IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na hogy van szeretett Bosod?😊 Kóvályog még a messza mint a gólyafos?<#eplus2> Bár állítólag az autentikus 😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#vigyor> Még az a a sérülésmodell! Hát egy biztos. Az átrepülhetõ fák mellett ez a rész a leggyalázatosabb...

Ezen besz..tam a röhögéstõl, bár nem beszélek németül.
5 perc alatt lenullázták a német légierõ javát.
http://www.youtube.com/watch?v=LhAd4hhMrL4

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

" ... By 1 January 1945 there were 398 La-7s in front-line service of which 107 were unserviceable. By 9 May 1945 this had increased to 967 aircraft, of which only 169 were unserviceable ... " Wiki
Tehát kb a háború utolsó 3 hónapjában használták érdemben.

Her Laca
Lévén már fémbõl volt a Szárnya😊 De mikor is jelent meg a La7? Pláne tömegesen.

Azt hiszem Kozsedub nyilatkozta valahol a La-7-rõl, hogy azért volt jó gép, mert például lehetett vele zuhanni 700 km/h feletti sebességgel is. <#vigyor2>
Biztos elõtte ez egy modellgyár volt,oszt leszóltak Moszkvából, hogy ezután nem 1:72, hanem 1:1 lesz a méretarány. 😊
Mondom én, hogy ezekbõl lehet csak megérteni, Pokriskin miért nem volt hajlandó beleülni...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Régebben se volt ritka a 100 fõ,sokszor várni kellett ,hogy bejusson az ember. Voltak, vannak hullámzások,de nem mindenki seggel egész nap a monitor elõtt😊

Her Laca
Ezt nem is tudtam,hogy Sztálin rendeletbe foglalta,hogy minden egyes lelõtt ellenséges gépért 1000rubelt fizetnek a pilótáknak.

Her Laca

Her Laca
<#eljen>

Her Laca

Tényleg érdemes elolvasni.<#vigyor> Volt ilyen mondat benne amikor egy mérnök kollégájával jöttek ki Sztálintól:
"de nem tudjuk megcsinálni 2 hét alatt!
-még mindig jobb ha két hét múlva lõnek minket fejbe, mint most..nem igaz?!Majd lesz valami.." <#alien>
Amúgy Sztálin nagyon szerette. De ez ugye egy dolog.

repvez
OFF 😄
Látványosan megnövekedett az ATAG szerver populáció. Mitõl? Eddig nem volt majd' minden este 80 ember fent. Hétvégén 20-30 már jónak számított.
Her Laca
Én evvel nem kisebbítem az orosz pilóták érdemeit ,vagy az orosz emberek áldozatát amit véghezvittek a háború alatt,de ami tény az tény,az orosz vasak hullottak mint az õszi legyek ,sose értek fel a nyugati technikával.

Her Laca
1.3 tól érdemes nézni.meg 5.00 tól Bakker ez nem repülõgépgyár hanem asztalos üzem Gyalu ,fûrész ,vésõ ,kalapács meg szeg,ja még enyv is.

Her Laca
Oroszoknak nem hiszünk😊 Ez alap.
Majd elárulja a tutit oszt Sztálin apó lejegelteti mi?😊

Her Laca

Azért a témában érdemes elolvasni a Jakovlev könyvét. Roppant érdekes és egy két dolog nagyon a helyére került. Pont itt ajánlotta valaki. Azért ez sem fekete fehér dolog.

Her Laca
Hans-Werner Lerche is tesztelte õ a Luftvaffe tesztpilótája volt .
Van is könyv róla meg kéne szerezni
Neki is hasonlóak voltak a megállapításai.
Na kutakodom egy kicsit..

Her Laca
Úgy tudom,hogy a legnagyobb veszteségi aránya ennek a gépnek volt az orosz vadászoknál.

És akkor a mûszaki megbízhatóságról még nem is beszéltünk. A szükség nagy úr volt gondolom, csináltak mindent mindenbõl, csak a frontra kijusson a rendelt mennyiség, mert ha nem, gondolom a fejek hullottak könnyen, mint a legyek.
Azt hiszem, H.Lipfert próbált ki egy zsákmányolt orosz vadászgépet (talán La-5FN-t), és kb. úgy összegezte, hogy nagyon jó gép lenne, ha lenne ideje kinézni a kabinból, annyit kell figyelnie a mûszereket és kapcsolgatni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca

Her Laca
Elméletileg ez lenne a cél egy szemben szerintem.Persze kérdés,hogy ez mennyiben befolyásólná az orosz gépeken repkedõk eredményességét. Gyanítom nagyban.Megszünnének a digfightok legalábbis azok a fajta forgolódások amik jellemzõek.Fõleg nem egyénileg menne a móka.
Mondjuk ez nem volt máshogy a valóságban sem.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Én kihívásnak tartanám, mint az a-10c-ben a rengeteg funkciót. Valójában csak a felszállás és eljutás a célig is nagy kihívás benne. Van aki csak repülni szeret, van aki bütykölni, kapcsolgatni... <#ravasz1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Qrva nehézkes.A német gépek nagyon sokáig élvezték a nagyfokú automatizálás elõnyeit minden fronton.
Még a CLOD ban sem 100 as a gépek kezelése különben.
Ha az orosz vasakat úgy kéne vezetni mint a valóságban akkor igencsak megnehezítenék az azzal repkedõ srácok dolgát.

Her Laca
Mondom én ,hogy meg fog ez rekedni a dogfight résznél. Nagy csatákat 100 humán géppel plusz több száz földi és légi AI egységgel nem tudom ,hogy fognak tudni megcsinálni.
Márpedig ez lenne a lényeg szerintem.

Na ezt nem tudtam. CloD-ból indultam ki. Fogalmam sincs milyen a ruszki gépek kezelési menedzsmentje.
Her Laca
Hogy nem kell gépészkedni.
A la5 ön vagy 5-6 dolgot kellett kapcsolgatni egy szimpla gxorsításhoz.

Mit?
Her Laca
Oszt ezt honnan veszed?

"...akkor meg a 777 elkezdte erõltetni a saját motorját, meg a saját koncepcióját, hogy ez ide nem kõ,meg túl bonyolult kezelni..."

Ha bele gondolok egyébként valahol a 777-nek igaza van, mert tényleg nem kell eszement sok dolgot kezelni. Gyakorlatban csak a víz, olaj hõfok menedzselése történik gépfüggõen különbözõ módokon. Harc közben meg a boost és flaps(már ahol lehet) és ennyi. Ettõl függetlenül pofára esnek így, ha ez már 50%.
Ja azon vagyok..habár a Timbuktui angolom némileg nehezíti a dolgomat. Még jó, hogy rájöttem vannak fordító programok. Mondjuk nem sokkal jobb a vége.

Her Laca
No akkor hajrá😊 Adjál nekik, ne engedd,hogy elkényelmesedjenek😊

Mert még nincs kész és én szimulátort szeretnék. Nem szeretném azt, hogy meggyõzzék magukat, hogy a többségnek jó lesz. Amíg van arra remény , hogy nem lefutott dolog, küzdök.<#alien> Alapvetõen mindennel így vagyok. Mindig küzdök,fõleg értelmetlen dolgok miatt amik csak nekem fontosak, úgyhogy csak a szokásos.<#vigyor4>

Her Laca
Már a frontális támadásra értem,mert én aszondom szarni rájuk😊

Her Laca
De ha neked bejön és tetszik mwg minden nap játszól is, mit foglalkozol azokkal (azaz velünk) akiknek nem tetszik. Ezt mondjuk nem értem.😊

Nem kell temetni. Ha felmész a fórumra, a HC. szimulátort követelõk vannak többen..szerintem jóval. Most kellene amúgy a fórumon átmenni frontális támadásba, már pl. az oldalakat sem lövik le olyan hamar!<#alien>
Szarok rá ha késik..fõleg, hogy minden nap játszom vele!<#nyes>

Láttam már linkelni régebben a BOS, CLOD topikjában Mert olyan is van kérem.

Her Laca
Ezt Tom linkelte Pumákokra

Pedig egész reménykeltõnek tûnt az utóbbi idõben a BoS, a készültségi fokához képest. Az UBI jól kibaszott a csapattal annak idején,hogy erõltették az IL-2:CoD kiadását olyan bughalmazként. Aztán amikor helyre lett kalapálva( tény,hogy a 777 is besegített) akkor meg a 777 elkezdte erõltetni a saját motorját, meg a saját koncepcióját, hogy ez ide nem kõ,meg túl bonyolult kezelni. Könyörgöm ez egy szimulátor akart lenni, ha bonyolult eszközt szimulál, akkor legyen csak bonyolult,mert akkor valósághû, akkor kaphat vissza valamit abból a vásárló,hogy milyen is lehetett egy ilyen vassal repülni, harcolni. Aki meg nem akar vele úgy játszani, az kapcsolhassa ki a neki nem tetszõ dolgokat,ahogy annak idején az IL-2-ben is sok minden kikapcsolható volt. Viszont ne legyenek már komplett beállítási lehetõségek teljesen automatizálva oldalfüggetlenül, amelyek valójában nem voltak automatikusak. Akinek túl nehéz, az állíthassa õket automatára, de ne alapból csak automata legyen valami, ha a valóságban nem volt az.
Kíváncsi leszek mi sül ki ebbõl a BoS-ból, remélem,hogy nem lesz nagyon FoS...
Úgy tûnik, hogy az Eagle Dynamics és Ilja közös fejlesztése lesz a jövõben az egyetlen második világháborús repülõszimulátornak nevezhetõ dolog. Plusz a TF csapat által továbbfejlesztett CoD.
Az egérrel való vezetésrõl még eszembe jutott, hogy a Kamovot (Ka-50)is lehet,de csak game modban, abszolút valótlan rep.modell mellett,ha jól emlékszem,tehát ez még rosszat önmagában nem jelent az egérrel vezethetõség.A BoS-ban látható idõnként fura repmodellel, és "a legyen minden óttómata,hogy csak a lövöldözésre kelljen figyelni" típusú hozzáállással összeadva viszont már rosszat jelent,szerintem.

Her Laca
Mi több! Most jutott eszembe. Még az is lehet ,hogy olyan üzleti megállapodásuk van,hogy a fejlesztés finanszírozásában a 3*7 is részt vesz,azaz közösen viselik a terheket. Persze ezt nem tudhatjuk csak eszembe jutott. Itt az IL2 név a nagyon nagy dolog amúgy is az ugye nyilvánvaló.
Na most lehet ezért is mennek konokul az elképzelésük után a 3*7 esek mert nem csak a profit múlik a sikerességen hanem a belefeccölt pénzt is szeretnék viszontlátni.

Her Laca
Na most olyat mondok 😊 ami tõlem nem megszokott.

Én azt remélem (bár rohadjon meg a 3*7 ) .hogy az 1C ráveszi majd õket az igazi szimes vonal erõltetésére.
Szerintem azokra nem lehet igazán számítani hosszú távon akik csak ímmel-ámmal játszogatnak .
Mondom olvastam valahol,hogy milyen elvárások vannak eladás tekintetében és biza kerekedett a szemem. Szerintem irreális .