IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyanítom tényleg az aktuális fényviszony számít. Mint ahogyan az öngyújtó lángja sem látszik a napon.

Érdekes..a következõ már nem..

Most néztem egy videót, a messzeré pont olyan..

Hm.. nem tudom. Mondjuk megnézném színesben és kicsit sötétben hogyan nézett ki. Lehet a fekete fehér nem adja vissza.

Na ja. Arra is kíváncsi leszek. Mondjuk ha tényleg van potenciál a motorban, sanszos , hogy eszméletlen jól fog kinézni a táj. És igen a clod egyik nagy erõssége a rengeteg földi egység. Az is igaz viszont, hogyha egy kisebb területen voltak lerakva, nagyon komoly fps csökkenés volt, mát csak a környéken is.

repvez
Nekem most már a kipufogóból kicsapó lángnyelvek kezdenek zavaróak lenni. Az elején még azt gondoltam, hogy milyen jó hogy ezt is beletették, hogy gyujtsi sorrendben látszik, de minél több videot látok annál jobban nem jön be,mert szinte minden oldalról és nagy távolságokról is látni, miközben meg valós videóknál eddig fel sem tünt sehol sem . Persze tudom, hogy némelyik motornál jelentõs volt,de azok azért is kaptak lángrejtõt,de amelyik nem az gondolom azért mert ritkán látszódott. ÉS gondolom nem minden motorteljesitménynél jelentkeztek.
Tudom, hogy ez csak egy látványelem,de valahogy nekem nem jön be ebben a formában legalább is.
Her Laca
Ja és nem fed mindent fehér hó:) Mi lesz itt ha kitavaszodik?:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én összességében gondolkodom. A CLOD az tuti tud 120 gépet és egy rahedli földi egységet (tényleg rengeteget)egy jóval nagyobb térképen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem.<#ijedt>
A egység számokat én amúgy nem elsõsorban a repülõgépekre értettem(szerintem a 100 az majdnem tuti), már béta alatt is van néha szeró 64 db géppel, hanem a földi egységek számában.

Her Laca
0.50 nél azért érdekes:) Jó tudom ez februári:)) De van még pár dolog amire felkaptam a fejem:)
http://www.youtube.com/v/P1U3w7t8ro4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Pediglen ha nem dogfightra vágyik a paraszt és már megtapasztalta milyen is az amikor 100 humán van egyszerre a levegõben egy baszom térképen ,akkor biza nem fognak repesni az örömtõl ha ennél kevesebb gép lesz egy egy csatában. Emlékszem az IL2 ben már mekkora szó volt hogy ha 50 gép egyszerre a levegõben volt( jelezném az sokszor ,azaz majd mindig be is krepált) és micsoda nagy dolog volt a CLOD ban az irdatlan gép,és még ott is keresgetni kellett az ellent.
Mondjuk az is igaz ,hogy a BOS térképe jóval kisebb.
Most kaptam egy privátot egy sráctól ,azt írta,hogy szerinte a bos ban fizetõs lesz a lõszer<#fejvakaras> mellékelt is egy linket de én abból semmi ilyesmit nem vettem ki,te olvastál a fórumon valami hasonlót?

Na látod ez az amit én is nagyon kétkedve fogadok. Jó nem is láttam soha, hogy azt írták volna, hogy több egységet kezel majd mint a CLOD, de akkor is kíváncsi leszek mi a vége.

Her Laca
Látod ! Na a turkálást az el is felejtheted vele kapcsolatban.
Ha fejlesztik azt csak a 3*7 csinálhatja,sose fogják kiadni a kezükbõl ebben biztos vagyok.
És minden szarért (szerintem még a Fóka külsõ ágyúiért is) fizetni kell majd.Meg majd egy jobban kinézõ bokorért is:)

Amúgy szvsz nem fogja tudni azt a mennyiséget kezelni mint a CLOD.
De majd kiderül mint mondtam x% múlva:))Mert itt most a % a lényeg mint tudjuk:))

GaBika6
Hát igen, de összességében jobb nem lesz a CLOD-nál, csak valamiben jobb, valamiben hiányosabb. Ezt mondjuk értette sztem minden szimes csak mindenki a saját elképzelését akarta benne látni. És majd ha kiadás után pofozgatják, pofozgathatják a moderek, talán kielégítenek vele mindenkit. Ettõl még a CLOD marad a jól megérdemelt helyén. Persze elõre tervezni nehéz, de az irány akkor jó lesz ha lehet benne turkálni rendesen. Én még mindig a beígért nagy földi egységekre vagyok kíváncsi... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Hol látsz itt ideges embert?:))
Majd kiderül,majd kiderül, a megfelelõ % elérése után. Hogy az mikor lesz még nem tudni de a % az biztos:)<#papakacsint>

Her Laca
Kurfurst szakért .Mondjuk az jó hír mert kevés ember tud annyit a messzerekrõl a földön mint õ.
Itten van a honlapja. Mondhatjuk õ az isten ebben a témában.

<#vigyor>

GaBika6
<#awink>

<#eplus2><#crazya><#zavart1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Mostanában nem repültem, de még biztos<#wink>. Mindenesetre valami nagy messzer tudós CLOD-os, beállt a bOS-ba teszternek. Toméktól tudom, úgyhogy van remény.

Her Laca
Messza még mindig kóvályog?:))

Na ez a nem mindegy.
Hivatalosan tegnaptól 51%.<#alien> Feltettem a hiv. fórumon, hogyan lesz ebbõl 100% õszre, de igazából nem is érdekel mivel én már most használom.(amúgy hivatalos válasz nem jött, csak felhasználói pro és kontra) Máskülönben, azt veszem észre, hogy úgy lesz 100%, hogy az ígért +lehetõségeket mint dinamikus kampány meg ilyesmi, egyszerûen nem rakják bele, aztán valamikor a hivatalos kiadás után érkezik egy nagy javítással.

Her Laca
Ha a Mester használta volna :)
Galland apó botjáért ( meg van még egy két pilóta) még elgondolkoznék,de csak szigorúan erekje ként vitrinben.

Laca az új saitek botodra nem applikálsz rá egy ilyet? Kezedbe szivárogna az õsök ereje :)
Köszönöm, megpróbálom. Hátha...

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Régen ilyenkor a conf.ini-ben a "locale:hu" sort "locale:en"-re kellett változtatni.
Talán most is mûködik.
(Mivel nincs fent a gépemen, nem tudom megnézni. Talán a "locale" után más írásjel van, nem kettõspont)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Sziasztok!
Kérhetek kis segítséget? IL-2 1946-ot telepítettem, egészen 4.12.2-ig. Sorban felraktam hozzá a SAS modokat (5.30, engine 2.7 AI flyable, stb.) de nem tudok karriert kezdeni, mert kezdésénél csak egy sípszó hallatszik.

LeonSilver
Kössz Laca!! Igen, valóban csípem :) Egész jól !!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez nagyon jó.

Her Laca

Nem erõszak Laca.<#alien>(megvan az ufo)
Csak ha muszáj. Akkor is mértékkel,<#nyes> és nagy szeretettel.

Her Laca
Te nem vagy mérvadó ,te az erõszakbizniszben vagy érdekelt:)

Megvan a távcsõ. Õõõ..nem értek hozzá, úgyhogy idõ lesz beállítani azt már most látom. Meg összerakni is.<#fejvakaras> Úristen nincs ufó-fej smile..a kedvencem.

Õket nagyon sajnálom, és nem is értem mi is történhetett.

Ja ja...faszom.<#ticking>
Azért ez nekem sok.

Her Laca
Szóval LEONOM lett volna és Manoya. A többi stimmel.

Her Laca

Bizony vannak komoly fotósok, meg vannak a photoshop-huszárok. És ott is az utóbbival könnyebb sok megosztást elérni, ezért ritkaság értékes fényképbe botlani.

Her Laca
Mi történt? Van róla valami bõvebben,vagy még vizsgálódnak?Bár gyanítom a szokásos ,pilótahiba fog kiderûlni:(
RIP.

Zpogi
A Kisapostagnál lezuhant ApolloFox típusú gépen, életét veszítette Komócsi Zoltán, a Komo Sky Team alapítója. Egyébként ennek a team-nek tagja volt Nádas Tamás is.

Nyugodjanak Békében!

http://iho.hu/hir/kisapostag-mindket-ferfi-tapasztalt-pilota-volt-140529

Her Laca
http://www.youtube.com/v/63b4O_2HCYM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
Miért is?
Én nem vagyok egy nagy fotós,de pl egy jó haverom az igen és biza láttam én már csodát nála is,mondjuk ahhoz ,hogy elkapj egy jó pillanatot szerkezet is kell oda nem is az olcsóbb fajtából. Pl eszem megállt amikor egy F1 es Ferrarit 250 körül lekapott és nem volt semmi elmosódás.Mondjuk az objektív 3x osa volt az akkori PC m árának ,és az nem volt olcsó.

Ezek úgy fényképek ahogy a war thunder szimulátor.

Her Laca
Ja.
De légvédelmet ír ,hogy az nyírta ki. Lehet felrobbant rögtön. Vagy mi.

LeonSilver
"A végén belémszállt egy csupor"

Szerintem ez :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ez mi ez?:)))

De skacok! Ezt mindenkinek mondom. Vegyétek már fel a repüléseket és hányjatok már össze egy kis videót belõle,komolyan mondom hiányzik már és jó lenne nézni egy kis akciót. Nem kell zene,meg semmi extra,nem egy nagy dolog fél óra alatt össze lehet kalapálni egy kis vidit.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Tegnap (is) reppentem az ATAG-on. A végén belémszállt egy csupor.