IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy ez csak egy látványelem,de valahogy nekem nem jön be ebben a formában legalább is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A egység számokat én amúgy nem elsõsorban a repülõgépekre értettem(szerintem a 100 az majdnem tuti), már béta alatt is van néha szeró 64 db géppel, hanem a földi egységek számában.
Mondjuk az is igaz ,hogy a BOS térképe jóval kisebb.
Most kaptam egy privátot egy sráctól ,azt írta,hogy szerinte a bos ban fizetõs lesz a lõszer<#fejvakaras>#fejvakaras> mellékelt is egy linket de én abból semmi ilyesmit nem vettem ki,te olvastál a fórumon valami hasonlót?
Ha fejlesztik azt csak a 3*7 csinálhatja,sose fogják kiadni a kezükbõl ebben biztos vagyok.
És minden szarért (szerintem még a Fóka külsõ ágyúiért is) fizetni kell majd.Meg majd egy jobban kinézõ bokorért is:)
Amúgy szvsz nem fogja tudni azt a mennyiséget kezelni mint a CLOD.
De majd kiderül mint mondtam x% múlva:))Mert itt most a % a lényeg mint tudjuk:))
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Majd kiderül,majd kiderül, a megfelelõ % elérése után. Hogy az mikor lesz még nem tudni de a % az biztos:)<#papakacsint>#papakacsint>
Itten van a honlapja. Mondhatjuk õ az isten ebben a témában.
<#eplus2>#eplus2><#crazya>#crazya><#zavart1>#zavart1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Hivatalosan tegnaptól 51%.<#alien>#alien> Feltettem a hiv. fórumon, hogyan lesz ebbõl 100% õszre, de igazából nem is érdekel mivel én már most használom.(amúgy hivatalos válasz nem jött, csak felhasználói pro és kontra) Máskülönben, azt veszem észre, hogy úgy lesz 100%, hogy az ígért +lehetõségeket mint dinamikus kampány meg ilyesmi, egyszerûen nem rakják bele, aztán valamikor a hivatalos kiadás után érkezik egy nagy javítással.
Galland apó botjáért ( meg van még egy két pilóta) még elgondolkoznék,de csak szigorúan erekje ként vitrinben.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Talán most is mûködik.
(Mivel nincs fent a gépemen, nem tudom megnézni. Talán a "locale" után más írásjel van, nem kettõspont)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Kérhetek kis segítséget? IL-2 1946-ot telepítettem, egészen 4.12.2-ig. Sorban felraktam hozzá a SAS modokat (5.30, engine 2.7 AI flyable, stb.) de nem tudok karriert kezdeni, mert kezdésénél csak egy sípszó hallatszik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak ha muszáj. Akkor is mértékkel,<#nyes>#nyes> és nagy szeretettel.
Azért ez nekem sok.
Tudom szereted Cseh Tamást.
RIP.
Nyugodjanak Békében!
http://iho.hu/hir/kisapostag-mindket-ferfi-tapasztalt-pilota-volt-140529
Én nem vagyok egy nagy fotós,de pl egy jó haverom az igen és biza láttam én már csodát nála is,mondjuk ahhoz ,hogy elkapj egy jó pillanatot szerkezet is kell oda nem is az olcsóbb fajtából. Pl eszem megállt amikor egy F1 es Ferrarit 250 körül lekapott és nem volt semmi elmosódás.Mondjuk az objektív 3x osa volt az akkori PC m árának ,és az nem volt olcsó.
De légvédelmet ír ,hogy az nyírta ki. Lehet felrobbant rögtön. Vagy mi.
Szerintem ez :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De skacok! Ezt mindenkinek mondom. Vegyétek már fel a repüléseket és hányjatok már össze egy kis videót belõle,komolyan mondom hiányzik már és jó lenne nézni egy kis akciót. Nem kell zene,meg semmi extra,nem egy nagy dolog fél óra alatt össze lehet kalapálni egy kis vidit.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."