IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #77486
    Bringázik itt valaki közületek SPD-s cipőben ? Nem rég kaptam egy spd-s pedált és vettem hozzá egy cipőt is. Felszereltem, beállítottam, kipróbáltam és vártam az alkalmat, hogy hosszabb távon is mehessek vele egyet. Tegnap alkalom nyílt rá, napos idő épp szabad voltam délelőtt, így ebéd előtt irány a természet. Egy 40 km-es kört néztem ki magamnak a környéken, adtam is rá magamnak 2 órát. Már a fele távon elhagytam, amikor villogott nekem egy szembejövő autó, ami meg is állt előttem, és a következő település felől érdeklődtek. Én is lassítottam, közben válaszoltam, majd le akartam tenni a lábam, ahogy máskor is szoktam, de hát ugye ott volt az SPD...

Megnyugtattak azóta a bringás ismerősök, hogy ez szinte természetes velejárója a pedál átállásnak, volt aki a buszmegállóban produkált eldőlést, mivel nem tudta levenni a lábát a pedálról időben, szóval ne aggódjak, jó úton járok.