91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Amaymon
    Btw kikapcsoltam én is az FPS limitert, ahogy te és megszűnt a recegés. Valami nem klappol azzal. Mondjuk CloD-hoz képest még nem gördülékeny annyira, bár abba hosszútávon belefájdul a fej annyira folyékony.

1800k egy tankra? :) Van 500+2x250 vagy 3x250, mindegy majd próbálgatom.

37-essel gondolom az AP lőszer.
  • LeonSilver
    Így van. Vagy a nagypuskával. A többi csak bekopog, hogy van e otthon valaki.
    A nagypuska vagy a nagybomba nem kopogtat, benéz.
  • Her Laca
    Ha a véleményemre kíváncsi vagy , akkor minél nagyobb bombával:)
  • Amaymon
    Kösz tényleg van "N"-el aktiválható. Még egy kérdés, még sosem stukáztam, tankra mivel érdemes menni?
  • Amaymon
    Fighterek-nél sehol....ez elég gáz, ha figyelembe veszem, hogy a másik kategóriákban igen.
  • Her Laca
    Orosz vasnál hol kell ezekre figyelni? Mert a németnél nem kell de az nem a játékkészítők elhivatottsága miatt van,hanem mert a germán mérnökök annó gondolkoztak:)
  • LeonSilver
    Ki
  • sakkay
    Szerintem rendezik. A motor képes rá, mert a jaknál nem nagyon van ez. A stuka kérdést nem tudom. Valami lemezekkel, vagy üvegekkel' lehet szarozni, de lehet csak a menüben.
  • sakkay
  • Amaymon
    Sőt mo.-n be is van tiltva...
  • Amaymon
    Be akarták tiltani, de nem állt a kezdeményezés mögött elég kampós orrú, így maradt.
  • Amaymon
    Csak még mindig szar az FM :) Engem az nem zavar, hogy nem kell kattogtani indításnál, mint a CloD-ban. Utána a motorra olaj, víz, ata, rpm, pitch oda kell figyelni stb. az ok, mert a start procedúrát rutinszerű unalmas repetitív időhúzó lépés sorozatnak tartom. De az egészet elrontja gépek "wobbing".-ja ~40km-es, erősen változó szél még oké, hogy ide-oda csapkodja, de na...

Tényleg stukánál ki lehet nyitni az alsó ablakot BoS-ban?
  • repvez
    Azért érdekes, hogy a csillag nem számit tiltótt jelképnek ,de a horogkeresztet azt kitakarták. Ha történelmileg hiteles játékot akarnak akkor abban elférne ez is,mert itt nem az elvvel való azonosulást szolgálja hanem abban a korban ezek voltak a jelölések és kész.
  • artivizsla #78017
    Azé nem néz ki rosszul legalább.
  • sakkay
  • repvez
    Akit érdekel az ilyen esemény:
    "Közhírré tétetik!
    Holnap kezdődik Seregélyesen egy 5 napos ásatás. Fw-190, IL-2, A-20G Boston repülőgépek feltárása lesz a heti program. Sárdagasztás meg jó társaság garantált Úgyse érdekel senkit csak mondom ki írom"
    Faces bejegyzés, egyéb infót nem tudok róla
  • Her Laca
    Egy Sheffield i késkészítő manufaktúra alapítója. Márványból is csináltam de törik mint a ropi meg nehéz
    Betétnek jó egy kis darab nemes kavics de amúgy használhatatlan.
  • artivizsla #78013
    Kávé mellé.

Roncsok.
  • artivizsla #78012
    Ki van a képen, a Hasfelmetsző? :)

Egyébként komolyan kérdeztem, hogy vékony márványlapból nem lehet nyelet csinálni, biztos egyedi lenne? Törne ?
    Bakker, már én is nézem a borotvákat, pedig rühellem a szőrtelenítést.

Off : ( Ezt még ki kell írni azért itt a fórumon, vagy elhagyhatjuk ? )

Anya a férjnek :

- Na ide figyelj ember :
    - Ha kicsit kócos a frizurám, akkor nem lesz szex az este !
    - Ha közepesen kócos a frizurám, akkor talán lesz szex az este !
    - Ha nagyon kócos a frizurám, akkor durva szex lesz este !

Apa az asszonynak :

- Na, ide figyelj asszony :

- Ha este iszok egy sört, akkor lesz szex este !
    - Ha este iszok két sört, akkor lehet, hogy lesz szex este !
    - Ha este iszok öt sört, akkor meg már szarok rá, hogy milyen a frizurád !!!
  • LeonSilver
    Megvolt, kétszer. Lehet majd írok valami szösszenetet a TF bugbizbaszba
  • LeonSilver
    Az lehet látod :)
  • feca1229
    Akkor passz.
    töröld le és rakd ujra, hátha. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom.
  • Her Laca
    Megharagudott rád:) Mert sokat játszottál a BOS al:)
  • LeonSilver
    Itt valami más probléma van.
    Amíg nincs fent a pöccs, minden klappol. Amint felteszem - rövidebb - hosszab idő elteltével jön egy hatalmas nagy CTD.. és előtte mintha a hanggal lenne valami problémája.
    A hangkeltő eszköz egyébként az SB X-Fi, szóval nem szándékozom lecserélni :)
  • feca1229
    Mintha régebbről emlékeznék rá, hogy a cache mappát törölni kell, lehet hogy ezt elmulasztotad?
  • LeonSilver
    Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nálam valamiért nem klappol ez a TF pöccs.... Hogy bassza meg a moha. Vagy a páfrány.
  • Her Laca
    Ma csináltam.

• sakkay
  • Solt
    Karácsonykor tuti lesznek nagy leárazások, addigra kiderül milyen a 2.0... szerintem addig érdemes kivárni... :)

Egyébként meg ja, öregszel...
  • sakkay
    50% az is..mondjuk jobb lenne a 70, még várok egy kicsit..
  • Solt
    Te tudod... :) Én kivárok... akciók elég sűrűn vannak, lesz még ilyen... ;)
  • sakkay
    Ja ja így van, de a uh-1et aszt hiszem megveszem..már csak a civil röppenés miatt.. lehet öregszem baxki?!
  • Solt
    Kenjék a hajukra... :D Egy fillért nem adok többet nekik amíg nem derül ki, hogy milyen az EDGE...
  • Seaweed
    Hehh tenyleg annyi....ha a buyra boksz..folapon nem enyit irnak.
  • Seaweed
    Hol? hivatalos weblapon nem ennyiert van fent.
  • sakkay
    Figyelem!
    A dcs-ben 15 dollár most a Dóra srácok, a p-51 meg 9!!!! Bezzeg a kúrva helikopterek nem.
  • Her Laca
    Egy késem még élezés miatt távol van

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.13. 14:59:35
  • Her Laca
  • Her Laca
    Hagyjátok a beretváimat:) Nem eladók.
    Megmutassam őket?
  • artivizsla #77991
    Ilyenkor a vevő még felajánlhat a felesleges dolgai közül, hogy onnan válogathasson az eladó esetleg, hogy pénzénél maradjon. :)