IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Rashad
    Uraim !
    köszönöm a hozzászólásokat!

Mindezek alapján azt a következtetést vontam le hogy , bár vannak néhányan a ’46 Lobby-n, De úgy fest meg kell próbálkoznom CloD-al.
    Nagy hirtelen beleugrottam és Steam –ről már fel is raktam.

Letöltöttem minden pachet hozzá. bár azokat még nem raktam fel csak az alapjátékot próbáltam !
    DIAVETÍTÉS!

Meg ne kérdezzétek milyen konfigom van . Fingom sincs az informatikához.(’46 tökéletesen fut. de ez gondolom semmit nem mond )
    Viszont van egy barátom aki szakértője a témának. Minden ilyet ő szokta nekem összepakolni.

Szóval segítenétek ?
    Mi az a konfiguráció amit javasoltok ? Mivel fog stabilan online is 30fps-t produkálni, élvezhető részletesség, felbontás mellett.
    Ki mit javasol?
    Kinek mi alatt fut és hogyan?

Köszi a segítségeket!

Ja még valami:
    A játéknak van Multiplayer menüje.
    Csak itt lehet csatlakozni szerverekhez vagy van más Lobby-hoz hasonló(vagy éppen a Lobby maga) szerverkereső amit használtok?

Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.22. 09:34:21