IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #78105 A BOS patch-ről röviden.
Főleg a kampányon molyolnak, van róla vidi ott sokat beszélnek erről. Jelenleg 75% van a szim. A videón láttam, hogy 150 m az összetartás a srácnak, tehát ezt már megcsinálták csak még tesztelik. Amiket megfigyeltem grafikai változások terén:a füst már nem a semmiből kezdődik a levegőben történő találatok esetén, rengeteg új hang van, talán több találat van megjelenítve, állítólag véreznek a lövészek-ezt én még nem láttam-és mélyebb lett a sérülés modell. Ez utóbbi abból is látszik, hogy elkezdte kiírni mi csinál az automatika és néhány esetben azt is, hogy mi sérül a gépen. Mint a CLOD-ban. A Német gépek repmodelje nem változott úgyhogy csak remélni merem, hogy óriás erővel javítják, azért nem jött ki még. Ami talán a legfontosabb a készítők hivatalosan elismerték, hogy folyamatosan és egyre aprólékos szinten modellezett szimulátort csinálnak! Még azt is hozzátette, mint ahogyan a kezdetektől ígérték
-no comment, mindenesetre ha így lesz leszarom , hogy össze vissza beszéltek. Úgy látom az Oroszok mindenben ilyenek.