91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #78030 Btw kikapcsoltam én is az FPS limitert, ahogy te és megszűnt a recegés. Valami nem klappol azzal. Mondjuk CloD-hoz képest még nem gördülékeny annyira, bár abba hosszútávon belefájdul a fej annyira folyékony.
1800k egy tankra? :) Van 500+2x250 vagy 3x250, mindegy majd próbálgatom.
37-essel gondolom az AP lőszer. -
#78029 Így van. Vagy a nagypuskával. A többi csak bekopog, hogy van e otthon valaki.
A nagypuska vagy a nagybomba nem kopogtat, benéz. -
#78028 Ha a véleményemre kíváncsi vagy , akkor minél nagyobb bombával:) -
Amaymon #78027 Kösz tényleg van "N"-el aktiválható. Még egy kérdés, még sosem stukáztam, tankra mivel érdemes menni? -
Amaymon #78026 Fighterek-nél sehol....ez elég gáz, ha figyelembe veszem, hogy a másik kategóriákban igen. -
#78025 Orosz vasnál hol kell ezekre figyelni? Mert a németnél nem kell de az nem a játékkészítők elhivatottsága miatt van,hanem mert a germán mérnökök annó gondolkoztak:) -
#78024 Ki -
sakkay #78023 Szerintem rendezik. A motor képes rá, mert a jaknál nem nagyon van ez. A stuka kérdést nem tudom. Valami lemezekkel, vagy üvegekkel' lehet szarozni, de lehet csak a menüben. -
sakkay #78022 -
Amaymon #78021 Sőt mo.-n be is van tiltva... -
Amaymon #78020 Be akarták tiltani, de nem állt a kezdeményezés mögött elég kampós orrú, így maradt. -
Amaymon #78019 Csak még mindig szar az FM :) Engem az nem zavar, hogy nem kell kattogtani indításnál, mint a CloD-ban. Utána a motorra olaj, víz, ata, rpm, pitch oda kell figyelni stb. az ok, mert a start procedúrát rutinszerű unalmas repetitív időhúzó lépés sorozatnak tartom. De az egészet elrontja gépek "wobbing".-ja ~40km-es, erősen változó szél még oké, hogy ide-oda csapkodja, de na...
Tényleg stukánál ki lehet nyitni az alsó ablakot BoS-ban? -
#78018 Azért érdekes, hogy a csillag nem számit tiltótt jelképnek ,de a horogkeresztet azt kitakarták. Ha történelmileg hiteles játékot akarnak akkor abban elférne ez is,mert itt nem az elvvel való azonosulást szolgálja hanem abban a korban ezek voltak a jelölések és kész. -
artivizsla #78017 Azé nem néz ki rosszul legalább. -
sakkay #78016 -
#78015 Akit érdekel az ilyen esemény:
"Közhírré tétetik!
Holnap kezdődik Seregélyesen egy 5 napos ásatás. Fw-190, IL-2, A-20G Boston repülőgépek feltárása lesz a heti program. Sárdagasztás meg jó társaság garantált Úgyse érdekel senkit csak mondom ki írom"
Faces bejegyzés, egyéb infót nem tudok róla
-
#78014 Egy Sheffield i késkészítő manufaktúra alapítója. Márványból is csináltam de törik mint a ropi meg nehéz
Betétnek jó egy kis darab nemes kavics de amúgy használhatatlan. -
artivizsla #78013 Kávé mellé.
Roncsok. -
artivizsla #78012 Ki van a képen, a Hasfelmetsző? :)
Egyébként komolyan kérdeztem, hogy vékony márványlapból nem lehet nyelet csinálni, biztos egyedi lenne? Törne ?
Bakker, már én is nézem a borotvákat, pedig rühellem a szőrtelenítést.
Off : ( Ezt még ki kell írni azért itt a fórumon, vagy elhagyhatjuk ? )
Anya a férjnek :
- Na ide figyelj ember :
- Ha kicsit kócos a frizurám, akkor nem lesz szex az este !
- Ha közepesen kócos a frizurám, akkor talán lesz szex az este !
- Ha nagyon kócos a frizurám, akkor durva szex lesz este !
Apa az asszonynak :
- Na, ide figyelj asszony :
- Ha este iszok egy sört, akkor lesz szex este !
- Ha este iszok két sört, akkor lehet, hogy lesz szex este !
- Ha este iszok öt sört, akkor meg már szarok rá, hogy milyen a frizurád !!! -
#78011 Megvolt, kétszer. Lehet majd írok valami szösszenetet a TF bugbizbaszba -
#78010 Az lehet látod :) -
feca1229 #78009 Akkor passz.
töröld le és rakd ujra, hátha. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom. -
#78008 Megharagudott rád:) Mert sokat játszottál a BOS al:) -
#78007 Itt valami más probléma van.
Amíg nincs fent a pöccs, minden klappol. Amint felteszem - rövidebb - hosszab idő elteltével jön egy hatalmas nagy CTD.. és előtte mintha a hanggal lenne valami problémája.
A hangkeltő eszköz egyébként az SB X-Fi, szóval nem szándékozom lecserélni :) -
feca1229 #78006 Mintha régebbről emlékeznék rá, hogy a cache mappát törölni kell, lehet hogy ezt elmulasztotad? -
#78005 Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nálam valamiért nem klappol ez a TF pöccs.... Hogy bassza meg a moha. Vagy a páfrány. -
#78004 Ma csináltam.
-
sakkay #78003 -
Solt #78002 Karácsonykor tuti lesznek nagy leárazások, addigra kiderül milyen a 2.0... szerintem addig érdemes kivárni... :)
Egyébként meg ja, öregszel... -
sakkay #78001 50% az is..mondjuk jobb lenne a 70, még várok egy kicsit.. -
Solt #78000 Te tudod... :) Én kivárok... akciók elég sűrűn vannak, lesz még ilyen... ;) -
sakkay #77999 Ja ja így van, de a uh-1et aszt hiszem megveszem..már csak a civil röppenés miatt.. lehet öregszem baxki?! -
Solt #77998 Kenjék a hajukra... :D Egy fillért nem adok többet nekik amíg nem derül ki, hogy milyen az EDGE... -
#77997 Hehh tenyleg annyi....ha a buyra boksz..folapon nem enyit irnak. -
#77996 Hol? hivatalos weblapon nem ennyiert van fent. -
sakkay #77995 Figyelem!
A dcs-ben 15 dollár most a Dóra srácok, a p-51 meg 9!!!! Bezzeg a kúrva helikopterek nem. -
#77994 Egy késem még élezés miatt távol van
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.13. 14:59:35 -
#77993 -
#77992 Hagyjátok a beretváimat:) Nem eladók.
Megmutassam őket? -
artivizsla #77991 Ilyenkor a vevő még felajánlhat a felesleges dolgai közül, hogy onnan válogathasson az eladó esetleg, hogy pénzénél maradjon. :)