IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Rashad
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget kérnék! Valamikor évekkel ezelőtt viszonylag sűrűn játszottam hosszú időn keresztül. Komplett felszerelés, sok gyakorlás, ahogy az lenni szokott.
    Valahol talán a 4.08-4.09 körül hagyhattam abba az IL-2 . Időm energiám, meg talán érdeklődésem fogytával.
    A napokban újra , egy barátom „segítségével” feléledt a késztetés bennem hogy „Joy-t ragadjak” Mivel a felszerelésem még megvolt. Belevágtunk!
    És ugye itt jön a kérdésem:

Mivel játszanak ma az embere?
    Mert bár tömeg nem volt már a lobby-in évekkel ezelőtt sem.
    De azért a mostani ’46 4.12.2 amit feltettünk , nagyon vérszegény talán ha 3-5 szervert lehet találni. (Jó öreg Pumaszálláson talált telepítési útmutatóért Köszönet! Van ami nem változik  Respect Tom és a többiek !!!)

Lenne valaki olyan segítőkész és ad egy helyzetjelentést a virtuális repülés pillanatnyi lehetőségeiről?! Mert annyi itt a verzió és a játék hogy hirtelen nehezen igazodom el.
    - Mivel játszanak az emberek? IL2 ’46 4.12.2 nagyon kevesen vannak 
    - HSFX Mod érdemes feltenni? Mit ad hozzá? van valami mod swicher mint réden, hogy lehessen a NO mod szervereken is játszani?
    - War-ok vannak még? mert ez az „egy szektorban induljunk a levegőből 10vs10 ben és mindenki hozzon 25lbs Spit-et és La7 3xB20-at, mert ez egy dogszerver „ nagyon mókás tematika de, hogy is mondjam?! nem ez a „szimulátor repülés csúcsa”!
    - COD gondolom zsákutca? még a leállásom után halottam róla keveset? Erőmű kell és alig szebb /jobb mint a ’46? igaz ez vagy tévedek?
    - BOS ??? Na promú videó szép! De van 3 gép és a gépigényét sem ismerem? Gondolom külön multi szervere van. Nem a lobby-t használja!? Netán máris itt tolonganak az emberek? mert ha van 25 szerver és játszanak 300 an, ráadásul nem kell hozzá a szillikon völgyből kilopni az asztali-gépeket hogy fusson. Talán elgondolkodtató a beruházás! A jövő nyilván ez, de már a jelen is?
    - WAR TANDER
    Ez most komoly?
    Láttam két videót: külső nézet, színes ikonok, olyan volt mintha egy StarWars játékot néznék!
    Ráadásul igaz hogy, meg kell venned a gépeke, és a felszerelést?! Éretem a piaci modellt, (és bár nem tudom az árakat,) de azt gondolom ezért a fosért egy fillért sem adnék. ha itt tolonganak a népek marad az a két szerver a Lobby-n amit értelmesnek tartok

Srácok kérlek hozzatok képbe! Mi most a helyzet a netes repülés terén.
    Ti mivel , hol játszotok? Hol vannak a magyarok, a magyar századok?!
    Előre is köszi mindenkinek!
    Salute!

Utoljára szerkesztette: Rashad, 2014.09.20. 20:41:07