91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #77750 Tudom mit mondasz..pl amikor a saját alkatrész visszatükröződik a szárny alsó részén a hóban...nem tudom..a hóban talán még elmegy, de magasban a fene tudja. -
feca1229 #77749 Nem a törzsön lévő csillogást nézd, szerintem a az fasza. Hanem a szárnyat nézd meg kb. 25. mp től hd felbontéásban ha teheted, és akkor látni fogod, a természet ellenes csillogást. Egy matt vagy egy fél matt felület nem tükröz ilyen nagyon! Ez megfigyelhető az összes gépükön, tudom ez a legkevesebb baj csak nekem feltünt már régebben is. -
sakkay #77748 Mondjuk ez is patent!
-
sakkay #77747 Igen amúgy.
De mégis igaz a felvetés, mert a beborult ég alatt már nem vennék rá mérget. Nem tudom, soha nem láttam. -
sakkay #77746 -
feca1229 #77745 Az normális, hogy olyan nagyon csillog a szárny 0,25 mp től? mert ha távolabbról nézed akkor szerintem a gépnek a fényezése az nagyon jól néz ki nem túl fényes, nem túl matt, pont olyan amilyennek egy harcigépnek elképzelném a festését, viszont 0,25 mp től ha ránézel a szárnyra akkor szerintem természetellenesen csillog. mintha nagyon magas fényű lakkal lenne bevonva. Ez megfigyelhető az összes gépükön ha távolabról nézed akkor fasza mattosabb, ha viszont hegyesszögben nézed a felületüket mint a jelen esetben akkor viszont nagyon tükröződik. Mert ez biztos nem attól van, hogy fényeslakkott, vagy mattot használtak. -
Amaymon #77744 Úgy látom alakulgat a BoS ideje rászoknom nekem is :) -
sakkay #77743 Alakulgat...The Eagle's Nest! Szeró napi parancs'
Missions are currently under development/testing! Please report any discrepancies you find.
1. German Win Condition: Assist XIV Panzerkorps and successfully secure/capture Rynok, Shkolniy, Grishin, and Beketovka airfields.
2. Russian Win Condition: Prevent XIV Panzerkorps from overtaking and capturing Rynok, Shkolniy, Grishin, and Beketovka.
-------------------------------------------------------------
Date: 8/30/1942
Time: 0701
Weather: Temp/-15C, lightly cloudy, precipitation/0, cloud level: 3500m, winds to the North/Northwest @1m/s
SITREP: German 6th Army has broken through the Don River front and is advancing into the city of Stalingrad. Elements of the XIV Panzerkorps are attacking Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields with intent to seize and capture for use by forward elements and auxiliary attachments of the Jagdgeschwader 3 Luftwaffe Fighter Wing.
Orders (Luftwaffe):
1. Provide air support for advancing XIV Panzerkorps armor attacking Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields.
2. Once a Russian airfield is neutralized by XIV Panzerkorps players must fly two He-111's from Kalach ONLY to provide materials for JG3 to begin flight operations at captured VVS bases.
Players must be stationary on the runway and SHUT OFF THEIR ENGINES to begin unloading materials to airfield3. Disrupt VVS squadron operations by attacking airfields and destroying aircraft assets on the ground. Intercept enemy resupply trucks advancing to the sector.
Orders (VVS):
1. Provide air support for defending 64th and 62nd Army at Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields.
2. Prevent German resupply aircraft [He-111] from reaching Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin if they are disabled by German forces
3. Provide air support for 64th and 62nd Army repair/resupply convoys advancing to repair/resupply disabled airfields
4. Disrupt Luftwaffe airfield operations at Pitomnik, Kalach, and Karpovka. Intercept ground XIV Motorised Corps convoy efforts to repair and resupply
Take value in your aircraft! Returning to your homebase will prevent any aircraft shortages! -
#77742 Majd megujjitom a szakszomat, ugylatszik elfelejtettem mit hogy kell -
#77741 Nah füst! móóst csináltam
-
#77740 Most mé?
Sakkay a tanúm,hogy sérült géppel hibátlan leszállást produkáltam a hómezőn. :))) -
#77739 Ha-ha -
#77738 Gyakorlás:))) ennyit tudok mondani:) -
sakkay #77737 Ááá dehogy. -
#77736 Erti valaki ezt a datumozast?! bug?
-
#77735 Samsung Gear VR -
#77734 A Samsung és az Oculus együttműködésének eredményeképpen már széles körben elérhető az első mobil VR-szemüveg.
-
#77733 Kicsit kemenyen tettem le* :D Jobb fofuto megrogyott
*.: megjegyzem, kicsit soknak tartom az F4 sebesseg tartasat: 120 fokrol erkeztem repterre 300 meteren gaz le, emelkedo dobott orsoban futo nyit, fekszarny maxra, holdponton 170Km/h es 500meter. sullyedes finalra, gep 280Km/h-ig gyorsul, gaz meg mindig alapon, fekszarny meg mindig maxon kint, rohamosan csokken a sebesseg, 200nal elengedtem a lebegest bamm kemenyen le, reccseno hang job fofutotol, felig megdolve de leszall..megall, es kidol a jobb fofuto
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 15:17:46 -
Lacusch69 #77732 Pedig tudhatnád, hogy csak azokban a gépekben lehet bízni, amelyiken fekete vagy fehér kereszt van (esetleg vörös hamburgerpogácsa...)
Ha csillag van rajta, akkor nem. Mindegy milyen a színe, vagy hány ága van... -
#77731 AI-t tesztelek 1vs1, 2vs2 mind ket oldal. Szvsz lavor meg mindig tul instabil. Yak betegen refordul barkit, F4 szimpi...peeeedig utalom a keresztes gepeket
-
#77730 -
#77729 No akkor most a széteséses fázis jön:)) Majd csak összehozzák a végére,hogy aránylag elfogadható legyen. -
#77728 Ok:) De tudod mi a vélemény? Olyan mint a fing. Mindenki csinálja ,avagy mindenkinek van de senkit sem érdekel.
Amiket leírtál azok pont nem negatívumok,avagy nem olyanok ami miatt berzenkedni lehet. Probléma az FM ,a DM mondjuk (lehet javítják a végére) de azok véleményezése is nem hasra ütés szerűen kell ,hogy menjen. Vannak paraméterek,vannak számok,na le kell mérni a dolgokat és utána lehet véleményt alkotni.
Persze nekem tök mind1 kinek mi a véleménye erről ,csak azért írtam neked,hogy ne csinálj magadból bohócot itt,mert mint írtam ezek az arcok azért némi nemű (ha más nem is de elméleti ) ismeretekkel rendelkeznek.
Na béke kollega ,részemről ennyi:) -
amigos5 #77727 Hagyadmárezt Laca!
Véleményemet írtam le!Mi van veled,semmi? -
#77726 Jah nem egett! Leszakadt a szarnya -
#77725 Gyakorolj:) Úgy neked is biztosan sikerülni fog.
Látod nem vagyunk egyformák. Van akinek túl könnyű,van akinek túl nehéz:))) Én és még azért mások is azért hőbörgünk mert könnyű ,és azért a sok ajnározás mellett ne felejtsük már el az elbaxott repmodellt. Bár már rég próbáltam ,de holnap ha leon engedi:?)))) ránézek. -
#77724 Jo lesz ez, jo lesz! -
sakkay #77723 ..viccet félretéve tuti belenyúltak a szórásba-hála az égnek..ha ezt a buzi (állandó)tüzet megoldanák, egész jó lenne már. -
#77722 Laca! Tok szar a BoS! Kepzeld! Ralottem egy messzere es nem egett mint a cipogyar! Falhaborito! Hat hogy lojjem igy le?! -
#77721 Veteran AI most mar lejon fordulozni. -
#77720 Hijnye miket olvasgatok én itt:)
Amigos5.
No ha a wartündérben mindig első vagy akkor szvsz itt sem fog ez problemát jelenteni.
Ha meg mégse ,akkor csak az örök érvényű igazságot tudom neked idézni.
"tudod ,hogy lehet bejutni a Carnegie Hall ba? Sok sok gyakorlással:)"
Viccet félretéve,én rühellem e BOST ,de amiket felsoroltál na azok pont nem a negatívumok:)
Ne is erőltesd amúgy itt ezt ,mert ezek közt az arcok közt nem fogsz megértésre találni ahhoz ők már "nagy fiúk" .
-
#77719 Mikor ilyeneket olvasok egyre inkább azt érzem, hogy meg kéne vegyem a BoS-t :D -
#77718 Epp tesztelek: F4-est mintha jobban "csavarna" a precesszio. Foleg kis sebessegnel, 8m/s-es oldalszelnel + 1m/s turbulancianal ne nagyon akarj konvolyt tamadni
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 12:55:44 -
amigos5 #77717 Van itt élet!Na go normal szeróra!
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.09.06. 12:51:31 -
#77716 -
#77715 Ezek még a vártündérben is megvannak Simulator módban. -
amigos5 #77714 A War thunder nem kihívás!Játszom azt is de uncsi elsőnek lenni mindig! -
amigos5 #77713 -
#77712 -
Paladin #77711 A legnagyobb tisztelettel:
Vannak arcade játékok a piacon. Nem muszáj szimulátorral játszani, ha nem szereted, hogy a valóságot szimulálja.
Próbáld mondjuk a War Thundert arcade-ban, az igényeid alapján az passzol.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 12:11:48