IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amaymon #77822 Még nem érdemes beruházni rá semmiképp. A fighterek-en bőven van még javítani való, az attackerek és a bomberek avionikája már egész elfogadhatóan alakul, amit kipróbáltam német oldalon. A harci proposok elég furák, nincs szinte avionikájuk, enyhén libegnek mintha rugalmas damilon rángatnák. Nagyon remélem nem marad így. A repülés élményt a rof-ból átdolgozott fizika változatossá teszi (szerintem ez az egyik oka a könnyű gépek idióta mozgásának), mint ami megszokott a CloD-ban vagy WT-ben. pl. szuper jól érződik a változó szélirány, erősség. Maga a játék optimalizálatlan, magas grafikán NV 780 GTX + i7-es procin leesik helyenként 60 FPS alá, ha sok gép van egy területen, ezen is van még mit javítani.
Konklúzió, másnak én nem ajánlom a játék megvételét jelen pillanatban. Ha a fenti hibákat javítják megjelenésig abszolút kötelező darab lesz. Feltéve ha valaki nem egy DCS bonyolultságú, de a kitűzött feladatát egészséges mértékben ellátó WWII-es AF játékkal akar nyomulni.