvan az oka. Pl nem tudom a hideg mit okoz. Amúgy meg nem tudom mennyire nézted a videókat.-persze tudom, hogy engem akarsz csak basztatni, de akkor is.<#alien> Fel is mentem az amcsi szeróra, aztán lelõttem 6 oroszt. Egyszer kellet csak kényszer leszállnom.

Her Laca
0.50 nél érdekes ,hogy a dekli hova is nyílik.

Her Laca
Én itt se látok sokat😊 Már mint lángot.

repvez
kipufogó nélkül az 1.4es puntomnak is látszik a láng 😄
Her Laca
ÁRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDDDDD😊

repvez
vannak olyan helyzetek amikor látszódik, inditásnál , hidegen, amikor más motor járatra kapcsol,de nem állandó jelleggel
Mindegy majd kiderül mi lesz a végén.
Her Laca
No akkor elmondhatjuk,hogy gyorsan kiderítettük,hogy a 3*7 az elqrta.Nem kicsit .Nagyon. hogy klasszikust idézzek😊

Igen.

Her Laca
Ráadásul a pónin is tisztán látszik,hogy csak az indításnál van láng .

5. perc.

Her Laca
Ne hasonlítgassunk már mindenféle repmotorokat egy DB mocihoz .
Nézd már meg mekkora is egy DB és hasonlítsd össze bármelyik angol,vagy amcsi mocihoz ,és nézd meg a teljesítményüket is.
Merciék régen is tudtak motort gyártani .

Her Laca
Tessék! Ez elég színes😊

Her Laca
Max este meg indításnál láthatta az ember. Orosz vasakról még elképzelem,hogy az elégtelen gyújtás állítás miatt égett a benya még a kipufogóban is ,no de egy Német technikában ugyan már😊)