IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Volfram42
    Írtam nap közben telefonról erre csak nem küldte el fene.
    Nos én folyamatosan nyomon követem a fórumot, csak nem ugatok bele abba amihez nem értek. Elsősorban már nem is a játék miatt vagyok itt, pedig azért jöttem eredetileg. Inkább olvasom az eszmefuttatásokat, mert érdekesek. Illetve nagyon tetszik a társaság hangulata.

Pengére visszatérve. Emlékeztem rá, hogy nekünk volt egy. Felhívtam édesanyámat, hogy jók-e az emlékeim. Mondta, hogy igen még az ő nagyapja használta talán. Szóval ez akkor ilyen húszas évek, de kidobta, mert törött volt a nyele és amúgy se használta senki se. Ha ő azt tudta volna, hogy a nyél nem számít, fene. Kár érte. Talán egy pamacs még megmaradt meg egy szappan. Azt ígérte utána néz, de nem hinném, hogy azok jók még valamire.
    A linkelt képek viszont nagyon jók. Tuti beszerzek egyet idővel.
    Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.09.10. 19:56:01