IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Hm..nézd a régi időkben egy gépet megalkotni kb tized annyi időbe telt lehetett kiszarni az új gépeket.
    Track Ir..ez egy szimulátor, ha nincsen track ir, csináljál free tracket, kb 8000 ft-ből kijön. Mind mondottam ez egy szimulátor, így nem nagyon értem ezt a végtelen lőszer, meg mozog a célkereszt dolgot. Ahogy azt sem , hogy nhéz, mert hamar lelőnek?!
    Amúgy ha a lövöldözés érdekel inkább, a multiban válasszad, az easy megjelölésű
    lehetőségeket, ott biztos ki van kapcsolva a pilóta mozgás-célkereszt inogás.
    Bizonyos szempontból pont rosszkor próbálod ki amúgy, mert kb az ezelőtti patch-ben kezdték, de a tegnapi tesztek alapján a mostaniban komolyan rámentek a lövedék szórás' modellezésére. Ennek ellenére simán lelövök 8vs8 felállásból 4 ai-t, úgyhogy csak gyakoroljál. Multiban is lehet irtani, ha gyakorolsz.
    Ja, és azt a részt tényleg nem értem, hogy nem tetszik , hogy egy jó pár dolog nem működik. Tisztán le van írva, hogy nincsen kész. Mint ahogyan az is-ha utána kérdezel a fórumon, hogy mi működik, mi nem hol tart most. Ennél korrektabban már nem lehet programot kiadni.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.06. 07:34:34