IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy majd kiderül mi lesz a végén.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
5. perc.
Nézd már meg mekkora is egy DB és hasonlítsd össze bármelyik angol,vagy amcsi mocihoz ,és nézd meg a teljesítményüket is.
Merciék régen is tudtak motort gyártani .
Tudom, hogy ez csak egy látványelem,de valahogy nekem nem jön be ebben a formában legalább is.
A egység számokat én amúgy nem elsõsorban a repülõgépekre értettem(szerintem a 100 az majdnem tuti), már béta alatt is van néha szeró 64 db géppel, hanem a földi egységek számában.
Mondjuk az is igaz ,hogy a BOS térképe jóval kisebb.
Most kaptam egy privátot egy sráctól ,azt írta,hogy szerinte a bos ban fizetõs lesz a lõszer<#fejvakaras>#fejvakaras> mellékelt is egy linket de én abból semmi ilyesmit nem vettem ki,te olvastál a fórumon valami hasonlót?
Ha fejlesztik azt csak a 3*7 csinálhatja,sose fogják kiadni a kezükbõl ebben biztos vagyok.
És minden szarért (szerintem még a Fóka külsõ ágyúiért is) fizetni kell majd.Meg majd egy jobban kinézõ bokorért is😊
Amúgy szvsz nem fogja tudni azt a mennyiséget kezelni mint a CLOD.
De majd kiderül mint mondtam x% múlva😊)Mert itt most a % a lényeg mint tudjuk😊)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Majd kiderül,majd kiderül, a megfelelõ % elérése után. Hogy az mikor lesz még nem tudni de a % az biztos😊<#papakacsint>#papakacsint>
Itten van a honlapja. Mondhatjuk õ az isten ebben a témában.
<#eplus2>#eplus2><#crazya>#crazya><#zavart1>#zavart1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Hivatalosan tegnaptól 51%.<#alien>#alien> Feltettem a hiv. fórumon, hogyan lesz ebbõl 100% õszre, de igazából nem is érdekel mivel én már most használom.(amúgy hivatalos válasz nem jött, csak felhasználói pro és kontra) Máskülönben, azt veszem észre, hogy úgy lesz 100%, hogy az ígért +lehetõségeket mint dinamikus kampány meg ilyesmi, egyszerûen nem rakják bele, aztán valamikor a hivatalos kiadás után érkezik egy nagy javítással.
Galland apó botjáért ( meg van még egy két pilóta) még elgondolkoznék,de csak szigorúan erekje ként vitrinben.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Talán most is mûködik.
(Mivel nincs fent a gépemen, nem tudom megnézni. Talán a "locale" után más írásjel van, nem kettõspont)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Kérhetek kis segítséget? IL-2 1946-ot telepítettem, egészen 4.12.2-ig. Sorban felraktam hozzá a SAS modokat (5.30, engine 2.7 AI flyable, stb.) de nem tudok karriert kezdeni, mert kezdésénél csak egy sípszó hallatszik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak ha muszáj. Akkor is mértékkel,<#nyes>#nyes> és nagy szeretettel.
Azért ez nekem sok.
Tudom szereted Cseh Tamást.