IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem akarok tesztelgetni,most is csak miattad szántam rá idõt,annyira mondtad,hogy milyen jó gondoltam csak van benne valami.De a többit már leírtam.
Különben ez szerintem inkább dogfight játék lesz minden erre utal.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jelzem a 110 estel én sem tudok Lõni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elismerem, hogy a BOS talán sok, de a CLOD sérülés okozás terén meg kevés. Legalábbis ami vizuálisan látszik. Azt meg ugye vedd figyelembe, hogy mint a tûzerõ de fõleg a fegyverek elhelyezése jóval hatásosabbá teszi a sérülés okozás a BOS idejében.
Most mikor már az fm szinte kész kezdenek rádöbbenni az ámbörök, hogy át lettek baszarintva. Még ha Loft nem is mondta soha, hogy szimulátort készítenek sokan már a név miatt is bizalmat adtak nekik, ezért lett volna korrekt, ha mondjuk Rise of Flight II vagy RoF: Battle of Stalingrad lenne a címe és nem IL2.
De legalább szerver lesz alatta és nem agyonlagolt 500-600 nw ping-el kell játszani, mint a barkácsolt szerón. 😄
Természetesen ha reálisan nézem komoly esély van arra, hogy nem azt kapom amiért fizettem. De még ez sem biztos.
A helyzet az, hogy ennyit egyvégtében szimulátorral csak a régi il-2vel repültem. Mi azért nem is ismerjük egymást régrõl(gondolok itt a régi ilesekre), mert sokáig nem volt netem. De rengeteget repültem. És ezzel is. Valahogy igen jó vele repülni.
Szerintem meg,de tudom,hogy ezt nem itt fogod beismerni,én se tenném a helyedben.
Olvass vissza fél évet miket is mondtam akkor😊
Elhiszem,hogy foggal körömmel véded meg reménykedsz meg biztatod magad,mert kiadtál érte egy raklap lét, de számodra sajna már tényleg ez marad. Ha már számomra mérvadó arcok is bajt sejteknek,és magam is azt tapasztaltam,hogy ez nem gömböjû akkor sajna mesterem te mondhatsz amit akarsz😊
Egyébként igy belegondolva nem is értem,hogy gondolkodnak a fejhlesztõk,mert aki tud a fejlesztésrõl és megvtte az nagy százalékban il2 és Clod használó volt.Namármost elvárják tõluk hogy teszteljenek és mondjanak véleményt,mikozben nyiltan megmondják,hogy ugysem nektek csináljuk hanem olyan embereknek akik azt sem tudják hogy fejlesztik a játékot,és majd talán valami véletlen folytán ráakadnak és megveszik.
Mert akkora marketing sincs mögötte,hogy nagy tömegekhez érjen el ,hogy mi is készül és mikorra várható amegjelenés mint pár játéknál ahol a capból is az folyik,hogy még mennyit kell aludni,mig megjelenik,vagy hogy éppen kiadtak egy uj képet róla.
A clod gépei valósághûbbek ahogy repülnek. A sérülések szintén. Összességében ha nem is nézem a kapcsolgatást akkor is valósághûbb.A látvány jó a bossban.A felhõk nagyon jók,bár a mostani clodot nem láttam.
A wártündérbõl(Laca után szabadon) kurva élet , hogy nem pártolnak át tömegek. Arról nem beszélve, hogy ha csak egy két fokkal lenne jobban szim kategória közeli a BOS, miért is jönnének át? Hiszen ezen kívûl szinte mindenben ugyanazt vagy jobbat-többet-hoz a tündér. Komolyan mondom ez agyrém. 1+1 az kettõ akárhonnan nézem.
ÉS elég nyiltan fogalmazott azzal kapcsolatban,hogy öket nem érdekli ha a keménymag nem veszi meg mert nem ök a célközönség,õk sokkal nagyobb csportot akarnak bevonni és beválalják,hogy az a párszáz ember elpártol ,de több ezer meg jön majd helyettük (szerintük..)
Õk úgy vannak vele,hogy nem a vér szimes arcok lesznek a legnagyobb vevõkör ,(bár nem értem miért nem lehet be és kikapcsolni a gépek vezérlését stb) így kb xarnak is rájuk. Még az sem érv nekik,hogy jelenleg csak elborult szimes arcok vették meg 100 dodóért a félig kész játékot ,és persze ,hogy õk a hangosak,meg a tesztpályán a full dominál. Különben mennyien is lehetnek? Szerintem nincs ezer ember ,jó ha 500 világszinten. De lehet sokat mondok.
A 3*7 úgy gondolja,hogy egyrészt az oroszok sokan megveszik,másrészt majd a wártündérbõl jönnek majd srácok,ha nem is átcsábulnak de párhuzamosan mindkettõvel fognak játszani.
Valahol olvastam ,hogy az 1C milyen elvárásokat támaszt feléjük eladás tekintetében ,szerintem irreális a dolog mert igen nagy szám volt.
Úgy hogy nyugodj meg ,vergõdhet itt akárki ,de ez nem lesz a szimek gyöngye.
Annó az Il2 az megelõzte a korát ,és sok éven át még a mai napig is sikeres,ilyet szimben sose látott senki,kb olyan mint annó volt a Hilfe Life. Hogy a mai korban is letudjon tenni valami hasonlót egy cég ahhoz sokkal több kell mint amit a 3*7 akar.
És azt sem értem mi ez a szimektõl való elfordulás,hisz a ROF azért komoly progi,de gyanítom közel sem akkora siker mint sokan gondoljátok ,így meg sem próbálnak még egy hasonlót sem.
Amúgy a patch kijött, de azt írta a srác , hogy majd a dev diaryt csak mai írja meg mert fáradt vagy mi..mondjuk jobb mintha fordítva lett volna<#vigyor>#vigyor>.
ÉS még a mai napig is ezzel játszogatok DCS-t és a Clodot. HD4850 1gb