91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#77830 Hm.. érdekes amit írsz. Nekem ez nem tűnt fel (a röcögés), bár lehet h simán öregszem! :) -
Solt #77829 Ha TIR-t használsz akkor tulajdonképpen mindegy mennyire esik le... ha nincs meg a fix 60, akkor jön az röcögés forgolódás közben! :) -
sakkay #77828 Nekem gtx 770 van, i5 4.3-ra húzva. 16 gép találkozás pillanatában ugrik le egy sec-re amikor akár egyszerre több gép is kigyullad (tényleg) 25-30 fps-re, amúgy 40-60 között van, a továbbiakban. Pl multiban felszálláskor ha pár gép lézeng 55-60 fps. Stabilan. Nem szabad elfelejteni, hogy sokszor a multiban pl direkt állandó bombázás, és egy csomó katyusa állandó tüzelése megy a harcok alatt. A clodban ha csak 2 gép dob le pár bombát is random zötyögés van, még a legjobb gépeken is..na itt ilyen már most nincsen. Úgyhogy igen optimalizálatlan-na de a többi!? -
#77827 Szerintem az van amit írtál, fejlesztik.. és 1re több az online játékos. :) -
#77826 Erdekes, mikor az early access-el eloszor lehtetett repulni folyamatosan 60fps-en volt fraps szerint. Azota foldkozelben, foleg repteren 30 es az ala is leesik. High graf beallitason volt ez akkor. Azota mar balanceddel kell mennem mert multiban 20 ala is bezuhan neha a meroszam, es az mar lathatoan szaggat.
Majd veszek uj vgat meg lehet nagyobb procit is...ram van eleg (16GB), meg majd esetleg ha lesz extra zseton egy SSD-t. Vegulis nem tul kilatastalan igy a helyzetem a konfigommal
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.08. 18:55:56 -
#77825 Mondjuk, ép azt írta, h nem stabil.. de gondolom, nem 20-ra esik le nála sem... :) -
#77824 ehh ha nekem lenne benne stabil 60FPS-em igy leborulnek:
egyebkent anno tavasszal erdekes modon megvolt, azota folyamatosan romlik a gepemen a BoS-ban az FPS. (gondolom fejlodik a grafika, nonek a texturak meretei, uj efektek kerulnek be stb.) -
#77823 aga a játék optimalizálatlan, magas grafikán NV 780 GTX + i7-es procin leesik helyenként 60 FPS alá, ha sok gép van egy területen, ezen is van még mit javítani.
Szerintem azért, -még a konfigodat figyelembe véve is- ez a teljesítmény nem rossz a játéktól... :) -
Amaymon #77822 Még nem érdemes beruházni rá semmiképp. A fighterek-en bőven van még javítani való, az attackerek és a bomberek avionikája már egész elfogadhatóan alakul, amit kipróbáltam német oldalon. A harci proposok elég furák, nincs szinte avionikájuk, enyhén libegnek mintha rugalmas damilon rángatnák. Nagyon remélem nem marad így. A repülés élményt a rof-ból átdolgozott fizika változatossá teszi (szerintem ez az egyik oka a könnyű gépek idióta mozgásának), mint ami megszokott a CloD-ban vagy WT-ben. pl. szuper jól érződik a változó szélirány, erősség. Maga a játék optimalizálatlan, magas grafikán NV 780 GTX + i7-es procin leesik helyenként 60 FPS alá, ha sok gép van egy területen, ezen is van még mit javítani.
Konklúzió, másnak én nem ajánlom a játék megvételét jelen pillanatban. Ha a fenti hibákat javítják megjelenésig abszolút kötelező darab lesz. Feltéve ha valaki nem egy DCS bonyolultságú, de a kitűzött feladatát egészséges mértékben ellátó WWII-es AF játékkal akar nyomulni. -
#77821 En szombat kora delutan azzal szorakoztam hogy kis sebessegnel hogy lehet a fakon felakadni...nemrobban am fel, bepordul, nekivagodik masik fanak, megroggyan a szarny, nem csak egyfele leszakad oszt jovan.. Siralyos!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.08. 13:13:54 -
sakkay #77820 Mint mondottam volt, én a BOS-t szeretem, de objektív vagyok vele kapcsolatban. Ahogy jön a kiadás dátuma, beindulhatott a szupermetálpánik a fejlesztőknél. Szerintem kb, fingani nincs idejük, és még rengeteg a tennivaló. Máskülönben sérülés, és egymáson-törés tesztet csináltam tegnap, a sérülés már nagyon jó a törés pedig soha nem látott. És ezt komolyan mondom. Érdemes ráhajtani más gépekre, kúrva jó! Mindenkinek megvan a maga perverziója.. -
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.08. 10:54:27 -
#77818 Szevasz Májsztró ! Mi a véleményed a BoS-ról ? Érdemes beruházni rá ? Látsz benne fantáziát ? -
#77817 Ha a xart sokáig paskolják :))) akkor előbb utóbb híg valami lesz belőle mint tudjuk:) -
Arpad82 #77816 Sziasztok,
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az aktuálisan legfrissebb textúracsomagot az Il-2 1936-hoz hol találom? Gugliztam, a Mission2Today oldalán találtam egy high resolution texture pack-ot, de érzésem szerint ez nagyon régi. A lényeg, hogy szebben nézzen ki a táj, mint az eredeti 1946-ban. Legfrissebb patch fent van.
Köszi! -
lala42 #77815
Alakul az FW 190 skin. -
lala42 #77814 Igen beszéltm vele.
-
Klusi86 #77813 A pumáknál is láttam egyet, Tom csinálta: itt :) -
sakkay #77812 Na ja..bár most láttam egy 70 emberes szerót is.
Viszont az utolsó patch okozott gondokat, majd minden leszállás után-multiban-nekem fagy, és most én is érzem ezt a v sinc dolgot, amit Leon mondott. -
Fürtös #77811 Pöpec lett a festés :D
-
Amaymon #77810 Jó az a syndicate szeró igazad volt. Hétvégi csúcsidőben alig lehet bejutni. Nekem nagyon bejön a resupply mission 5lete. Igaz csak 61 ember van, de mégse érzi azt az ember, hogy fél óráig repül és nulla embert lát. Sőt :) -
lala42 #77809
Nos megszületett a fiam által a DCS-ben az első hazai Fóka skin.( persze lehet nem az első :-) )
Pár pillanatos film.
Megy nemsokára kép is.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.07. 21:42:01 -
#77808 GLS-el szoktam kuldozgetni csomagot. GLS ponton keresztul. Ott meretre van dijszabas. Vegulis egy bringat egeszen kicsitre is ossze lehet csomagolni.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.07. 18:44:12 -
#77807 Gyerkőcök! Tudja valaki, hogy bringát hogyan lehet postázni?
Állítólag van valami bizbasz, aminek ~5000Ft az ára és másnapra meg is érkezik a motyesz.
Tudtok erről valamit? Nem feltétlenül kell, hogy Magyar Királyi Posta legyen.
A lényeg, hogy Orosházáról kellene eljuttatni Szombathelyre a cuccost. -
sakkay #77806 Van fent egy jó vidi, amikor a földön lövi pont ott a srác a többi álló gépet...hátsó lövésszel. -
#77805 M3-as verzion oldalt mar szendioxidos rendszer+a meglevo pancelemez vedte az uzemanyagtartalyt. :)
Nah jah ha van ido pontosan oda loni, akkor a lovesz vagy halott vagy nincs eleve a gepen Ha meg el szepen pofan lo :D
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.07. 17:21:01 -
Amaymon #77804 IL2 mennyire van kidolgozva kár, azt még nem próbáltam? He-111-el jól meg izzad az ember, mire leszállít egy supply vagy transport-ot. Rendesen kell gépészkedni vele szét ne essen a levegőben.
-
sakkay #77803 Köszi, sokat kerestem. Akkor már értem, hogy miért ég, ha oda lövök! Amúgy az il bírja rendesen, de ha hátulról oldalról eltalálod ott, gyorsan kigyullad. Persze hátulról a p.lemez sokat, fog, így szögből lehet csak. A lövész viszont ott van azért. Értem, hogy inkább a hűtőt lőtték szét.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.07. 17:12:39 -
#77802 (sajat gyujtemenyembol, 4+ fuzet)
-
#77801 Uzemanyag tartaly, es a pilota segge alatt is az van -
Solt #77800 Vodka van benne... :) -
sakkay #77799 Mi pontosan az a tartály a lövész mögött? Tudja valaki? -
sakkay #77798 -
FiBriZZo #77797 egy könyvpilóta nem is fogja ledogolni a ruszkikat fókában :) -
#77796 Nem nem, nem max nincs kedvem 10 FPS-hez -
#77795 Le van veve, "medium" ami jatekban balanced neven fut. Egesz jol mukodik a dinamikus rendszer. Nem tul eros a gepen sajnos Fx-6300 (ez nem tunik kevesnek a cpu terhelesek miatt) vga meg egy 7850 1GB ..ez csere erett lesz lassan ugy latom! (Kiszemelt egy 280X). -
#77794 -
#77793 :D
Én még a körmendi gyerekkönyvtárba jártam, amikor először olvastam. Pedig az biza nem most vót... -
artivizsla #77792 Megmondom őszintén, én becsülöm az Oroszokban a hazafias érzelmek "túltengését", Európa ezen felén ezt erősen irtják ki az emberekből, lassan még a sarkvidéki pingvinekben is több marad belőle. -
artivizsla #77791 Sőt, eza gyöngyszem is meg van nekem. Olvasás közben néha meg kellett szorítani a karfát, hogy ne fájjon. :)