IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ugy gondoltam, hogy elektronika téren csak annyiban kéne hozzányulni, hogy a vezetékek odaérjenek minegyik a maga helyére, tehát a markolat vezetékeit áthuzni a sidewindez talapzatán és ha jobb esetben elfér a X45-ös elektronikája valamelyik maradék talprészébe akkor csak a csatlakozást kell átvinni .Igy lehet hogy egy eszköz helyigényét megsporolná, a csatlakozókét nem.
Egyébként ne aggósj én is tiszta béna vagyok az elektronikához,mert nekem is sikerült a Freetrackhez a clipnél valahogy ugy bekötnöm, hogy a 3 led külön erőséggel világitsanak , ilyet a villamosos kollégák sem láttak még, azóta sem sikerült használhatót alkotnom, mert a csere ledek meg tul gyengék 20cm-ről már semmi hatása a softverre.