IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Akkor van LOD váltás meg akkor van skin betöltés is. A markingsok mindig látszanak a gépen, skin viszont csak ha nagyon közel vagy. Másik dolog: Ha nagyon sok cucc van a pályán (földi és repülő egységek egyaránt) akkor a szerver memóriája nem tud mindent kezelni (ilyen téren elég fos az Il-2 sorozat mem kezelése) Valamint akkor is mindig kapsz egy jó nagy löket lagot amikor valaki egy dog serveren refly-t nyom (ilyenkor történik az álztalad is tapasztalt elcúszgatás). Másik: Teszem azt ha pl 100-150 között vannak a pingek és bejön egy 600-as brazil vagy orosz hidd el mindenki úgy fog lagolni mint a szemét mert a leglassabbhoz próbál igazodni a server (meg is fog ugrani mindenkinek a pingje kb 50-100-al). Ezek a netes játék szépségei. Online war pl ezért jó:) Nincs refly csak adott minőségű hostokon adott beállításokkal futhat a host. Viszont baromi nyűgös kivárni egy hostot (én utálok slotban ülni és arra várni, hogy repüljek végre:D)
Szóval sok türelem és még több gyakorlás:D nekem volt hogy elkezdtem üldözni egy p 47-est ő elvitte zuhanásba én kiemeltem inkább, erre látom hogy zuhanva emelkedik vissza (az ora volt lefelé:D). Szóval vannak ilyenek:) majd hozzászoksz:D A legdurvább az ha lövés nélkül kapsz PK-t:D a többit elvitte a packet loss vagy ha lag miatt belédjönnek és ő megy tovább te megapró darabokra robbansz:D mert nála elveszett a colissiont jelző adat:)