IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • amigos5
    Hy!Látom itt a ROF-os csapat,jólvan baj nem lehet!
    Nos megvettem én is ,tetszik a grafika....azt ennyi is volt ami jó.Emberek tényleg nem akarok otvarkodni,de ezzel a játékkal a készítők+20 ember+aki beavatott az okosságokba(irányítás terén)+program mahinátorok,akik tudják hol lehet a programban módosítgatni,az fog tudni vele játszani.
    A single player még játszható,a multi az játszhatatlan.....hacsak nincs track ir-ed,meg a többi okosság.Olyan hátrányban vagy ha ezek nincsenek,véged egyből.Lehetne olyan szeró is ahova nem lehetne csatlakozni track-ir-el!
    Maga a játék le se tudom írni annyira gáz!
    Mintha csak a ROF-ot látnám az elején.....kb 1 évnek kellett eltelni mire a gép beállításoknál az örök lőszert be lehetett kapcsolni.Itt is be lehet csak nem csinál semmit.Lövedék találkozási pontot se lehet állítani!
    Ez egy repülős játék!Célkereszt is van....célozni nem kell nem is tudnál annyira ugrál!És kifigyeltem faszán körbelövöm az ellent úgy,hogy egy lövedéket sem kap be.....és nem azért mert béna vok,hanem tesz róla a program,hogy csak bizonyos esetekben legyen találat....EZ MI?Végig a célon vagyok,500 méter,lőnék,pakk!már lövöm a bokrot,...és nem mozdítottam meg a kezem!Jah ránt a fegyver!....de az első lövedéknek találni kell akkor még nem ránt.A gép lő,nem az ujjam.Meg mozoghat,de ne ennyire!
    Az il-2 sturmovikban ha a gép motorját akartam lőni akkor azt lőttem,és el is találtam,le is szakadt!Itt meg imbolyogsz 10 percig,kilövöd a lőszert találat nélkül....azt restart!Én megtenném azt is,hogy leszállok lőszerért és majd megint befogom ,és addig megyek míg le nem szedem de ilyen lőszertöltés opció nincs.ROF dettó.
    A grafikája az szép....tényleg az,meg részletes is.....baba nagyon.Viszont a HDR vagy valami az rendesen kinyomja az ember szemét.....miért kell ez,hogy ne lássunk vagy mi?Legyen valamennyi,de ennyi?Képernyő 80% egy nagy nap...pff!

Hmm..8 gép....az komoly!Az első IL-2 sturmovik-ban 20-30 gép közül választhattam az elején,utána meg szépen jöttek a gépek.Szinte ingyen!Most van vagy 50 szépen kidolgozott repülő. kb. Az IL-2 BOS szép lehúzás lesz....de csak nektek,mert én megfogadtam egy gépet sem veszek meg kb 4-5-6 ezer forintért.pfff.

Ezt a játékot ne vegyétek meg ..nem éri meg...én se tettem volna meg,de félrevezettek a videók meg,hogy az igazi il2 az jó volt.Gondoltam ez is jó lesz.
    Mikor kiderűlt számomra,hogy a ROF készítőinek a keze is benne van a dologban(szinte úgy néz ki.hogy csak az ő kezük van benne)...és ugyan azokat a hibákat látom mint a ROF-ban az elején...azon a ponton lettem kész!Így teszik érdekessé a játékot,hogy az ember várja a patchot...,hogy hú milyen lett most...hú új repcsi 5 ezerér....

Bye!